2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydıınnn canlarrr...
nasılsınız iyimisinizzz
hayırlı cumalar olsun hepimizeee

canlaarr cok üzüldüm gerçekten ama elden bişey gelmiyo malesef...
sakın umutlarınızı bitirmeyin emii..
dualarımız sizinlee

günaydın kıslarrrrr

gonal f ime başladım lucrin 5 e düştü gonal f 150yle başladım 4 gün 150 5. gün 112. 6. gün kontrol ....
Akşam çok dua ettim hepimiz için
''EVLAT SEVGİSİYLE İÇİMİZİ DOLURAN RABBİM EVLAT KOKUSUNDAN BİZİ MAHRUM BIRAKMA,KUCAĞIMIZI BOŞ KOYMA''

canımm hadi bakalım yumilerin güzelce toplanır ve döllenir inşallah...
şimdiden geçmiş olsunn

günaydın canlar
hayırlı cumalarr
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş

günaydınn..
hadi bakalımmm hayırlısı cnm

cnm hayirli olsun tedavin.. kahvaltini iyi yapsan iyi olurdu bebegini beslemen gerek..

bu is agriya bakmiyor bence bunyeye gore degisiyor.. insallah guzel haberlerini aliriz.

canım çok saol, daha iyim ama halen öksürük ve halsizlik var inşlh ii olcam diğer tedaviye kadar dikkat ediyorum ama Rabbim bi aksilik çıkarmazsa

tatlışımm bende farenjit oldum ya :18:
aslında keyfım ıyı ama sesım kısıldı..acaba benımde tedavımı ertelenir mı? gercı 3 gün falan daha var benım reglime..

tatlışımm bende farenjit oldum ya :18:
aslında keyfım ıyı ama sesım kısıldı..acaba benımde tedavımı ertelenir mı? gercı 3 gün falan daha var benım reglime..

valla canım sadece ses kısıklığı varsa sorun olmaz herhalde ama dr. daha ii bilir, ben hem boğazlarım ağırıyodu öksürük, ateş bütün eklemlerim ağrı vardı, daha önce burun akıntısı falan yoktu ama barış bey daha sonra burun akıntısı olucak oyüzden oda anesteziyi etkiler demişti... ama sen yinede daha kötü olursa kesinlikle barış beyi ara muhakkak canım.

aydın günlerimiz hayırlı cumalarımız olsun kızlarrrr

saoll canımmm...

tatlışım daha kötüdüy allaha şukur sımdı ıyıyım
ama sesımm kısık
hayırlısı artık napalım..
bu aralar canım sıkılıyor zaten 2 tane negatif haberı aldık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…