valla canım dr. karar verdi bir dahaki aya devam edelim dedi ateşim de 39. olunca hiç ahalimyoktu bütün eklemlerim ağrı vardı(
Günaydın Kızlar,
Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.
Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?
Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)
selam kızlar
563. sayfaya bakarmısın canım sana birşey yazmıştım
Mesajınızı gördüm siz tekrar deniyecekmisiniz?oğlunuz kaç yaşında benimki 8 yaşında...
kimseyle konusamıyorum yanlıs anlasılmaktan korkuyorum...
Evet canım şimdiye kadar hep kısa protokol uygulanmıştı bu kez uzun protokol deneyeceğiz 29 aralıkta lucrin ile başladım iğnelerime adet olunca gidicem gonal-f başlayacağız yani tedavime başladım
GÜLDENCİMMM... verdiğn adresteki hocaya sordum... bu istikrarlı başarısızlığımın nedenini ..... :)) bakalım ne cvp yazacak..
Geçmiş olsun.Tabikide vücudunuzun sağlıklı olması gerekirki zaten tedavi bide zorluyor vücudu hayırlısı olsun ıhlamur ile kuşburnu için doktorum içebileceğimi söylemişti hayırlısı olsun.
Listeyi güncelliyorum gelcem
neden ne oldu ki?:26:kimseyle konusamıyorum yanlıs anlasılmaktan korkuyorum...
Benim de kısa protokol oldu.2. deneme bu uzun protokol olacaktı fakat alerjim çıktı kortizon ve alerji ilaçları kullandığım için doğum kontrol ilacı kullanamadım.Diğer adetimde kısa protokol olacak.sizinde güzel sonuçlarınızı bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?