2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar kontrolden geldim şimdi sağda 6-7 solda 6-7 yumurta varmış 12-13 mm olmuşlar nasıl sizce :26:

Dogtu diyosun banada oyle dedi devam edersek cok hirpslanirsin bu aylik iptal dedi sagda iki tane onde gitmis devam edersek birsey elde edemeyiz sana gunah dedi

kızlar günaydın.....
nayauz ttlımk cok geçmiş olsun öncelikle... tedavin içinse üzülme belkide böylesi hayırlıdır.. belkide senin bebiş anne masraf yapma ben kendim gelirim diyor :))

Sagol aysencim tedavime uzuldumde cok degil canimla cebellesince insallah bir mucize olsada kendi gelse gercekten

Arkadaslar bugun transferin 8 . günü 28.de transferim oldu ve hergün araliklarla sancim oluyor adet agrisi seklinde göguslerim cok sis korkuyorum insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sizce bu agrilarimin nedeni nedir (

gonlunu ferah tut lütfen 5. gun bize pozitif haberi verirsen tam bır moral olur burada tarnsfer bekleyen (ben) yada tahlıl gunu bekleyenlere :)

Selam kızlar gelemedim topiğimize..
kk da yarışma vardı ona bişiler hazırladım yarışmaya katılayım dedim 50 kere yazdık hayde katılın diye katılmadınız bende bugün yemek bölümünde topiğimi açarım..az kaldı zaten oylama pazartesi başlıyor yetişritmem lazım...

gonlunu ferah tut lütfen 5. gun bize pozitif haberi verirsen tam bır moral olur burada tarnsfer bekleyen (ben) yada tahlıl gunu bekleyenlere :)

Insallah canim hepimiz hayirli haberler veririz allah büyük insallah ikimizde pozitifi görürüz ve buradaki herkes inşallah

bendebebekistiyorum transferin hayirli olsun agrilarin yerlesme agrisi olabilirsonucun bebisli olur insallahaysegulum o arkadasumiz da gelmedi hi daha gercekten de bebek aski yok galiba :) ne bilyim canik ben ya biz boyleda bebek icin cirpininca inanamiyorum erkekler de olmuyormus ama kadinilarda dogustan annelik geni oldugunu duymustum dusununsenize daha 2 yasinda oyuncak bebeklerimiz kucamizda uyut yedir altini temizle yani dogustan annelik ic gudusu oluyor bizlerde

cok dogru diyorsun cnm cocukluktan bu yana annelige hazirlaniyoruz:)))

bıtanem cok ama cok dogru söluyosun nasıpte ne varsa o olacak ama ınsanoglu nankor ... tutana kadar ugrastım tutuncada ılerleyecekmı dıye kafayı yiyorum rabbımın dedeıgı olur dualaınızı eksık etmeyın ne olur...

canım benım cok gecmıs olsunnn ınsallh hakkında en hayırlısı olur ve bebegını kucagına alırsın....

Arkadaşlar selam. Hayırlı haftasonları. Benim yumişler çok büyüdü. Birazcık rahatsız ediyor. Herhalde yarın son kez ilaç alacağım.

Kizlar az once zorla yemek yedim sonra mide karnima agri girdi sonra bi titreme baslsdi derken kendimi banyoya attim cikinca oturdum agladim bebek gibi karnim agriyo midrm bulaniyo diye.simdi biraz toparladim.ilaclar bu kadar cabuk etki edermi

Canım zor bir süreç. Hem sürecin kendisi hem de ilaçlar insanın piskolojisin bozuyor. Progesteronun sakinleştirici etkisi var. Bir süre sonra kanında artınca daha iyi olursun :) Ben kimyasalda çok huzurluydum. Hatta erken gebelik testi yapmıştım. Negatif çıkmıştı. O kadar uykulu ve huzurluydum ki üzülememiştim bile.

Hadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini alırız

9ay
haklisin hayatim gercektende ucle besle baslayanlar yukselmiyor hatta 12.gunde benim bir kez 56 cikmisti o bile biraz yukselip durmustu en az 80 cikarsa saglikli yukseliyor..

Aynen merkez bana 75'in üstü en iyisi demişti. İnşallah min 100 olur bizim

merhaba
nasılsın görüşemiyoruz uzun zaman oldu
bizim topik biraz dağıldı uzak kaldım biraz
şenay ne yaptı kızı dünya ya gelmiş olmalı
görüşüyor musunuz?

REZENEE canım selam nasılsın. Ben 3. denememe başladım

ben geldim bugün ilk kontrolümüz vardı ve çok şükür kesemizi gördük dr şuanda tek kese var eğer tek yumurta ikizi çıkmazsa tek gebelik görünüyor dedi olsun tek olsun sağlıklı olsun kucağıma alıymda hayırlısıyla haftaya cumartesi kalp atışını dinliycez kısmet olursa inş rabbimden dileğim burda bu hasretle yanan tüm bacılarıma tez zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin her gün yalvaruyorum rabbime kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin

Canım cok sevindim inşallah haftaya pıt pıt pıt minik bir kalp sesi duyarsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bugün kırmızılar geldi sanırım hamile değilim3. Deneme için bu Regli sayılıyormu yoksa Şubat reglisimi sayılacak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…