2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
eşim bugün il dışına çıktı sabah giderken dikkatli git arabayı yavaş kullan filan dedim şaşırdı ilgilendim sandı bende bakma öyle tedavi sürecindeyiz bana lazımsın dedim

en güzeli afferin sana köprüyü geçene kadar

egunal ın eşi:130::130:

nasılsın test yaptın mı yoksa ses ver yarın test günün değilmi senin

kızlar bebeklerinizi aldınızmı

Son düzenleme:
yaşasın yanlız değilim heyoooooooo:118:

en güzeli afferin sana köprüyü geçene kadar

egunal ın eşi:130::130:

nasılsın test yaptın mı yoksa ses ver yarın test günün değilmi senin

evet yarın test günün korkuyla bekliyorum. benim 5. gün transferiyle her şey güzel giderken transfer günü doktorum blastın düşmüş beklediğim gibi değil dedi %35 dedi ondan sonra zaten moralim çok bozuldu umudum yok ama kısmet artık 8 gündür raporluydum bugün işe başladım bakalım hayırlısı

hiç belli olmaz canım bu şekilde gebe kalanları biliyorum yumisi kalitesiz döllense bile embriyosu kalitesiz kaç kişi gebe kaldı yarın ola hayrola inşallah gelmiştir bebeğin

canimmm harikaaa bebisine simsiki sarilll:))

haklısın canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz 2 hafta sonra hamileyimm yazcaksın hissediyorum inşallah tesede sperm bulunur bende opu olurum sonra gelsin bebeğim annesinin yağlı göbüşüne

Gunaydin arkadaslar, biraz once Suleymaniyeye rapor icin tum evraklarimi teslim ettim evraklari toplamak bir ayimi aldi... haftaya carsamba sonuc belli olacak..

sevindim canım şubat regline yetişir heralde

hayırlı olsun canım kene gibi yapışasınlar inşallah hiç ayrılmayın

Slm herkese nasılsınız hemn konuya dalış yapimbenim eşimi tarf etmişsin canım aynı dediğin gbi allh akıl fikir versin bunlara huyları kurusun inşinsan ömrünü tüketirler nolduki derler bu arada herkese hayırlı saglıklı sıhatli hzurlu mutlu bol bol bebekli bi hafta diliyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inş

canım benim herşeyin ortası karar, benim eşimde romantiktir hediyeler alır hemde yaratıcı şeyler yapar illa yanımda oturur her akşam sever ilgi gösterir temas onun için çok önemlidir hiç bişey yapmasa gelir bir sarılır ama onun da bilgisayarı hep karşısındadır yani oyuna dalar gider, bizde de odun olan benim o yüzden kendisi bana öküzcüm der ama ben bildiğiniz gibi bayaaa bi odunum hatta o kadar komik hikayelerimiz var ki gülmekten çatlarsınız yani her ilişkide bir odun var bizdeki benim napalım hatta kısaca bir tane anlatayım bi gün eve bi geldim yatağın üstü gül serili bendeki ilk cümle şu "ayyyy ama bunların tozları hep yatağa dökülmüş yaaaa" eşimde o an bana sarıldı kahkaha attık bi güzel, dedi ki ben seni böyle odun halinle seviyorum aşkım merak etme dedi ama napiyim ruhum böyleeeee

ayni seyler benimde aklima hergun geliyor cnm bazen yuzunede diyorum:))
bugun hastanede rapor icin kosturuyorum esimde ise gec kaldim diye surat yapiyor.. hesap soracak biri bile yok kendi isyeri.. birde bana zamani olmayan bir bayana sirami verdim diye aptal diyor... odun az bile kaliyor bende...

Amin canım sanada güzel haftalar..

Sen iyilik yapıyorsun nasıl sana aptal diyor şaka yapmıştırdır cnm ağzından yanlışlıkla çıkmıştır çok kızdım bak şimdi 😡😡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…