2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benim gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş çok sevindim canım

saol canım benım cok teskkur ederım suan tek derdım kese ve kalp atısı sende cok merak etmısmıydın? bhcg lerın kactı kac kere tekrarladın ultrasyonda alttanmı baktı..ne cok soru sordum dımı selam verdın borclu cıktın canımmm

canım benim 6. gün transferi olmuştu ve 9 gün sonra tahlilim vardı ama ben dayanamadım 6. günü test yaptım ve değerim 78.81 çıktı 8. gün 145.39 oldu ve dayanamayıp 12. gün bidaha yaptım 406 çıktı ilk kontrole yrın gitcem büyük bi ihmal alttan bakarlar diğer hamileliklerimdede öyle yapmışlardı

canım keseyı görmedınmı sen daha ben gördun dıye hatırlıyorum belkıde ıkızdır

canım keseyı görmedınmı sen daha ben gördun dıye hatırlıyorum belkıde ıkızdır

yok canım görmedim dr normalde geçen salı çağırdı ama eşimde gelmek istediği için hafta sonu gitmeye karar verdik bakalım kısmet yarın inş sağlılklı keselerimizi görürüz

yok canım görmedim dr normalde geçen salı çağırdı ama eşimde gelmek istediği için hafta sonu gitmeye karar verdik bakalım kısmet yarın inş sağlılklı keselerimizi görürüz

insallh canımmm güzel haberlerle gel ınsallhhh dua edıcem sana sende salı gunu için bana et mumının mumıne duası kabul olurmus

Valla kuzum bende öyle hemen başlasam keşke üzülme canım sigaradan hemen bişey olmaz Rabbim bebişini korur inşallahh yarın değer yükselir geç tutunmada olabilir
canlarım sonuç negatif oldunu öğrendim inananın çok uzuldum rabbim birdaha negatif sonuç yasatmasın inş rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlılklı evlat nasip etsin
Aminnnn canım çok TSK ederim
Kuzum yarın güzel haberlerle gel dualarım seninle Rabbim kucağına almayı nasip etsin

aysen79 canım öyle 3 ile 5 ile başlayanlar devam etmiyor %99. Benim de ilk değerim 7, ikincisi 9'du. 25'i ölçen idrar testim o zamanlar negatif çıkıyordu. 1 hafta sonra pozitif çıkmaya başladı. 2 aya yakın da pozitif kaldı! Ama bence de sigara içmesen çok iyi olur. Yumrutalara çok zarar veriyor. Bir sonraki denemeye kadar bıraksan keşke?

iyi akşamlar kızlar ne kalabalık bi topic bu, sayfalar akıp gidiyor bi sorum olacak,
iki tüp arası kaç adet veriyor doktorlar :26: tecrübelilerden destek lütfen

2 canım en az

Jadi hayırlısı canımmm Geçmişteki korkuları kaygıları bırak. İnşallah her şey yolunda gidecek :)

Son düzenleme:
Kizlar az once zorla yemek yedim sonra mide karnima agri girdi sonra bi titreme baslsdi derken kendimi banyoya attim cikinca oturdum agladim bebek gibi karnim agriyo midrm bulaniyo diye.simdi biraz toparladim.ilaclar bu kadar cabuk etki edermi

Kızlar bugün donmuş bebişlerimi aldım evimize geldik. Ve yatmaya başladım. Hayırlısıyla inşallah annişine tutunacaklar.
Test günüm 15 ocak. Yatmak çok sıkıcı ama yeterki bebişlerim benimle kalsın 9 ay yatmaya razıyım.

9ay
haklisin hayatim gercektende ucle besle baslayanlar yukselmiyor hatta 12.gunde benim bir kez 56 cikmisti o bile biraz yukselip durmustu en az 80 cikarsa saglikli yukseliyor..

kızlar insallhh bu yıl hepımızın yüzü gülerrrr

insallah cnm ya bir kezde karnim sismis gezmek istiyorum her gittigim ortamda sorun oldugunu bildikleri halde devamli bebek yapmiyormusunuz ne bekliyorsunuz yasin geciyor diyenlerden biktim yoruldum..

canim hayirli olsun bebislerinle bol bol sohbet etki sana tutunsun insallah guzel haberlerini alacagiz...

Kizlar az once zorla yemek yedim sonra mide karnima agri girdi sonra bi titreme baslsdi derken kendimi banyoya attim cikinca oturdum agladim bebek gibi karnim agriyo midrm bulaniyo diye.simdi biraz toparladim.ilaclar bu kadar cabuk etki edermi

canim ya bende transferlerden sonra test gunune kadar cok agliyorum bazen saatlerce durmaksizin butun yuzum kipkirmizi oluyor.. bir keresinde ablam demistiki icindeki embriyonun yerinde olsam sana tutunmaktan korkardim devamli agliyorsun..

kızlar insallhh bu yıl hepımızın yüzü gülerrrr

canim ya bende transferlerden sonra test gunune kadar cok agliyorum bazen saatlerce durmaksizin butun yuzum kipkirmizi oluyor.. bir keresinde ablam demistiki icindeki embriyonun yerinde olsam sana tutunmaktan korkardim devamli agliyorsun..

Ben daha o asamaya gelmeden basladim aglamaya heleki bugun bebek gibiyim.surekli sikayetim var daha 3.igne karnim agriyo hickirik tuttu midem bulandi surekli wcdeyim hemen tuvaletim geliyo falan.

hadi hayırlısı bakalım güel haberlerini bekliyoruz

amnin canım inş hayırlı haberle gelirim sizlerde hep dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…