eşim bugün il dışına çıktı sabah giderken dikkatli git arabayı yavaş kullan filan dedim şaşırdı ilgilendim sandı bende bakma öyle tedavi sürecindeyiz bana lazımsın dedim
şaka bir yana eşim hiç fıkır fıkır değildir çok susukundur ama kötü insan değildir sezarın hakkı sezar'a en gıcık olduğum tarafı bana ilgi göstermemesi eve gelir öyle oturur tv karşısında hiç sohbet etmez bugün ne yaptın ne oldu filan yok çok standarttır hiç sapma olmaz eve gelirken ekmek lazım mı? gelince acıktım yiyelim mi? sonra uykum geldi yatalım hepsi bu bazen diyorum sen çok akıllısın her insanın ömründe tüketeceği nefes belliymiş sen gıdım gıdım harcıyorsun ki ömrün uzun olsun böyle işte benimki de ilgi alaka sınıfında büyükbaşa giriyor
yaşasın yanlız değilim heyoooooooo:118:cedrus yanlız değilsin arkadaşım benimkide genelde seninki gibi bide genç olacakkk pehhh
anca cok kızarsam beni gezmeye götürür ozaman bu adam benm kocam değil herhalde derim bambaşka olur ama eve gelince aynııı naparsın karakter meselesi alışıyosun bi yerden sonra dimi
en güzeli afferin sana köprüyü geçene kadar
egunal ın eşi:130::130:
nasılsın test yaptın mı yoksa ses ver yarın test günün değilmi senin
evet yarın test günün korkuyla bekliyorum. benim 5. gün transferiyle her şey güzel giderken transfer günü doktorum blastın düşmüş beklediğim gibi değil dedi %35 dedi ondan sonra zaten moralim çok bozuldu umudum yok ama kısmet artık 8 gündür raporluydum bugün işe başladım bakalım hayırlısı
Merhaba size hastane odasından transferim nihayet oldu. Ucanfasulyeden haber varmı ? Şu an kendıme gülüyorum transferim oldu ve ben sıze yazıyorum bu süreçte yanımda olan ama hiç tanımadığım forum arkadaşlarım sıze çok teşekkür ederim . Öpüyorum hepinizi
hadi güzel haberlerini bekliyoruz. korkma tatlım, aksine tadını çıkartmaya bak. sona yaklaştıkça ister istemez bunalıyor insan ama hep pozitif düşünmemiz lazım. güzel şeyler düşünelim, Allah yardımcımız olsun. benim opu yarın, çok heyecanlıyım :) darısı en kısa zamanda sana olsun..
Gunaydin arkadaslar, biraz once Suleymaniyeye rapor icin tum evraklarimi teslim ettim evraklari toplamak bir ayimi aldi... haftaya carsamba sonuc belli olacak..
Merhaba size hastane odasından transferim nihayet oldu. Ucanfasulyeden haber varmı ? Şu an kendıme gülüyorum transferim oldu ve ben sıze yazıyorum bu süreçte yanımda olan ama hiç tanımadığım forum arkadaşlarım sıze çok teşekkür ederim . Öpüyorum hepinizi
şaka bir yana eşim hiç fıkır fıkır değildir çok susukundur ama kötü insan değildir sezarın hakkı sezar'a en gıcık olduğum tarafı bana ilgi göstermemesi eve gelir öyle oturur tv karşısında hiç sohbet etmez bugün ne yaptın ne oldu filan yok çok standarttır hiç sapma olmaz eve gelirken ekmek lazım mı? gelince acıktım yiyelim mi? sonra uykum geldi yatalım hepsi bu bazen diyorum sen çok akıllısın her insanın ömründe tüketeceği nefes belliymiş sen gıdım gıdım harcıyorsun ki ömrün uzun olsun böyle işte benimki de ilgi alaka sınıfında büyükbaşa giriyor
kızlar bişi sölicem az önce kendime evlilik çizelgesi hazırladım ve not kısmına gelince neler yazdım bir göreceksiniz odunum ile evleneli, büyükbaşım ile evleneli yani eşimi düşününce ilk aklıma gelen bunlar oldu hiiiç öyle aşkım böcüğüm çiçeğim böceğim gelmedi direk bunlar geldiama ben yinede onu çok rencide etmemek için esmer olduğundan karaböcük yazdım insanlık öldümü? dimi ya?
Slm herkese nasılsınız hemn konuya dalış yapimbenim eşimi tarf etmişsin canım aynı dediğin gbi allh akıl fikir versin bunlara huyları kurusun inş insan ömrünü tüketirler nolduki derler bu arada herkese hayırlı saglıklı sıhatli hzurlu mutlu bol bol bebekli bi hafta diliyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inş
ayni seyler benimde aklima hergun geliyor cnm bazen yuzunede diyorum:))
bugun hastanede rapor icin kosturuyorum esimde ise gec kaldim diye surat yapiyor.. hesap soracak biri bile yok kendi isyeri.. birde bana zamani olmayan bir bayana sirami verdim diye aptal diyor... odun az bile kaliyor bende...
sevindim canım şubat regline yetişir heralde
kızlar bebeklerinizi aldınızmı
:) teyzesi 2 tane ....
Bu arada transferin ertesi gunü çalışan arkadaşlar varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?