aysen79 canım öyle 3 ile 5 ile başlayanlar devam etmiyor %99. Benim de ilk değerim 7, ikincisi 9'du. 25'i ölçen idrar testim o zamanlar negatif çıkıyordu. 1 hafta sonra pozitif çıkmaya başladı. 2 aya yakın da pozitif kaldı! Ama bence de sigara içmesen çok iyi olur. Yumrutalara çok zarar veriyor. Bir sonraki denemeye kadar bıraksan keşke?
2 canım en az
Jadi hayırlısı canımmmGeçmişteki korkuları kaygıları bırak. İnşallah her şey yolunda gidecek :)
sen bakma onlardan her yerde var mantar gıbı cogalıyolarrrinsallah cnm ya bir kezde karnim sismis gezmek istiyorum her gittigim ortamda sorun oldugunu bildikleri halde devamli bebek yapmiyormusunuz ne bekliyorsunuz yasin geciyor diyenlerden biktim yoruldum..
Aminnnnn inşallahh canım
Merhaba ...
lıv hospıtolda yumurtalarım toplandı bu sabah 8 tane toplayabılmışler biraz önce doktorum aradı nasıl oldugumu sordu pazartesı kenıdını bize ayır buyuk ıhtımal transferin olacak dedi yumurtalardan 5 tanesını begenmiş yarın arayıp nasıl olduklarını soracam peki 8 de 5 ne kadar dölleenecegıde bellı değil pazartesi 3. gun sizlerinde bu kadar erken mı oldu tranferiniz kafam karman corban :26::26::26::26:
Kızlar bugün donmuş bebişlerimi aldım evimize geldik. Ve yatmaya başladım. Hayırlısıyla inşallah annişine tutunacaklar.
Test günüm 15 ocak. Yatmak çok sıkıcı ama yeterki bebişlerim benimle kalsın 9 ay yatmaya razıyım.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yüzünü güldürsünKızlar bugün donmuş bebişlerimi aldım evimize geldik. Ve yatmaya başladım. Hayırlısıyla inşallah annişine tutunacaklar.
Test günüm 15 ocak. Yatmak çok sıkıcı ama yeterki bebişlerim benimle kalsın 9 ay yatmaya razıyım.
Kızlar bugün donmuş bebişlerimi aldım evimize geldik. Ve yatmaya başladım. Hayırlısıyla inşallah annişine tutunacaklar.
Teşekkür ederim canım inşallaharkadaşlar doğru zamanı değilmiş demek ki, allahın vardır bi bildiği, çok zor olduğunu ne yazık ki hepimiz biliyoruz, ama hep daha kötüsünü düşünüyoruz ve asla umutlarımızı kaybetmiyoruz,2014 bizim yılımız olacak, dualarım sizinle
arkadaşlar doğru zamanı değilmiş demek ki, allahın vardır bi bildiği, çok zor olduğunu ne yazık ki hepimiz biliyoruz, ama hep daha kötüsünü düşünüyoruz ve asla umutlarımızı kaybetmiyoruz,2014 bizim yılımız olacak, dualarım sizinle
Kizlar az once zorla yemek yedim sonra mide karnima agri girdi sonra bi titreme baslsdi derken kendimi banyoya attim cikinca oturdum agladim bebek gibi karnim agriyo midrm bulaniyo diye.simdi biraz toparladim.ilaclar bu kadar cabuk etki edermi
Aysencim allah sabir versin arkadasim. Cevre bizi kendi derdimizden daha cok yoruyo haklisin. Kv icin hep ogullari zaten , cocugunuz olmayiversin ne varki demiomu benimkisi benimde beynmde simsekler cakiyo ! Allah oncelikle sana ve esine sabir ve tekrari icn guc kuvvet moral versin . Gerisini duymamaya calis .
güzel arkadaşım, mesaj kutumda sıkıntı var, hata veriyo,düzelince oradan yazacağım ama şimdilik iyi ki tanıdım seni.yazdığın herşey beni anlatıyor.
merhabaevet canım izmirdeyim.. merkezimden memnunum şimdilik.. olumsuz sonuç almamdaki sebep 3 tanecik olgun yumurtam olmasıydı bunlardanda 2 si döllenince 2. gün transferi yapmak zorunda kaldılar.. panik bozukluğu olduğumu belirtince ağlamalarıma felan katlandılar
CNm bu kadar ilaç hormon insanız etkileniyoruz normall
sen bakma onlardan her yerde var mantar gıbı cogalıyolarrr
rabbımden umut kesılmez aslaaa
bir malumatım var
tee geçenlerde ben bir özel hastaneye başvuru formu doldurup vermiştim.
önceden de bu işi yaptığım için..bu gün görüşmeye çağırdılar..
ilk görüşme olumlu geçmiş öle dediler.
ikinci görüşme için yarın gel die aradılar.evlimisin bebe varmı sorusu soruldu istedik olmadı tedavi olmamız lazım dedim.düşünüyormusun dedi illaki dedim.
tabikisi ben tüp sürecinden yarın gidince daha detaylı bahsedicem.kontrolleri vs vs..
ama daha ortada bir merkez yok. görüşmeye bile gitmedik diğer merkezlerle..
hani süreç açısından belki kolaylık olur folikül takibi filan açısından ama ben nie böle oldum hem çalışmayı istiyom hemde bebe istiyom. ama tüp süreci için ya kabul etmezlerse die de tedirginim ..mutlaka bahsetmem lazım dimi bu süreci..
işin kötüsü merkez yok,tedaviye başlama tarihi yok..herşey belirsizlik içerisinde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?