2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

inş canım bende çok istiyorum bu korkulardan kurtulmayı inş herşey güzel olur

benim 3. gün transferim olmuştu tutmuştu insallah senin de tutar sağlıkla kucağına alırsın kafanı çok takma gününe hersey nasip işi insallah nasip eder

hayırlı olsun canım insallah kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar doğru zamanı değilmiş demek ki, allahın vardır bi bildiği, çok zor olduğunu ne yazık ki hepimiz biliyoruz, ama hep daha kötüsünü düşünüyoruz ve asla umutlarımızı kaybetmiyoruz,2014 bizim yılımız olacak, dualarım sizinle

güzel arkadaşım, mesaj kutumda sıkıntı var, hata veriyo,düzelince oradan yazacağım ama şimdilik iyi ki tanıdım seni.yazdığın herşey beni anlatıyor.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yüzünü güldürsün

CNm hayırlı olsun... Allah emeklerini boşa cıkarmasın

Teşekkür ederim canım inşallah

CNm benim teşekkür ederim....

Kizlar az once zorla yemek yedim sonra mide karnima agri girdi sonra bi titreme baslsdi derken kendimi banyoya attim cikinca oturdum agladim bebek gibi karnim agriyo midrm bulaniyo diye.simdi biraz toparladim.ilaclar bu kadar cabuk etki edermi

CNm bu kadar ilaç hormon insanız etkileniyoruz normall

Ah canım benım ya benım kayınvalidede aynı kafadan ben 9. Seneme gırdım 5 sene önce Benden ıcın bebe derdıne düşmüş demıs Sankım kendıme ıstıyorum

güzel arkadaşım, mesaj kutumda sıkıntı var, hata veriyo,düzelince oradan yazacağım ama şimdilik iyi ki tanıdım seni.yazdığın herşey beni anlatıyor.

kesinlikle senin yazdıklarında beni anlatıyor ben de seni üzmekten korkuyorum senin acın daha yeni aramızda 2 ay var ama... bana okul iyi geldi öğrencilerim ve velilerim cok anlayıslı gözümün içine bakıyorlar onlar öyle davranınca onları hele cocukları hiç üzmek istemiyorum sınıfa gülerek giriyorum içim kan ağladığında bile çünkü gözümün içine bakıyor cocuklar... sen çalışıyor musun bilmiyorum ama iyi geliyor msj kutun düzelince görüselim :)

merhaba
nasılsın görüşemiyoruz uzun zaman oldu
bizim topik biraz dağıldı uzak kaldım biraz
şenay ne yaptı kızı dünya ya gelmiş olmalı
görüşüyor musunuz?

sen bakma onlardan her yerde var mantar gıbı cogalıyolarrr

rabbımden umut kesılmez aslaaa

narsudecim korku her zaman olmuyor mu? önce yumurta olacak mı sonra döllenecek mi? kaç gün dayanacak? transferde iyi kalite olacak mı? tutunacak mı? tutunca kese var mı? keseden sonra kalp atışı olacak mı? ben bu aşamaları geçmiştim her aşamada korka korka en son doğacaak mı sağlıkla? doğdu olmadı ama neyse hersey kısmet korkularını kenara bırak diyemem ama o mutluluğun her anının tadını çıkar her biri ayrı nimet su anda içinde olduklarını bilmek bile güzel olmalı senin için :) o yüzden her anı yasa su akıp yolunu buluyor kısmetse bir ömür boyu kuzun veya kuzuların seninle olur :)

8 yıldır çalıştığım işimden istifa ettim.pazartesi yeni bir işe başlıyorum ve kimseye bu süreçten bahsetmedim, bahsetmeyeceğim.bu benim özelim, kimseyi ilgilendirmez, sen bu işe tüp bebek yaptırcağını bilmeden başvursaydın ve sonra tedavi olman gerektiğini öğrenseydin ne olacaktı? böyle düşün, çalışmak istiyorsan çalış bence. baktın olmadı, tedavi sürecinde sıkıntı yaratıyorlar ayrılırsın olur biter.

Ozltzk arkadasım bır kac ay önce talıhsız bır ıs görüşmem oldu tam da bu konular yüzünden kötü gectı hıc cocuk çoluk mevzusu gecmesın etkılenmeyeyım deyıp ıs başvuru formuna 2 yıllık evlıyım yazmıştım çünkü bıliyorum sorulacak bu konular konuşmaktan benı çok yıpratıyor ınsan kaynakları müdüruyle görüşurken bu şeklide yıne ağzımdan kaçırdım 8 kusur senelık evlı oldugumu bu daha kötü oldu benım ıcın yalancı durumuna düştüm bır de bu da kotu bu ıntıba bıraktı tabı toparlayamadım da bır de bu Sekılde yazmamın sebebını soyleyınce müdürde bana yarım saat nutuk yaptı tesellı ettı benı çok zor Bır gündü benım ıcın eve gıdene kadar ağladım bütün hayrımızı etkılıyor maalesef

merhaba, irenbeye veya doktoruna karar verebildin mi?

ben de subatta baslıcak ınsallh yanı rahım fılmı cektırdım dun teslerı verdım adetım dehepsı cıksın gıdıp konusucam eher bır sorun yoksa eher galıba baslar adetım tarımde ılk denemen ve sorunda azospermi sperm cıkmazsa mıkrotese olucak esım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…