2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun.Benim2. tedavimden önce sinizüt olmuştum.Tedavide geniz akıntım vardı.Yumurta toplamada lokal belden anestezi verdiler.Bilincim açıktı herşeyi izledim.Fakat hissetmedim.Anestezi doktoru buna karar veriyor.

EGUNALCIM ikiz istiyosan ben geleyim senin evin alt katındaki daireye yerleşeyim. neden dersen? yedi buçuk senede 3 ev değiştirdim. üçünde de üst katımdaki hanımlar ikiz erkek bebek doğurdu. biri tüptü. eğer 4. evede taşınırsam üst katımdaki ikiz doğurursa yuh artık diycem. tevafuk oldu herhal.

ben cimcimeye kahvaltıya gidiyorum

banada gel noooooooooooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr banada gell

canım benım alt kata tasınsanaaaa

asucum nolur tayinini al giresuna gel bacım yaaa benim evin alt katına yerleş hemen bak yaşımda geçiyo yap bi iyilik bacına

Günaydın Kızlar,

Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.

Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?

Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)

hayırlı cumalar kızlar...

SANA da hayırlı cumalar canım..

hadi bakalımn arkadaşımm hayırlısı olsun sonunda bebiş olsun...
İNŞALLAH.....

valla canım dr. karar verdi bir dahaki aya devam edelim dedi ateşim de 39. olunca hiç ahalimyoktu bütün eklemlerim ağrı vardı (

kızlar günaydın..... cumanız mubarek olsun... allah hayırlı cumalar günler nasip etsin.....

yoktan var eden,yumurtaya can veren,dağlarda taşlarda,kuru topraklarda ot bitiren rabbim bizlere de gönlümüzdekini versin inşallah.....

elam ,cnm ewet olmadı... çok üzüldüm ama bıkmadım..rabbim imkan verdikçe elimden geldiği kadarıyla deneyeceğim... tedbir benden tevekkül rabbimden....

pnrpnr85 hayırlı olsun transferin cnm.. yaradan şu mübarek cuma gününde versin muradını inşallah...

ugurayda cnm evet bundan sonraki süreç daha heyecanlı....Allah yüzünü güldürsün inşallah...

melindam cnm sen ve ben beraber negatif aldık ve tekrar deneyeceğiz... öyle ise bir sonraki tedavi de de büyük ihtimal bir yürütecez sürecimizi...

cnm hayırlı olsun şimdiden...........................

Arkadaş benim yumiler benden de tembel çıktılar. eee sahibine çekmeyen mal mundar olurmuş diye boşuna dememişler
Gonal-f' te 11. günüm, sayfaya bi baktım da benim kadar yavaş ilerleyen yok sanırım..neyse buna da şükür. popoyu büyütmeye dewam. Opu galiba bir gün daha ötelenecek ve Salı olacak. İNŞALLAH.
Allah hepimizin gönlüne göre versin diyorum.
öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…