Anladım canım o zaman içerisindeki ml fazla. 900IU/1.08 ml demek 1.08 mililitrede 900 unite ilaç var demek. Konsantrasyonu söylüyor. Ama kartuşun içerisindeki toplam mililitre haliyle toplam doz hakkında bilgi vermiyor. Netten baktım. Totalde 1.23mi sıvı varmış. Yani toplam doz 900'den birazcık daha fazla. Bu durumda içerisinde 75 üniteden fazla ilaç var :) ama sen kaç kalem alacağını hesaplayacaksan 900'e göre hesapla.
Canım normal. Benim de öyle olmuştu.
Tam olarak kaç gün sürmüştü cnm gerçi kişiye göre değişe bilir de merak ettim.
İlk adet olduğumda 6 gün sürdü. Bir hafta sonra tekrar başladı. Açık kahve ama kan kırmızı değil yani. Bir kaç gün de o sürdü. Bir hafta sonra yine başladı. O da bir kaç gün sürdü. Anca bir sonraki adetten sonra normale döndüm canımKi benim değerlerim çok düşüktü. Ona rağmen böyle oldu. Gebelik testim de transferden sonra tam 1 ay pozitif kaldı.
Sağol cnm cavabın için benimde aynen senin gibi 1 hafta pozitif kaldı
içim rahatladı .
Aynen cnm Burası iyiki var hergün yeni yeni bilgiler okuyoruz
hayırlı olsun canım, çıktığın yoldan inşlh güzelliklerle dönersinHerkese iyi akşamlar canlar
Biliyosunuz ki iki defa randevum iptal oldu ve ben en sonunda yarın
Yola çıkıyorum
47 sayfa okudum, önce yazmak istediklerimi ayırıyordum ama baktım ki iş çığrından çıkmış vazgeçtim:))ben yarın yeni işime başlıyorum. yeniyılın ilk getirisi, inşallah ikinciside bebeklerim olur. sadece benim değil hepimizin.inşallah bebeklerimize beraber kavuşur, o günleri de paylaşırız.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
esim kiziyor arkadaslar telefon bu gunlerde hep elimdeymis, bakim arkadaslar ne konusmus diyorum hangi arkadaslarin diyor:)) iyi aksamlar..
Kız yok aaa element uydurmuslarbenim 7 8 gun suyo yogunn,yumisler maasallah pcoyum sayelerinde, annemin de hep 8 9 surr cnm, bu tabii ki dis geblik yuzundendir cnmin ici, Allah bidaha yasatmasın ..
sevgili editör
ben sana küstüm. iki sefer bilgilerimi yazdım ama sen beni listeye eklemedin
benden sonra gelen herkesi ekledin :97:
son kez şansımı deniyorum :126:
___________ yaş 30 - tüpler kapalı+ morfoloji - umut tüpbebek merkezi -ilk deneme- şubatta tedavi başlıcak _______
:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
günaydııınnn şekerimmmEki Görüntüle 920471
DertIer OIsada ömrümüzde ışık bitmez KaIbimizde Yine GüIerek BaşIıyacağız Bu güne Günaydın OIsun hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?