kaç tane yumurta oluşması iyi kızlar sanırım azda olmamalı çokda olmamalı normal yeterli sayı kaç
geçen ay aşılama için klomen kullandım 2 büyük 4 daha küçük boyutta vardı .sanırım iğne ile daha da fazla olacaktır.zaman hemen geçse...
kızlar şimdi doktorum aradı . 8 yunurtadan 5 tanesı döllemişpazartezi 9.30 hastanede buluşmak için sözleştik. toplama işleminden sonra doktorum bana vajınaldan alınacak kapsul verdi iğneler bitti ama ağzım burnum ilaç kokuyor . umarı her şey yolunda gider
Allah rahmet eylesinDün gece çok kötü bi haber okudum güzeller güzeli alev yıldırım doğum yaptıktan 1 saat sonra kalbe kan pıhtısı atması sonucu fenalaşıp ölmüşarkadaşlar kan pıhtıs çok önemli bişi kadıncağız pıhttı sorunu olduğunu bilseydi belkide hayata olacaktı
Kızlar şunu söyleme istiyorum kan pıhtısı çok önemli bişi ailenizde varsa bi genetik testi yaptırın mesela bizde kan pıhtısı genetik babamdan dolayı çok acı çektik çok şükür hayatta ama kaç kere ölümden döndü aylarca yoğum bakımda yattı doktor keşke pıhtı sorunu olduğunu söyleseydiniz ona göre önlem alırdık dediğini hatırlıyorum ama nerden bilebilirdik hatta kendinizi hazırlayın dua edin kalbe gitmesin demişti ya masada kalır yada Felç olur demişti çok şükür pıhtı ayak bileğine gitti ayağını kaybetik ama allahıma Ne kadar şükretsem az...
Doğum yapacak arkadaşlarım , anne adayları lütfen genetik testi yaptırın önlem almak lazım mesela ben yaptırdım pıhtı sorunu var ilerde doğum yapacağım zaman ameliyat olacağım zaman doktoruma bildirmem gerekecek ona göre ilaçlar içmem gerekecek sizi sabah sabah üzdüysem çok özür dilerim ama paylaşmak istedim
raporunu hemen vermedilermi.ben hsg çektirdiğimde 2 gün olmuştu kanama ama bir sorun çıkmadı pek ilgisi yok sanırım.sadece kapalı olduğunda daha acı hissedildiğini duymuştum.
gözün aydın inşallah herşey yolunda gider ve bebeciklerini kollarına alırsın.kaç tane transfer yapılacak 1 mi 2 mi
Kizlar smdi kontrolden geliyorum tedavi iptalbedildi:2: sagdaki yumurtalar soldakilere gore onde gitmis.iptal dedi birde sabah acile kaldirildim gribal enfeksiyondan uc sise serum yedim heryerim agriyo.doktor asilama yapariz dedi ama h.oligospermiyle tutarmiki
geçmiş olsun vardır mutlaka bır hayır mutlaka tadavıye ne zaman devam edeceksınız peki
canım hakında hayırlısı olsun rabbim nasip etmişse her şartta koşulda olur inşş güzel ahberle gelirisinsuan 50 vurul pazartesi gel dedi asilama yapariz dedi dua edin bana kizlar ne olur moralim berbat durumda.atesimde 37.7 inmis cok sukur sabah zornyetistirdi esim hastaneye nabiz 130 oldu serum ates bilmem ne kabusbgibiydi offf offf:2:
Merhaba canim. Irenbeye karar vemistim zaten de, dr olarak da kaan bozkurt a karar verdim. Cok pozitif biri. Basarili sonuclari oldugunu da gittigimiz urologdan onay aldik. Gerisi allah izin verirse insallah tabi. Sen kime gidiyordun ?merhaba, irenbeye veya doktoruna karar verebildin mi?
Insallah bebislerin tutar simsiki seni .Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler. İnşallah allah dualarımızı kabul eder.
İçimden bir ses bu sefer olucak diyor bakalım hayırlısı. İyi geceler herkese.
Canım geçmiş olsun her işte bir hayır vardır bu tedavimde benim sadece soldaki 4 tane toplandı sağdaki büyümüş şekli bozulmuş hiç yumurta elde edemedik 4 yumurtadan sadece 2 si döllendi sonuç negatif doktorun en doğrusunu biliyordur içini ferah tutKizlar smdi kontrolden geliyorum tedavi iptalbedildi:2: sagdaki yumurtalar soldakilere gore onde gitmis.iptal dedi birde sabah acile kaldirildim gribal enfeksiyondan uc sise serum yedim heryerim agriyo.doktor asilama yapariz dedi ama h.oligospermiyle tutarmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?