günaydın arkadaşlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun
kızlar şimdi doktorum aradı . 8 yunurtadan 5 tanesı döllemişpazartezi 9.30 hastanede buluşmak için sözleştik. toplama işleminden sonra doktorum bana vajınaldan alınacak kapsul verdi iğneler bitti ama ağzım burnum ilaç kokuyor . umarı her şey yolunda gider
gunaydın arkadaşlar
tranferden sonra çalışan arkadaşlar varmı aramızda ?
kızlar şimdi doktorum aradı . 8 yunurtadan 5 tanesı döllemişpazartezi 9.30 hastanede buluşmak için sözleştik. toplama işleminden sonra doktorum bana vajınaldan alınacak kapsul verdi iğneler bitti ama ağzım burnum ilaç kokuyor . umarı her şey yolunda gider
arkadaslar bişi sorucm ben rahım fılmı cektırdım ve allaha sukur kolay gectı kanamanda olmadı bu fılım ıyı cıkacana ısaretmıdır cunkı ackısa tupler kolay gecıyomus dıye duymustumda
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPSİDE BEBİŞ OLURiyi dilekleriniz için hepinizi kocaman kocamannnn öpüyorummm
gunaydın arkadaşlar
tranferden sonra çalışan arkadaşlar varmı aramızda ?
dün gece çok kötü bi haber okudum güzeller güzeli alev yıldırım doğum yaptıktan 1 saat sonra kalbe kan pıhtısı atması sonucu fenalaşıp ölmüşarkadaşlar kan pıhtıs çok önemli bişi kadıncağız pıhttı sorunu olduğunu bilseydi belkide hayata olacaktı
kızlar şunu söyleme istiyorum kan pıhtısı çok önemli bişi ailenizde varsa bi genetik testi yaptırın mesela bizde kan pıhtısı genetik babamdan dolayı çok acı çektik çok şükür hayatta ama kaç kere ölümden döndü aylarca yoğum bakımda yattı doktor keşke pıhtı sorunu olduğunu söyleseydiniz ona göre önlem alırdık dediğini hatırlıyorum ama nerden bilebilirdik hatta kendinizi hazırlayın dua edin kalbe gitmesin demişti ya masada kalır yada felç olur demişti çok şükür pıhtı ayak bileğine gitti ayağını kaybetik ama allahıma ne kadar şükretsem az...
Doğum yapacak arkadaşlarım , anne adayları lütfen genetik testi yaptırın önlem almak lazım mesela ben yaptırdım pıhtı sorunu var ilerde doğum yapacağım zaman ameliyat olacağım zaman doktoruma bildirmem gerekecek ona göre ilaçlar içmem gerekecek sizi sabah sabah üzdüysem çok özür dilerim ama paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?