ooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... gelde olmadı de..... bi de lafff anlatt... bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar bugun cuma işlerim çok yoğun okudumm geçmişi ve gene çıkıcammüzgünüm..
ayşenn..
canımmm ne olur mıllete takılmaaa..
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz..
kızlar bugun cuma işlerim çok yoğun okudumm geçmişi ve gene çıkıcammüzgünüm..
ayşenn..
Âmin canım inşalllah sanırım sende izmirdensin merkezinden memlunmusun :26:
yapma be güzelim...bu başka bişey değil çok istediğimiz yüreğimizin yandığı bi istek....ayakkabı çanta yada yenibi araba yada ev değil...bunun ifadesi sadece yürek yangını bebek aşkı......yanmıyorsa ifadede etmeyeceksin yananların içinede gelmeyeceksin....aysegulucum estafırullah canım yenı arkadaslarımız geldıgınde hepımız senın gıbı karsılısyoruz ıyı temennilerde bulunuyoruz gelen arkadasımızda mutlaka uzuluyodur bu konuda ama herkesın bu uzuntuyu belırtme tarzı farklı bazen daha çok üzülmemek ıcın dahı bu şeklide kamüfle ıhtıyacı duyulanabılıyor hepımız evlat hasretı yolunda buradayız ama herkes aynı şeklide göstermez ozlemını
rahmetli annemim bi lafı vardı....ağaç yerinde dursun dal kırılsada tekrar yeşerir...etraf boşşş tatlım tedavi dışındada bi panikler zaten ..her ay haber beklerler....sen ve eşin önemli bu süreçte....ooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... Gelde olmadı de..... Bi de lafff anlatt... Bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff
çok haklısın canım bizi bizden çok dert edinen çevremiz var(!) bu tedavimde bende söylemeyeceğim hatta histeroskopi olduğumdan ve iğnelere başladığımdan annemin bile haberi yok söylemeyeceğim de sanki daha çok telaş oluyor gibi oğluşumda tek başımıza gittik geldik annem hacca gitmişti o zaman 45 gün kalmıştı hamile olduğumu orada öğrenmişti evde rahat rahat dinlenmiştim şimdi yine kimseye söylemeyeceğim 5 gün rapor alacağım oğluşta kreşe gidiyor zaten, sabahtan öğlene kadar da yardımcımız var yemek yapıyor evi topluyor akşamları da eşim destek olur söylemeyecem kimseye
bu durumu ilk kez yaşamıyorsun canım öyle düşün ve söyle gitsin sen ve eşinden daha fazla etkilenip üzülen olamaz.
ne guzel dılek valla ınsallahhhhhhaber bekleyenler pozitif alsın, tedavisi devam edenler sağlıkla transfer olsun, negatif görenlerde kendiliğinden çabucak hamile kalsın inşalllaaaahhhh
benım ılk denememde oldu ama oyle kımseye soylemedık tek kv bılıyorduooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... gelde olmadı de..... bi de lafff anlatt... bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff
bende cok cekıyorum ya sımdı kızımla dahada zor oluyor kucak ıstıyor.alamıyorum kı alsamda omuzlarım kopuyorgeçmiş olsun canım...
omuz ve boyun ağrısını annemde çok çekiyor
ornek olarak kendımı verıyım.ılk denemem ben pko luyum esımde sperm sayısı kımı zaman yok kımı zaman cok az degısıyor.canım anne olmak kolay değil bizlere kimimiz ilk denemesinde kimimiz 5.denemesinde evladına kavuşuyor.
eski topiğimde son 2 yıldır şunu gördüm olmaz denen çok düşük şans verilen arkadaşlarımız doğurdular bile er ya da geç teker teker gebe kaldılar bir kaç kişi kaldık biride benim işte bende sizinle gebe kalcameşinden de Allahrazı olsun..
hadi hayırlısıyla bol kaliteli yumişlerin olsun canım
cnm hayırlı olsun şimdiden...........................
amin dıyorum duana canım... ben kasım ayının sonunda gıtmıstım ılk olarak, bır aylık destekleyıcı ılac verdı mustafa bey esıme ve bana ve halada kullanıyoruz... 30 aralıkta adetımın 2. gunu gıttım ve 5 gunluk ıgne tedavısıne basladılar, yumurta gelısımı ıcın... ve nasıpse onumuzdekı c.tesı gunu kontrolum var,duruma gore ılac ya da sonrakı asamaya baslayacagız sanırım... aslında yasadıgımız bu duruma odaklanmamaya calısıyorum ama ne kadar basarılı olabılıyorum bılmem... hem heyecan hem de tedırgınlık var... Rabbım hepımıze hayırlı bebısler nasıp etsın ınsallah canım...
haklısın elbette... ama ben kendimle bile savaşırken insanların ağlayıp acıyan gözlerle bakışlarını kaldıramıyorum... elbette söyleyeceğim.. 9 ay saklayamam ki :)) ama benden fazla üzüldüklerini sanıp karşıma geçip ağladıklarında onları kovmak geliyor içimden... bikaç gün önce bile k.validem niye bir koydun da iki koymadan geldin diye sordu bana yaaaaaaaaaaaaaa............... walla o soruyu sorduğu an gözümün önünden geçen ama yapamadığım sahneleri anlatsam aklınız durur.... :))
bir malumatım var
tee geçenlerde ben bir özel hastaneye başvuru formu doldurup vermiştim.
önceden de bu işi yaptığım için..bu gün görüşmeye çağırdılar..
ilk görüşme olumlu geçmiş öle dediler.
ikinci görüşme için yarın gel die aradılar.evlimisin bebe varmı sorusu soruldu istedik olmadı tedavi olmamız lazım dedim.düşünüyormusun dedi illaki dedim.
tabikisi ben tüp sürecinden yarın gidince daha detaylı bahsedicem.kontrolleri vs vs..
ama daha ortada bir merkez yok. görüşmeye bile gitmedik diğer merkezlerle..
hani süreç açısından belki kolaylık olur folikül takibi filan açısından ama ben nie böle oldum hem çalışmayı istiyom hemde bebe istiyom. ama tüp süreci için ya kabul etmezlerse die de tedirginim ..mutlaka bahsetmem lazım dimi bu süreci..
işin kötüsü merkez yok,tedaviye başlama tarihi yok..herşey belirsizlik içerisinde....
oh at göbeğini cnm inşlh hamilelik haberindede biz senin yerine göbek atarızzzcanım benim inşallah sende iğnelere başlarsın dediğim gibi bugün iğnelere başlayabildiğim için göbek atıyorum 4 yıllık özlemim var inşallah sonuda pozitif olur hayırlısıyla ve inşallah sende güzel haberler alırsın
evet cnm o bayanın tam tersi benim yaşadığım anlatılmaz aman kimse yaşamasın öle bi duygu..ben 3.denememde transfer olmuş dinlenme odasına alınmıştım ve yan yatakta bir hanım vardı endişeli bir hali vardı noldu dedim eşimden haber bekliyorum sperm bulunursa beni işleme alacaklar bulunamazsa tedavi iptal olacak demişti ve ben dinlenirken ahber geldi sperm bulunmuş nasıl mutlu oldu anlatamam...çok iyi anlıyorum seni..o zaman gebelik haberinden önce iğnelere başlamanı kutlarız burda
teşekkürler tatlımmmmmm....kızlar bugun cuma işlerim çok yoğun okudumm geçmişi ve gene çıkıcammüzgünüm..
ayşenn..
Merhaba hanımlar, herkese hayırlı ve bol bebişli bir yıl diliyorum. Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul eylesin, yarım saat önce hastaneden taburcu oldum 16 adet yumurtam toplandı aynı zamanda eşim tesa operasyonuna girdi. Mevlam bu süreçte olan herkese hayırlısını versin, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?