2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayır düşünüyorum transferden sonra 14 gun nasıl bekleyecem ben 1. haftadan sonra kanda her gun bakmak lazım , :)
:)) evet en zor süreç bu bekleme süreci... Allah yardımcın olsun... ama geçer... Ama madem 5 yumurtan war dr sordun mu 5. gün transferi yapamazmıyız diye...

melindam günaydın cnm az önce kan vermeye gittim... birazdan kocacım da bu üzücü haberi alacak.....ama onu iki gündür hazırlıyorum... hayırlısı sonuc gelsin hastaneyi arayacağım...

hayırlısı arkadaşım diğerinde olur hastaneyı sen mı arayacaksın eşin mi?

hayırlısı arkadaşım diğerinde olur hastaneyı sen mı arayacaksın eşin mi?

ben arayacağım cnm... bizim evde baskın taraf ben oluyorum da :))))) hatta arayıp randevu alıp gidip dr u hırpalamayı düşünüyorum... bu 4. negatif diyeee..

:)) evet en zor süreç bu bekleme süreci... Allah yardımcın olsun... ama geçer... Ama madem 5 yumurtan war dr sordun mu 5. gün transferi yapamazmıyız diye...

hayır sormadım pazartesi istedi beni bızım sorunumuz erkek te sperm azlıgı umarım bır sıkıntı olmaz , 5 gun transfer daha iyi imiş 1 haftadır okuyorum ama doktorada çok bimişlik yapmak istemıyorum. forumu okuyunca benım doktorum melek gibi geliyor bana

melindam günaydın cnm az önce kan vermeye gittim... birazdan kocacım da bu üzücü haberi alacak.....ama onu iki gündür hazırlıyorum... hayırlısı sonuc gelsin hastaneyi arayacağım...
Herşeyin hayırlısı canım Rabbim büyük belki bi mucize olur

bilmişlik değil tatlım sor.. beşinci gün transferinin daha iyi olduğunu duydum şansım war mı diye.. ben sordum.. dr um bana yumurtan az o nedenle o riske giremem dedi...

merveeaydin uyemız nasıl acaba bu gun testi vardı, yıldız30 8 ocakta imiş testi mera ediyorum ne oldu acaba sonuçlar

Allah rahmet eylesin, Allahım annenin yaşayamadığını ömrünü bebeğine versin..

geçmiş olsun hayatım..

İnşalahhhhh canım 1.20 senin değerde ümit var benim direk 0

yazık eşim arayıp duruyor aradın mı sordun mu diyeee.... elim varmıyor tele... gerçi daha br saat sonra belli olcak mış ... ama bence süreyi uzun söylüyorlar... bir saate bellioluyor...

yazık eşim arayıp duruyor aradın mı sordun mu diyeee.... elim varmıyor tele... gerçi daha br saat sonra belli olcak mış ... ama bence süreyi uzun söylüyorlar... bir saate bellioluyor...
Benim 1ssatte belli olmuştu canım ara hadi valla bende heycan yaptım:18:

canım geçmiş olsun herseyin hayırlısı insallah hersey gönlüne göre olur. malesef sorunla ilgili bilgim yok

ewett kızlar negatifff dediler sıra eşimi aramaya geldi... gelsin ..bu iş bitsin.. sonra görüşürüz...

canım benimde 8 yumurtam vardı 3. günde dr transfer yaptı ben de stres yapmıştım 5. günü beklesemiydik diye ama drların bir bildiği vardır canım benim 3. gün embriyolarımdan 2tanesi de tutmustu 1inin kalbi atmadı diğeri de31. haftada erken doğumdan sonra baska sebeplerden öldü ama tuttu 5. güne de 3 tane kalmıştı 2sini dondurmuslardı simdi onları transfer olacağım druna güven :) hersey güzel olacakkkk:)

ewett kızlar negatifff dediler sıra eşimi aramaya geldi... gelsin ..bu iş bitsin.. sonra görüşürüz...

geçmiş olsun canım
çok üzüldüm ama olacağın önüne geçilmiyor canım
lütfen umudunu üzme hepimiz anne olacaz birgün canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…