hımm geçmiş olsun tekrar canım biraz düzelmene sevindim
valla canım sadece ses kısıklığı varsa sorun olmaz herhalde ama dr. daha ii bilir, ben hem boğazlarım ağırıyodu öksürük, ateş bütün eklemlerim ağrı vardı, daha önce burun akıntısı falan yoktu ama barış bey daha sonra burun akıntısı olucak oyüzden oda anesteziyi etkiler demişti... ama sen yinede daha kötü olursa kesinlikle barış beyi ara muhakkak canım.
Ben gebe kalcam ya hani hemde ikizlere
Heh işte o zaman ikiz bebek beklediğimi kimseye demicem bir bebek zannedicekler bir süre
Meraklı ve soru soranlarım çoktur çevremde bi kaç kişiye sinirliyim ve eminim hamile olduğumu söyleyince en kısa zamanda ikinciyide yap yaşın geçiyor dicekler çok bilmişlerişte bende bu diyalog sonunda tabi tabi ikinciyi hemen düşünüyorum hatta mümkünse bu doğuma yetiştirmeyi planlıyorum dicem ayyy Allahım neler geçiriyorum ben aklımdan
egunalcım ikiz istiyosan ben geleyim senin evin alt katındaki daireye yerleşeyim. Neden dersen? Yedi buçuk senede 3 ev değiştirdim. üçünde de üst katımdaki hanımlar ikiz erkek bebek doğurdu. Biri tüptü. Eğer 4. Evede taşınırsam üst katımdaki ikiz doğurursa yuh artık diycem. Tevafuk oldu herhal.
EGUNALCIM ikiz istiyosan ben geleyim senin evin alt katındaki daireye yerleşeyim. neden dersen? yedi buçuk senede 3 ev değiştirdim. üçünde de üst katımdaki hanımlar ikiz erkek bebek doğurdu. biri tüptü. eğer 4. evede taşınırsam üst katımdaki ikiz doğurursa yuh artık diycem. tevafuk oldu herhal.
EGUNALCIM ikiz istiyosan ben geleyim senin evin alt katındaki daireye yerleşeyim. neden dersen? yedi buçuk senede 3 ev değiştirdim. üçünde de üst katımdaki hanımlar ikiz erkek bebek doğurdu. biri tüptü. eğer 4. evede taşınırsam üst katımdaki ikiz doğurursa yuh artık diycem. tevafuk oldu herhal.
asucum nolur tayinini al giresuna gel bacım yaaa benim evin alt katına yerleş hemen bak yaşımda geçiyo yap bi iyilik bacına
canım benım alt kata tasınsanaaaa
hayırlı cumalar kızlar...
Günaydın Kızlar,
Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.
Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?
Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)
tamam kızlar ben 9 ayda bir türkiyenin bütün illerini gezeyim.
hadi bakalımn arkadaşımm hayırlısı olsun sonunda bebiş olsun...
İNŞALLAH.....
tamam kızlar ben 9 ayda bir türkiyenin bütün illerini gezeyim.
Geçmiş olsun.Benim2. tedavimden önce sinizüt olmuştum.Tedavide geniz akıntım vardı.Yumurta toplamada lokal belden anestezi verdiler.Bilincim açıktı herşeyi izledim.Fakat hissetmedim.Anestezi doktoru buna karar veriyor.
günaydın kızlar,
yarın opum var dualarınızı bekliyorum.
Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?
Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (yiyecek,içecek,hareketler vb.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?