aynen canım bütün gelmiyorsa sorun yok giden gidiyordur o yeter
ohss olunca ister istemez doktorla irtibata geçmek zorunda kalıyorsun rahat bırakmaz sende bişi yok çok şükür..
prolaktin içinde gerekeni yapmış zaten doktorun ilaç vermiş şimdi çok fazla kafanı yorma ve rahat rahat bekle bebeğini..
bu arada iş güç yapma dinlen lütfen embriyo dinlenmiş bir beden ve rahime gelsin
Ya ben dayanamicam.testim 13 ocakta ama bugun gidip test yaptirim diyorum.6. Gun bugun transferden sonra.sizce kanda cikar mi.? Yoksa zamaninimi bekliyim. Icimden birvses tutnmadi diyor. Agrim yok kasiklarda.ondan olumsuz gibi dusunuyorum.arada azcik agriyor sonra duruyor
evet yarın test günün korkuyla bekliyorum. benim 5. gün transferiyle her şey güzel giderken transfer günü doktorum blastın düşmüş beklediğim gibi değil dedi %35 dedi ondan sonra zaten moralim çok bozuldu umudum yok ama kısmet artık 8 gündür raporluydum bugün işe başladım bakalım hayırlısı
:) teyzesi 2 tane ....
Bu arada transferin ertesi gunü çalışan arkadaşlar varmı ?
hiç belli olmaz canım bu şekilde gebe kalanları biliyorum yumisi kalitesiz döllense bile embriyosu kalitesiz kaç kişi gebe kaldı yarın ola hayrola inşallah gelmiştir bebeğin
ee hadi hayırlı olsun canım inşlh güzel sonuçlanır tedavin
bende 7 sene falan olmuştur gitmiştim gitmek istiyorum ama bayağı yukarda....
hoşgeldin tatlım
adetli değilsen o zaman sana bakması birşey ifade etmez..
kadındaki tahliller ve muayene adetin 2. ya da 3.günü yapılıyor seni daha sonra değerlendirir diye düşünüyorum..
bilgilerini yaz canım listemize ekleyim..
sebep varikosel sanırım
merkez
bunları yaz bana
içim rahat evet ama bende güç kuvvet yok ben bu ay adetimle tedavi için hastaneye gidecektim bu işleri halletmeden asla başlayamam canım bekle gülden bekle..
sağol canım Allahrazı olsun...
evet yarın test günün korkuyla bekliyorum. benim 5. gün transferiyle her şey güzel giderken transfer günü doktorum blastın düşmüş beklediğim gibi değil dedi %35 dedi ondan sonra zaten moralim çok bozuldu umudum yok ama kısmet artık 8 gündür raporluydum bugün işe başladım bakalım hayırlısı
cnm böyle konuşan dr ların ağzını burnunu kırasım geliyor... bi kere moral olarak insanı çökertiyorlar... madem düşürdün kalitesini öde yüzde otuzbeşimi geri deyip sende onun moralini bozsaydın...
aynen canım bütün gelmiyorsa sorun yok giden gidiyordur o yeter
ohss olunca ister istemez doktorla irtibata geçmek zorunda kalıyorsun rahat bırakmaz sende bişi yok çok şükür..
prolaktin içinde gerekeni yapmış zaten doktorun ilaç vermiş şimdi çok fazla kafanı yorma ve rahat rahat bekle bebeğini..
bu arada iş güç yapma dinlen lütfen embriyo dinlenmiş bir beden ve rahime gelsin
bide öyle bir anda söyledi ki transferden iki dakika önce sıkıştırdı araya ne olduğunu bile anlayamadık... biz seninle aynı merkezdeydik yalnış hatırlamıyorsam değil mi
Ya ben dayanamicam.testim 13 ocakta ama bugun gidip test yaptirim diyorum.6. Gun bugun transferden sonra.sizce kanda cikar mi.? Yoksa zamaninimi bekliyim. Icimden birvses tutnmadi diyor. Agrim yok kasiklarda.ondan olumsuz gibi dusunuyorum.arada azcik agriyor sonra duruyor
merkezdaşım benim :) çok sevindim, sakın takma kafana..yüzdesini Allah bilir. yumurta toplamayı ve transferi kim yaptı, hakan hoca mı?
evet canım hakan hoca yaptı güveniyorum doktoruma ama keşkelerim var işte
Allah huzur versin gülüm sonrası gelir kendiliğinden...
Yarın randevu almanız çok önemli ilerisi için çok şey ifade ediyor..
Bu da eşinin senden bebek istediğinin ve sevdiğinin bir göstergesi sonuçta..
Çok tepesine binme çok didikleme herşeyi kendi haline bırak..
Güzel sözlerin için sağol canım Allah o güzel yüreğine göre versin
tekrar aramıza dönmene çok sevindim canım inşallah tedavin hayırlı olsun
cnm ben bu bedeni bir buçuk ay dinlendirdim.. çalışmadım... yedim içtim gezdim.... gene yerleşemedi bi türlü yawrum... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?