- 12 Ekim 2011
- 2.811
- 465
- 373
Güüünnaayydddııınnnn
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallah
Bu aralar hep kötü haberler alıyorum yakın çevremden ucu hep eşimle bana dokunuyor
Görmezden gelinmez amaannn denilmez kendi sıkıntılarımız varken bir de insanlarla uğraşmak çok yorucu
Aktif bir dönem beni bekliyor gelde kendi tedavinle ilgilen şimdi
Aslında normal yolla olacağına dair ümidimi yitirmiş değilim. Bitkisel takviyeler yapıyoruz şu an. Çakşır suyu, keçiboynuzu, kuruyemiş vs. Bu gün de bal-polen-propolis-arı sütü-keçiboynuzu pekmezi karışımı yapıcaz. Şubat reglime kadar bunları deneyip tekrar spermiyogram vericez. Ondan sonrası için değerlendiricez.
Eşime varikoselden dolayı ameliyat dedi doktorlar. Ama ameliyattan sonra düzelme oranı çok az. Tamam işe yarayanlar olmş ama %10. Zaten ameliyattan sonra 6 ay bekleme süresi veriyorlar. Ben o kadar beklemek istemiyorum.
Bahsettiğin testlerin hiç birinden bahsetmedi. Benimle ilgili yapılması gereken bir şey varsa onları yapalım en azından reglime kadar dedim. Kanallara bakmaya gerek yok zaten tüpte kanalı atlarız dedi. Bir tek hormon istedi. O kadar. O yüzen pek güven vermedi. Ben eğer yaptırırsam Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırmayı düşünüyorum. Oraya da bir ön görüşme için gitsem mi sizce. Yoksa bahsettiğiniz tahlilleri yaptırıp öyle mi gitsem. Bir de bu tahlilleri hangi devlet hastanesinde yaptırayım? Özele çok para vermek istemiyorum.
günaydın canım aynen önce sağlııııııkkkkkkk
Gunaydin arkadaslar, biraz once Suleymaniyeye rapor icin tum evraklarimi teslim ettim evraklari toplamak bir ayimi aldi... haftaya carsamba sonuc belli olacak..
bir çırpıda anlatmışsın durumumuzu ama yaşarken öyle uzun ve zor geliyorki Allah yardımcımız olsun..
valla bende ağlak moddayım sana eşlik ederim ağlarım hiç çekinmem yani
aynennn canımm bende bı bakayım dedım ama baya bı uzun
zor geldi...
sanada hayırlı haftalar canım..
kız nafiş h.sonu yatırlara gittim..somuncu baba,molla fenari,tezveren Dede'ye falan..
hepimizeee dua ettimm..içim öyle bir rahatladı huzur buldum ki sorma..
millet akın akın şehirdışından gelirken bizim dibimizdeler ama en son 5 sene önce gitmiştim..
ayrıcaaa bugun regli oldum
yarın iğnelere başlıcam :18:
Selam kızlar
Sanırım biz de tüp bebiş yapcaz. Eşimde varikosel var o nedenle normal olmuyor 4 aydır deniyoruz. Ama yaş oldu 30Geçenlerde bir özel hastanenin İVF bölümüne gittim. ön görüşme için. Eşimin sonuçlarına baktı. Bu şekilde normal ya da aşılama olmaz dedi. Benimle ilgili hiç bir araştırma istemedi. Sadece hormon testlerini istedi. Çok bilgim yok ama öncelikle beni de muayene etmesi gerekmez miydi. Yoksa ön görüşme olduğu için mi benim kontrolden geçmemi istemedi?
hımm..
hakıkatenn amann dencek gıbı deıl..canım yaa bırı anne bırı kayınvalide biri de candostu..
ne diyeyim ki Allah hem onların hemde sizin yardımcınız olsun..
bırak bakmayan kendınden utansın..olmadı otekı dünyada ceker cezasını ayıp yaa..sankı ameliyat olacak olan el..
sen üstüne düşeni yapıyosun için rahat ya boşver
güldencim şimdiden geçmiş olsun herkese..Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallh
bende bendebu moddayım kızlar yaa
herkese merhaba yoğun bir hafta sonunun ardından yine buradayım ama bir giriyorum okumak için anam sona doğru yaklaştıkça bir bakıyorum 10 sayfa atmış bu ne ya hızınıza yetişmek mimkin değil
UÇANFASULYE ve UGURAYDA için bugün büyük gün müş inşallah 2014 ün ilk anneleri olurlar
EGUNAL; bazen başkalarına parçalanırken ne kadar yıprandığımızı farkedemiyoruz canım Allah yardımcın olsun yoğun bir tempo seni bekliyormuş.
günaydın cnm, nekadar canını sıkma desemde ister istemez sıkılıyor malesefhepimiz aynıyız valla
geçmiş olsun canım hastalarınıza Rabbim şifa versin
düşünüyorumda evlenmeden önce çok sağlıklıydım ben bütün sağlık sorunları evlendikten sonra çıktı
günaydın herkese mutlu sağlıklı haftalar olsun
egunalcım çok geçmiş olsun, allah ailenize bu yıl bol sağlık versin inşallah herşey üstüste gelmiş
yarın sabah randevum var doktorla kasıklarım baya ağrıyo geliştimi yumişler görecez inşallah aksi bişey duycam diye ödüm kopuyo :18:
Günaydın kızlaaar!
Ayol hiç aklınıza gelmiyom vallahi küsücem hee
Yarın gonal-f'in 4. Günü ve kontrol var.Bakalım yumiler ne alemde?
kızlar bende regl oldum dün gece..... kaldı bir regl..sonra ver elini 5. tedavi.... :))))
İşte ben bu duyguyu çok seviyorum yenilen pehlivan güreşe doymazmış tam bize göre bir laf dimi negatifi al ağla sızla sonra regl bekle ve hemen koştur koştur doktoa yeni tedavi :124::124::124::124::124::124::124::124:
sağol canım hepimize önce sağlık versin Rabbim..
yumiler gayet iyiler hiç bişi olmayacak bak ne tatlı olmuşlar rahatla artıkEki Görüntüle 920569
eeee parayla değil sırayla şimdi de biz seni motive edicezzzBugün topik ağlama duvarına döncek demekki amaannn koyver gitsin be canım içimize at at nereye kadar hiç birinizi bugün teselli edecek durumda da değilim sizin gibi oldum işteee rahat ettinizmi
Kaçıncı günündesin tatlım? benim de oluyor, özellikle yumurtaların büyük olduğu tarafta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?