• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayırdır narsude ne oldu cnm............

canım benım aslında cok heyecanlı ve cok tedırgınım ama kımseyle konusamadıgım için bu içimde buyuyor... burda konusamıyorum cünki benımde bı cok kez yasadıgım gıbı negatıf alan arkadaslarıma saygısızlık olurmu dıye dusunuyorum bı yandan .. bıraz ıyı temennı ve destek almak istıyorum ılk defa testte hamıle oldugumu ögrendım yıllar sonra... ama salı gunu kese görmeye gıdıcem acaba görebılecekmıyım ne olacak nasıl olacak... hem heyecanlı hem korkutucu bi duygu... 2 kez kan tahlılı yaptırdım dr daha ıstemedı acaba hersey yolundamı? belkı sorularım cok sacma ve sıkıcı affedın.. ama sızden baska bu durumu paylastıgım kımsem yok :14::14:

canım benım aslında cok heyecanlı ve cok tedırgınım ama kımseyle konusamadıgım için bu içimde buyuyor... burda konusamıyorum cünki benımde bı cok kez yasadıgım gıbı negatıf alan arkadaslarıma saygısızlık olurmu dıye dusunuyorum bı yandan .. bıraz ıyı temennı ve destek almak istıyorum ılk defa testte hamıle oldugumu ögrendım yıllar sonra... ama salı gunu kese görmeye gıdıcem acaba görebılecekmıyım ne olacak nasıl olacak... hem heyecanlı hem korkutucu bi duygu... 2 kez kan tahlılı yaptırdım dr daha ıstemedı acaba hersey yolundamı? belkı sorularım cok sacma ve sıkıcı affedın.. ama sızden baska bu durumu paylastıgım kımsem yok :14::14:

ayyyy... cnm saçmalama... sizler bizim umudumuzsunuz.... olur mu öyle şeyy.. bizle aynı acıyı paylaşan her arkadaşımızın mutluluğa adımatması bizi üzer mi... tabi ki hepimizin korkuları aşama aşama.. kimi yumurtam olacak mı.. kimi sperm bulunacak mı.. kimi tutacak mı ... vs... senin de bu aşamadan sonra farklı korkuların olacak tabi.. ve burada onu paylaşacaksın....burda hamile kalan her arkadaşımız için biz ancak mjutluluk duyarız darısı başımıza der... bize de dua et deriz...

canım merhaba listede gördüm sizde de azosperm sorunu varmış galiba... himileymişsin allahım bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah... bizde de azosperm var... şimdi 1,5 milyon çıkış var.. olacak mı bilmiyorum... irtibatta olabilirmiyiz.. deneyimlerinden faydalanmak isterim :-*

tabıkıde her zaman yardımcı olurum canım merak ettıgın herseyı sorabılırsın

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrr
$srdsi.webp

bugün hepimizin duaları kabul olsun inş
negatif sonuç alan arkadaşlar sabırlar dilerim size inşlh bi daha ki sefere meleğiniz sizinle olur :16::16:
ben yeniyim tam kim ne durumda bilmiyorum ama hepimizin derdi ortak kaderi aynı gibi aşağı yukarı inşlh 2014 hepimizin yılı olsun kucaklarımız evlatlarımızla dolsun...

ayyyy... cnm saçmalama... sizler bizim umudumuzsunuz.... olur mu öyle şeyy.. bizle aynı acıyı paylaşan her arkadaşımızın mutluluğa adımatması bizi üzer mi... tabi ki hepimizin korkuları aşama aşama.. kimi yumurtam olacak mı.. kimi sperm bulunacak mı.. kimi tutacak mı ... vs... senin de bu aşamadan sonra farklı korkuların olacak tabi.. ve burada onu paylaşacaksın....burda hamile kalan her arkadaşımız için biz ancak mjutluluk duyarız darısı başımıza der... bize de dua et deriz...

cok saol canım ınsallhh hepımız için hersey cok hayırlı olur şimdi sizden salı gunu için iyi dıleklerınızı istıyorum sadece:16:

bana şimdiden umut oldun bile inşallah keseyide görmeyi nasib eder allahım... bizlerden de duanı esirgeme hayatım ben zevkle dinlerim seni :D

canım acıkcası ben tüp bebekle hamile kalan her anını her dakikasını paylaşan hamileleri gördükçe çok mutlu oluyorum..ama burda biri gelsede nomal hamile kalıp konussa sorular sorup dursa rahatsız olurum bu benm fikrim eminimki herkeste öyledir..
aysenin dediği gibi sizler bizim umudumuzsunuzz:16::16:
sıkıntı yapma hersey güzel olacak inşallah dualarım seninle

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 917697

bugün hepimizin duaları kabul olsun inş
negatif sonuç alan arkadaşlar sabırlar dilerim size inşlh bi daha ki sefere meleğiniz sizinle olur :16::16:
ben yeniyim tam kim ne durumda bilmiyorum ama hepimizin derdi ortak kaderi aynı gibi aşağı yukarı inşlh 2014 hepimizin yılı olsun kucaklarımız evlatlarımızla dolsun...

amin canım inşallah... tüm dualarımızı allahım duyar inşallah...
bu topikte yakaladım seni :D nasılsın

Canim sen icini ferah tut keseni hayirlisiyla goreceksin.. ama tedirginligin yine bitmeyecek bu sefer kalp atislarini duymak isteyeceksin... bu dogupda kucagina alana kadar hayirlisiyla boyle sürüp gidecek..:31:

hadi inşallah en doğalından bebek müjdesi verirsin bize.
mr ne için ciddi birşey yok değilmi:26:

kıyamaammmm üzülme yaaa yütfennn...
kendi kızkardeşimde evlendiği ay gebe kaldı kimyasal oldu sonraki ay yine gebe kaldı ilk paşam doğdu kuzumu emzirirken süt korur muhabbetine korunmuyordu 2.paşama gebe kaldı:53::53::1:bi de bana bak aynı ana babadan çıkmışız kardeşim deriye bağlamış bıraksa hürremi aratmaz doğurganlıkta maşallah bende meyvesiz ağaç:1:
zor sınavdan geçiyoruz canım Rabbim daha fazla bekletmesin diyecek başka birşey bulamıyorum:50::50::50:
ınsallah ama umudum yok.mr 3 yıldır gecmeyen omuz agrılarım ıcın.tutuluyor resmen omuzlarım

cok saol canım ınsallhh hepımız için hersey cok hayırlı olur şimdi sizden salı gunu için iyi dıleklerınızı istıyorum sadece:16:
narsude cnm hamileymişsin maşalalhhhh sonuna kadar sorunsuz geçer inşlhhh darısı bizlere olsunn:nazar::nazar:
amin canım inşallah... tüm dualarımızı allahım duyar inşallah...
bu topikte yakaladım seni :D nasılsın
evet cnm burdayım bu sene nasipse tüp bebek denemesi yapacağım yılalrdır beklediğim an bu seneymiş:52:
bakalım
kız sizde milyon var korkuyormusun aaaa olmadı bizde tek tük çıkıyo biliyorsun ben buna bile nasıl bel bağladım umut doluyum sen benim yanımda sakın böle konuşma bakim:20::9::9::9: sen martta başlıcan tüp bebeğe kısmetse dimi ...

canım eşim gelmek üzere hemen yazıp çıkıyorum yemekten sonra gelirim hemen..
kistin olduğundan bu ara kanamaları yaşayabilirsin...
lucrin kullanıyorsun birde onunla beraber kist varlığı kanama yapabilir duydum bunu..
kist küçülüp yokolmaya çalışıyor bence..

canım cevabını şimdi buldum çooooookkkkk sağol, doktoruda aradım dün ultrasonda bi sıvı görmüştüm onun kanla atılmasına sevindim dedi yani iyi bişeymiş dediğin gibi kistttttttt hoooooppppp gitmiştir inşallah :52: bugün puregon 275 ile başlayıp 4 gün vurulcam salı kontrol var :21: iğne vurulmaya başladığı için tek göbek atan ben değilim demi :32::32::32:

Canim sen icini ferah tut keseni hayirlisiyla goreceksin.. ama tedirginligin yine bitmeyecek bu sefer kalp atislarini duymak isteyeceksin... bu dogupda kucagina alana kadar hayirlisiyla boyle sürüp gidecek..:31:
cnm maşallahhhh hamişsin ne güzelll sonuna kadar sağlıklı geçir emi... :nazar::nazar:
darısı bizlere olsun bize dualarını eksik etme ne olur güzelim.....:16:

haber bekleyenler pozitif alsın, tedavisi devam edenler sağlıkla transfer olsun, negatif görenlerde kendiliğinden çabucak hamile kalsın inşalllaaaahhhh :46:

canım cevabını şimdi buldum çooooookkkkk sağol, doktoruda aradım dün ultrasonda bi sıvı görmüştüm onun kanla atılmasına sevindim dedi yani iyi bişeymiş dediğin gibi kistttttttt hoooooppppp gitmiştir inşallah :52: bugün puregon 275 ile başlayıp 4 gün vurulcam salı kontrol var :21: iğne vurulmaya başladığı için tek göbek atan ben değilim demi :32::32::32:

ohh çok şükür çok sevindim canım..
hep diyorum tedavi olabilmek bile bir nimet tedavi aşamasına gelemeyen arkadaşlarım olunca anladım bunu..
yani iğne vuruyorum diye sevinen tek sen değilsin:1:
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun canım..

ohh çok şükür çok sevindim canım..
hep diyorum tedavi olabilmek bile bir nimet tedavi aşamasına gelemeyen arkadaşlarım olunca anladım bunu..
yani iğne vuruyorum diye sevinen tek sen değilsin:1:
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun canım..

amin canım hepimiz bu sene bebişlerimizi kucaklarız inşallah :49: çok haklısın tedavi olurken kendimi çabalıyorum diye mutlu hissediyorum savaşıyoruz hepimiz ve inşallah allahım sabrımızı mükafatlandırır , ama allah eşimden bin kere razı olsun ben düştüğümde umutsuzluğumda gerekirse soytarılık yapıp moralimi yerine getiriyo rabbime onu bana verdiği için bin şükür ve sizlerle burda konuşmakda ruhuma şifa gibi benim derdimi anlayan bi sürü dostsunuz :17:

narsude cnm hamileymişsin maşalalhhhh sonuna kadar sorunsuz geçer inşlhhh darısı bizlere olsunn:nazar::nazar:

evet cnm burdayım bu sene nasipse tüp bebek denemesi yapacağım yılalrdır beklediğim an bu seneymiş:52:
bakalım
kız sizde milyon var korkuyormusun aaaa olmadı bizde tek tük çıkıyo biliyorsun ben buna bile nasıl bel bağladım umut doluyum sen benim yanımda sakın böle konuşma bakim:20::9::9::9: sen martta başlıcan tüp bebeğe kısmetse dimi ...

ayy canım özür dilerim :'( korkumdan :(
evet inşalah martta. sen nerede yaptıyorsun listede göremedim seni karar verdiniz mi tatlım

ooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... gelde olmadı de..... bi de lafff anlatt... bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff

tedavin hayırlı olsun canımmm...

AYŞENNNNNNNNNNNNNN....
canımm ne desem ınan bılmıyorumm buyuk bır hayal kırıklığı üzüntü içerisindeyim...
Kısmet böylemiş ama ınsannnnnın canı cok yanıyor ya..
sen benımm umudumdun..
esımle durumlarımız aynı dıye senı yakından takıp edıyor kader arkadaşı gıbı goruyordum.negatif alman benı cok yaraladı..
Allahım sabır ve en yakın zamanda sana yavrunu versın..

merhabaaa :)
bende bursadann :1:

:21: :21: :21: ohhh çoğalıyoruz şekerimm...

tedaviniz hayırlı olsun...

canımmm benımm bebısın sıkı sıkı tutunsun sana ınsallah...

hadi bakalımmm yolun sonuna az kaldı hayırlısıııı...

Moralıyı yüksek tut..
sen bı annesın :)
hayırlısı olsun ınsallah...

allahım zihin açıklığı versın sana canımm benım..
ınsallah hepsinden geçersinnn

Amin canım sagol inş gecrim :40:

ayy canım özür dilerim :'( korkumdan :(
evet inşalah martta. sen nerede yaptıyorsun listede göremedim seni karar verdiniz mi tatlım
heh şöyleeeeeeee:9::9::9:
evet ben umut tüp bebekde yaptırıcam kısmetse zaten daha önce orda deneme aşamasını yapmıştım kısmet olmadı opuya inşlh bu sefer olur...listede taaaaaaaaa 70 lerdeyim şekerim normal görememen:9:inşlh o listenin tamamına hamiş diye yazmak nasip olur........

Back
X