ewett kızlar negatifff dediler sıra eşimi aramaya geldi... gelsin ..bu iş bitsin.. sonra görüşürüz...
ewett kızlar negatifff dediler sıra eşimi aramaya geldi... gelsin ..bu iş bitsin.. sonra görüşürüz...
kızlar kontrolden geldim şimdi sağda 6-7 solda 6-7 yumurta varmış 12-13 mm olmuşlar nasıl sizce :26:
kızlar kontrolden geldim şimdi sağda 6-7 solda 6-7 yumurta varmış 12-13 mm olmuşlar nasıl sizce :26:
tabikii harika canimm..
Cok güzel canım
Canım geçmiş olsun her işte bir hayır vardır bu tedavimde benim sadece soldaki 4 tane toplandı sağdaki büyümüş şekli bozulmuş hiç yumurta elde edemedik 4 yumurtadan sadece 2 si döllendi sonuç negatif doktorun en doğrusunu biliyordur içini ferah tut
kızlar günaydın.....
nayauz ttlımk cok geçmiş olsun öncelikle... tedavin içinse üzülme belkide böylesi hayırlıdır.. belkide senin bebiş anne masraf yapma ben kendim gelirim diyor :))
tatlım öncelikle hayırlı olsun ama bu iğnenein adı ne.....
Arkadaslar bugun transferin 8 . günü 28.de transferim oldu ve hergün araliklarla sancim oluyor adet agrisi seklinde göguslerim cok sis korkuyorum insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sizce bu agrilarimin nedeni nedir(
gonlunu ferah tut lütfen 5. gun bize pozitif haberi verirsen tam bır moral olur burada tarnsfer bekleyen (ben) yada tahlıl gunu bekleyenlere :)
bendebebekistiyorum transferin hayirli olsun agrilarin yerlesme agrisi olabilirsonucun bebisli olur insallahaysegulum o arkadasumiz da gelmedi hi daha gercekten de bebek aski yok galiba :) ne bilyim canik ben ya biz boyleda bebek icin cirpininca inanamiyorum erkekler de olmuyormus ama kadinilarda dogustan annelik geni oldugunu duymustum dusununsenize daha 2 yasinda oyuncak bebeklerimiz kucamizda uyut yedir altini temizleyani dogustan annelik ic gudusu oluyor bizlerde
bıtanem cok ama cok dogru söluyosun nasıpte ne varsa o olacak ama ınsanoglu nankor ... tutana kadar ugrastım tutuncada ılerleyecekmı dıye kafayı yiyorum rabbımın dedeıgı olur dualaınızı eksık etmeyın ne olur...narsudecim korku her zaman olmuyor mu? önce yumurta olacak mı sonra döllenecek mi? kaç gün dayanacak? transferde iyi kalite olacak mı? tutunacak mı? tutunca kese var mı? keseden sonra kalp atışı olacak mı? ben bu aşamaları geçmiştim her aşamada korka korka en son doğacaak mı sağlıkla? doğdu olmadı amaneyse hersey kısmet korkularını kenara bırak diyemem ama o mutluluğun her anının tadını çıkar her biri ayrı nimet su anda içinde olduklarını bilmek bile güzel olmalı senin için :) o yüzden her anı yasa su akıp yolunu buluyor kısmetse bir ömür boyu kuzun veya kuzuların seninle olur :)
Kizlar smdi kontrolden geliyorum tedavi iptalbedildi:2: sagdaki yumurtalar soldakilere gore onde gitmis.iptal dedi birde sabah acile kaldirildim gribal enfeksiyondan uc sise serum yedim heryerim agriyo.doktor asilama yapariz dedi ama h.oligospermiyle tutarmiki
Kizlar az once zorla yemek yedim sonra mide karnima agri girdi sonra bi titreme baslsdi derken kendimi banyoya attim cikinca oturdum agladim bebek gibi karnim agriyo midrm bulaniyo diye.simdi biraz toparladim.ilaclar bu kadar cabuk etki edermi
Kızlar bugün donmuş bebişlerimi aldım evimize geldik. Ve yatmaya başladım. Hayırlısıyla inşallah annişine tutunacaklar.
Test günüm 15 ocak. Yatmak çok sıkıcı ama yeterki bebişlerim benimle kalsın 9 ay yatmaya razıyım.
9ay
haklisin hayatim gercektende ucle besle baslayanlar yukselmiyor hatta 12.gunde benim bir kez 56 cikmisti o bile biraz yukselip durmustu en az 80 cikarsa saglikli yukseliyor..
merhaba
nasılsın görüşemiyoruz uzun zaman oldu
bizim topik biraz dağıldı uzak kaldım biraz
şenay ne yaptı kızı dünya ya gelmiş olmalı
görüşüyor musunuz?
ben geldim bugün ilk kontrolümüz vardı ve çok şükür kesemizi gördük dr şuanda tek kese var eğer tek yumurta ikizi çıkmazsa tek gebelik görünüyor dedi olsun tek olsun sağlıklı olsun kucağıma alıymda hayırlısıyla haftaya cumartesi kalp atışını dinliycez kısmet olursa inş rabbimden dileğim burda bu hasretle yanan tüm bacılarıma tez zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin her gün yalvaruyorum rabbime kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?