2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ya ben dayanamicam.testim 13 ocakta ama bugun gidip test yaptirim diyorum.6. Gun bugun transferden sonra.sizce kanda cikar mi.? Yoksa zamaninimi bekliyim. Icimden birvses tutnmadi diyor. Agrim yok kasiklarda.ondan olumsuz gibi dusunuyorum.arada azcik agriyor sonra duruyor

sağol canım Allah razı olsun,gönlüne göre versin inşallah

iş güç yapmıyorum evde.işteyim ama oturarak çalışıyorum zaten rahatım şükür

gelsin perşembe de bebişimi alayım Allah ın izniyle

canım cok erken sakınnn yapma boşuna kendini üzersinnn, en fazla bir gün önce yapıyorum onda bile kafam karışıyor..

cnm böyle konuşan dr ların ağzını burnunu kırasım geliyor... bi kere moral olarak insanı çökertiyorlar... madem düşürdün kalitesini öde yüzde otuzbeşimi geri deyip sende onun moralini bozsaydın...

:) teyzesi 2 tane ....
Bu arada transferin ertesi gunü çalışan arkadaşlar varmı ?

cnm çok sevindimmmm...... hayırlı olsun.... ben bu transferde de bundan öncede hep yattım cnm bişey değişmiyor... sadece dikkatli ol yeter.....

hiç belli olmaz canım bu şekilde gebe kalanları biliyorum yumisi kalitesiz döllense bile embriyosu kalitesiz kaç kişi gebe kaldı yarın ola hayrola inşallah gelmiştir bebeğin

inşallahhh... 3.kalite embriyo olduğunu söyledi keşke 5. güne gitmesemiydi diyorum çünkü embriyoların durumu çok iyiydi

ee hadi hayırlı olsun canım inşlh güzel sonuçlanır tedavin
bende 7 sene falan olmuştur gitmiştim gitmek istiyorum ama bayağı yukarda....

TATLIŞIMM git sende valla.
benım ıcımı bır huzur kapladı sorma..
kızz hıc gözun korkmasın mınıbuse bın ay dede de ın en son durak sonra aşağı doğru ıncen sıraylar yatırlar var hıcc yorulmuyor ınsan ınan bana..
iyiki bende cumartesı gitmişim.
bu sabah adet oldum ya kalırdı valla bi daha..
yarın sabah gitcem bakalım neler olcak merak içindeyim..

evet canım hakılısın bu kadar yoğunlukta başlama bence de

merkezdaşım benim :) çok sevindim, sakın takma kafana..yüzdesini Allah bilir. yumurta toplamayı ve transferi kim yaptı, hakan hoca mı?

bide öyle bir anda söyledi ki transferden iki dakika önce sıkıştırdı araya ne olduğunu bile anlayamadık... biz seninle aynı merkezdeydik yalnış hatırlamıyorsam değil mi

cnm ben bu bedeni bir buçuk ay dinlendirdim.. çalışmadım... yedim içtim gezdim.... gene yerleşemedi bi türlü yawrum... :))))

tabi çıkar cnm hatta sen kanı bırak evde idrar testi yapp... altı gün olmuş madem... :))

eşimin ilaçları gelmiş eczacım aradı koştu koştur gittim aldım hepsinide

Amin ablacım ama işte baynız sonuçta pek dayanmıyozprlıyoz hemn bu surcte öyle yapcm bebeğim için herşeye kapatıcam kullaklarımı dualrımı yapıp allhıma bırakıcam seninde o güzel yüreğine minicik bi mucize dokunsun inş bu sene ben temzliğe bşladım peçteleri yıkadım bktım daha kurmamışlar açıktım bişiler yiyomsonra tmzlk bitsin köy tafuğu yapcam aşama

tekrar aramıza dönmene çok sevindim canım inşallah tedavin hayırlı olsun

Sağol canım benim ben hep sizinleyim inş allhımın izniyle yarın konuşmaya gidiyoruz büyük ihtimallede bu adetle başlayalım der bizimki inş 8 inci yıl hediyemizi rabbim yollar allhım hepimize nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…