Güüünnaayydddııınnnn
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallah
Bu aralar hep kötü haberler alıyorum yakın çevremden ucu hep eşimle bana dokunuyor
Görmezden gelinmez amaannn denilmez kendi sıkıntılarımız varken bir de insanlarla uğraşmak çok yorucu
Aktif bir dönem beni bekliyor gelde kendi tedavinle ilgilen şimdi
günaydınn canım..
ne olur başkası ıcın canınızı sıkmayın zorr tabı ama
Kızlar dün gelemedim, kaynanamgiller yemeğe geldilerdi
Yarın benim için büyük gün, yumiler sonunda zorla da olsa beklenen kıvama geldiler. 3 tane 18mm olmadan toplamıyormuş benim doktor.
Neyse ki benim tam 3 tane 18mm olmuş (çok şükür), bir gün daha uzatacak diye çok endişelendim.
Embriyoları 3.gün pgd testine göndereceklermiş. 5.gün de transferim gerçekleşecek. İNŞALLAH.
Karar vermek, kliniği seçmek, adetini beklemek, iğneleri almak, her gün aynı saati bekleyip kendine iğne yapmak, günlerce kliniğe gidip muayene olmak, iş yerinden izin alamamak, tuvaletlerde hatta sağ koltukta giderken iğne yapmak, anlatılan hikayeleri dinlemek, gün hesaplamak, etrafa laf yetiştirmek, evdeki düzeni aynı şekilde korumak,...
BİZ ÇOK GÜÇLÜ KADINLARIZ.
Herkes hakkında hayırlısı olsun diyorum. Göz yaşlarıma karşı koyamıyorum. Duygusala bağladım yine. öpüyorum..
ister istemez oluyor canım dün akşam ki halimizi görsen yıllanmış yorgun yaşlanmış bir çift gibi enerjisi düşük bir haldeydik..
2013 çok yorucu geçti cenazeler hastalıklar 2014 e girdik hala devam ediyor..kayınvalidem ameliyat olmalıymış eltim aptalı ilgilenmez herşey eşimle bana kalacak her zaman olduğu gibi..kanserdi kv onu atlattı sözde ama hep bir yerlerinden birşey çıkıyor işte biz uğraşıyoruz..yarın kendi annemi doktora götürecem senelik kontrolü var göğsündek kitlesi için..bu ay diğer canım dediğim geçenlerde beni çok üzen bir durum vardı onun için bu ay sonu şehir dışına çıkacam vs...orda da hastane işleri var.yani bitmedi bitmiyor üzerimizdeki olumsuzluklar..önce sağlık...nasıl etkiliyor işte görüyoruz...
canım ilk defa gidicez ya dosyada olması gerekiyormus bu yazdıklarımın..ben arıyayım bakalım bi şimditatlışım ben yarın 8:30 a aldım randevuyu..
ara bı sor ıstersen cnmm saatı..
sen evran neden götürcen ki?
rapor için ise nüfus kayıt orneklerı bide ssk dökümü falan da istiyorlar
güldencim şimdiden geçmiş olsun herkese..Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallhister istemez oluyor canım dün akşam ki halimizi görsen yıllanmış yorgun yaşlanmış bir çift gibi enerjisi düşük bir haldeydik..
2013 çok yorucu geçti cenazeler hastalıklar 2014 e girdik hala devam ediyor..kayınvalidem ameliyat olmalıymış eltim aptalı ilgilenmez herşey eşimle bana kalacak her zaman olduğu gibi..kanserdi kv onu atlattı sözde ama hep bir yerlerinden birşey çıkıyor işte biz uğraşıyoruz..yarın kendi annemi doktora götürecem senelik kontrolü var göğsündek kitlesi için..bu ay diğer canım dediğim geçenlerde beni çok üzen bir durum vardı onun için bu ay sonu şehir dışına çıkacam vs...orda da hastane işleri var.yani bitmedi bitmiyor üzerimizdeki olumsuzluklar..önce sağlık...nasıl etkiliyor işte görüyoruz...
Selam kızlar
Sanırım biz de tüp bebiş yapcaz. Eşimde varikosel var o nedenle normal olmuyor 4 aydır deniyoruz. Ama yaş oldu 30Geçenlerde bir özel hastanenin İVF bölümüne gittim. ön görüşme için. Eşimin sonuçlarına baktı. Bu şekilde normal ya da aşılama olmaz dedi. Benimle ilgili hiç bir araştırma istemedi. Sadece hormon testlerini istedi. Çok bilgim yok ama öncelikle beni de muayene etmesi gerekmez miydi. Yoksa ön görüşme olduğu için mi benim kontrolden geçmemi istemedi?
Selam kızlar
Sanırım biz de tüp bebiş yapcaz. Eşimde varikosel var o nedenle normal olmuyor 4 aydır deniyoruz. Ama yaş oldu 30Geçenlerde bir özel hastanenin İVF bölümüne gittim. ön görüşme için. Eşimin sonuçlarına baktı. Bu şekilde normal ya da aşılama olmaz dedi. Benimle ilgili hiç bir araştırma istemedi. Sadece hormon testlerini istedi. Çok bilgim yok ama öncelikle beni de muayene etmesi gerekmez miydi. Yoksa ön görüşme olduğu için mi benim kontrolden geçmemi istemedi?
canım ilk defa gidicez ya dosyada olması gerekiyormus bu yazdıklarımın..ben arıyayım bakalım bi şimdi
Hoş geldin cnm..
Benim eşimde de varikosel var. Ama bununda bir nedeni varmış: Kromozom Translokasyonu. Yani anne ve babanın çiftleşmesi sırasında oluşan bir durum. Sana naçizane tavsiyem bu işe başlamadan önce kromozom testi yaptırmanız. Basit bir test, sadece bir tüp kan veriyorsunuz. Umarım her şey yolunda gider.
Hormon testlerinle git usg muayenesinde yumurtalik ve rahim agzina bakar mutlaka..genel de %40-40 tek tarafli oldugu icin anneyi yormuyolar sorunu erkekte gorunce,benim de hep sag tarafta batmalar var dememe ragmen rahi mrı bile istemedi,senle oynamayalım dedi cnm..sen icini rahat tutu..Belli bi yerden sonra yahu bende de mi bir sey var demeye basliyosun,,mesela ben cok dua ederi cani tam olsun bebisin diye ama bir yandan da hakikaten ucundan gecmedim gebeligin,halbu ki Allah oyle dert vermesin ama tuplerim kapali mi acaba diye uzuluyorum,,
Hormon testleri,rahim agzi,yumurtalik tahlili,rahim agzi kanseri icin bakilir sana,kilo kontrolunu yap cnm,esinde de ayni hormon testleri,idrar testi,usg (bu epididimit veya varikosel derecesi icin),gerekirse antibiyotik tedavisi veya infeksiyon departmaninda bir daha chackup lar yapılır,bu arada reglinin 2,3uncu gunu yumi sayimina da bakilacak senin,Her ikinizde hepatit ve HIV testi alinacak..Son olarak istersen kromozom sayımı yaptirabilirsin bunu da dr unla konusursun..Daha sonrasi tup Allah korusun tutmazsa tup acma,rahim cizme gibi islemlerden geciyorsun..kisaca tum tahliller boyle cnm..
hayirli ugurlu olsun..Ama endise duymak icin cok erken..hayattan birseyler kaciriyorsu gibi dusunup streslenme,,insallah 1yılı ovulasyon ile dene sonra telaslan,bu arada esine de vitamin bal proxeed yukle, rakamkara bakın derim ben..tup hemen girilmesi gereken bir surec mi...bunu iyi degerlendirmek lazim cnm benim.
Gunaydin arkadaslar, biraz once Suleymaniyeye rapor icin tum evraklarimi teslim ettim evraklari toplamak bir ayimi aldi... haftaya carsamba sonuc belli olacak..
günaydın kızlar herkese önce sağlık sonra huzur diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?