2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaslar bişi sorucm ben rahım fılmı cektırdım ve allaha sukur kolay gectı kanamanda olmadı bu fılım ıyı cıkacana ısaretmıdır cunkı ackısa tupler kolay gecıyomus dıye duymustumda

Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler. İnşallah allah dualarımızı kabul eder.
İçimden bir ses bu sefer olucak diyor bakalım hayırlısı. İyi geceler herkese.

günaydın arkadaslar herkes için güzel bir gün olur insallah hergün 6da uyanınca gözlerim faltaşı gibi açıldı bugün adet günüm hemen olsada bir sonraki aşamaya geçsem :)

kızlar şimdi doktorum aradı . 8 yunurtadan 5 tanesı döllemiş pazartezi 9.30 hastanede buluşmak için sözleştik. toplama işleminden sonra doktorum bana vajınaldan alınacak kapsul verdi iğneler bitti ama ağzım burnum ilaç kokuyor . umarı her şey yolunda gider

günaydın kızlar güzel hafta sonalrı

günaydın arkadaşlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun

günaydınn tasruk

ALLAH yardımcın olsun canım, herşey yolunda gider inşallah. pazartesiyi bizde bekliyoz seninle hadi bakalım.

hayırlı olsun canım insallah her asaman güzel sekilde ilerler ve kuzularını alıp gelirsin :)

arkadaslar bişi sorucm ben rahım fılmı cektırdım ve allaha sukur kolay gectı kanamanda olmadı bu fılım ıyı cıkacana ısaretmıdır cunkı ackısa tupler kolay gecıyomus dıye duymustumda

raporunu hemen vermedilermi.ben hsg çektirdiğimde 2 gün olmuştu kanama ama bir sorun çıkmadı pek ilgisi yok sanırım.sadece kapalı olduğunda daha acı hissedildiğini duymuştum.

gözün aydın inşallah herşey yolunda gider ve bebeciklerini kollarına alırsın.kaç tane transfer yapılacak 1 mi 2 mi

Dün gece çok kötü bi haber okudum güzeller güzeli alev yıldırım doğum yaptıktan 1 saat sonra kalbe kan pıhtısı atması sonucu fenalaşıp ölmüş arkadaşlar kan pıhtıs çok önemli bişi kadıncağız pıhttı sorunu olduğunu bilseydi belkide hayata olacaktı
Kızlar şunu söyleme istiyorum kan pıhtısı çok önemli bişi ailenizde varsa bi genetik testi yaptırın mesela bizde kan pıhtısı genetik babamdan dolayı çok acı çektik çok şükür hayatta ama kaç kere ölümden döndü aylarca yoğum bakımda yattı doktor keşke pıhtı sorunu olduğunu söyleseydiniz ona göre önlem alırdık dediğini hatırlıyorum ama nerden bilebilirdik hatta kendinizi hazırlayın dua edin kalbe gitmesin demişti ya masada kalır yada Felç olur demişti çok şükür pıhtı ayak bileğine gitti ayağını kaybetik ama allahıma Ne kadar şükretsem az...
Doğum yapacak arkadaşlarım , anne adayları lütfen genetik testi yaptırın önlem almak lazım mesela ben yaptırdım pıhtı sorunu var ilerde doğum yapacağım zaman ameliyat olacağım zaman doktoruma bildirmem gerekecek ona göre ilaçlar içmem gerekecek sizi sabah sabah üzdüysem çok özür dilerim ama paylaşmak istedim

gunaydın arkadaşlar

tranferden sonra çalışan arkadaşlar varmı aramızda ?

bunu bende merak ediyorum muhtemelen benimkide 2.dönem okulların açıldığı hafta olacak ve ben anasınıfı öğretmeniyim oturarak vakit geçirmem çok zor allah yardımcımız olsun

kaç tane yumurta oluşması iyi kızlar sanırım azda olmamalı çokda olmamalı normal yeterli sayı kaç

geçen ay aşılama için klomen kullandım 2 büyük 4 daha küçük boyutta vardı .sanırım iğne ile daha da fazla olacaktır.zaman hemen geçse...

allah rahmet eylesin evet sana katılıyorum pıhtılaşma çok önemli bendede var gebe kaldığımda yada ameliyat vs durumlarda dr bilip önelem alması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…