canım benim gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşçok sevindim canım
saol canım benım cok teskkur ederım suan tek derdım kese ve kalp atısı sende cok merak etmısmıydın? bhcg lerın kactı kac kere tekrarladın ultrasyonda alttanmı baktı..ne cok soru sordum dımı selam verdın borclu cıktın canımmm
canım benim 6. gün transferi olmuştu ve 9 gün sonra tahlilim vardı ama ben dayanamadım 6. günü test yaptım ve değerim 78.81 çıktı 8. gün 145.39 oldu ve dayanamayıp 12. gün bidaha yaptım 406 çıktı ilk kontrole yrın gitcem büyük bi ihmal alttan bakarlar diğer hamileliklerimdede öyle yapmışlardı
canım keseyı görmedınmı sen daha ben gördun dıye hatırlıyorum belkıde ıkızdır
yok canım görmedim dr normalde geçen salı çağırdı ama eşimde gelmek istediği için hafta sonu gitmeye karar verdik bakalım kısmet yarın inş sağlılklı keselerimizi görürüz
Valla kuzum bende öyle hemen başlasam keşkecnm walla yarın gel dese hemen başlarım.... kaç adet bekleyeceksem o kadar bilmiyorum ki... zati az önce başka bi başlığı inceliyordum kız yazmış 12. gün değerim 5 çıktı halaaaaa hamileyim diyeee... ben dünden beri çatır çatır sigara içtim bi de ona üzüldüm... keşke iki gün daha bekleseydim diye...
Aminnnn canım çok TSK ederimcanlarım sonuç negatif oldunu öğrendim inananın çok uzuldum rabbim birdaha negatif sonuç yasatmasın inş rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlılklı evlat nasip etsin
Kuzum yarın güzel haberlerle gel dualarım seninle Rabbim kucağına almayı nasip etsinkızlar pc bozuk olduğu için giremedim nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür ve kısmet olursa yarın kese görmeye gideceğiz bide ikizmitekmi belli olcak gerçi sağlıkla kucağıma alıymda tek çift farketmez çok korkuyorum yarın için inş hayırlı haberle gelşrim 2 bebek kaybettiğim için bu korku sanırım hep olcak rabbim korkyuğumuza uğratmasın inş benden bukadar sizleden nehaber
Tam 33 tane yumurtam varmış. opum vardı bugun.Çok acım var
ohss rıskım var.
Kucuk tuvaletımı bıle yaparken acı cekıyorum. Nasıl gecer bılmem..
Beklıyoruz artık...
iyi akşamlar kızlarne kalabalık bi topic bu, sayfalar akıp gidiyor bi sorum olacak,
iki tüp arası kaç adet veriyor doktorlar :26: tecrübelilerden destek lütfen
kızlar pc bozuk olduğu için giremedim nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür ve kısmet olursa yarın kese görmeye gideceğiz bide ikizmitekmi belli olcak gerçi sağlıkla kucağıma alıymda tek çift farketmez çok korkuyorum yarın için inş hayırlı haberle gelşrim 2 bebek kaybettiğim için bu korku sanırım hep olcak rabbim korkyuğumuza uğratmasın inş benden bukadar sizleden nehaber
kızlar insallhh bu yıl hepımızın yüzü gülerrrr
Kızlar bugün donmuş bebişlerimi aldım evimize geldik. Ve yatmaya başladım. Hayırlısıyla inşallah annişine tutunacaklar.
Test günüm 15 ocak. Yatmak çok sıkıcı ama yeterki bebişlerim benimle kalsın 9 ay yatmaya razıyım.
Kizlar az once zorla yemek yedim sonra mide karnima agri girdi sonra bi titreme baslsdi derken kendimi banyoya attim cikinca oturdum agladim bebek gibi karnim agriyo midrm bulaniyo diye.simdi biraz toparladim.ilaclar bu kadar cabuk etki edermi
kızlar insallhh bu yıl hepımızın yüzü gülerrrr
canim ya bende transferlerden sonra test gunune kadar cok agliyorum bazen saatlerce durmaksizin butun yuzum kipkirmizi oluyor.. bir keresinde ablam demistiki icindeki embriyonun yerinde olsam sana tutunmaktan korkardim devamli agliyorsun..
Aminnnnn inşallahh canımkızlar insallhh bu yıl hepımızın yüzü gülerrrr
Kızlar bugün donmuş bebişlerimi aldım evimize geldik. Ve yatmaya başladım. Hayırlısıyla inşallah annişine tutunacaklar.
Test günüm 15 ocak. Yatmak çok sıkıcı ama yeterki bebişlerim benimle kalsın 9 ay yatmaya razıyım.
Valla kuzum bende öyle hemen başlasam keşkeüzülme canım sigaradan hemen bişey olmaz Rabbim bebişini korur inşallahh yarın değer yükselir geç tutunmada olabilir
Aminnnn canım çok TSK ederim
Kuzum yarın güzel haberlerle gel dualarım seninle Rabbim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?