• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
baktım canım ama üzerine fazla gitme konunun hassas bir konu polimiğe girme lütfen.
yoruma bile gerek yok diye düşünüyorum:34:

VALLA YORUM YAPTIM BİLE8tutmdım kendimi):1::1::1: POLEMİK ZATEN HİÇ SEVMEDĞİM BİR ŞEYDİR:34::34::34::34::34::34::34:(hatta korktuğummu desem:1::1::1: )

bana böyle bir teklifle bir dr geldi isterseniz dönor kulana bil risniz diyecekti ben öle ters bir tepki vermişimki bir süre sonra x hanım bir saniye bu bir alternatifdi olur diye düşünmüştüm ama lütfen bu kunuyu hiç açmadım sayın özür dilerim deyip kapattı

kızlar adet olcağım çok fena sancım var yaa:50::50::50::50::50::50::50:

VALLA YORUM YAPTIM BİLE8tutmdım kendimi):1::1::1: POLEMİK ZATEN HİÇ SEVMEDĞİM BİR ŞEYDİR:34::34::34::34::34::34::34:(hatta korktuğummu desem:1::1::1: )

zaten kk da bu durum neden paylaşıldı onuda anlamıyorum polimiğe olumsuz görüşlere açık bir konu tepki çekme ihtimali yüksek haliyle polimik oluşur polimikte forum kuralları gereği yasak aman dikkat edin lütfen:16:

Son düzenleme:
selamm arkadaşlarrr musmutluuu bır hafta olsun inş:16::16: ben bişee sorucamm dr yerleşme kanaman olabilir dedi ama bende olmadı iyimi kotümü bilemedimm normalmi sizce :26:

yeteeeeeeeeeercum Allah sifa versin esine guldencim ensuecenin tedavisi badlamismiydi oyle hatitirliyorum

zaten kk da bu durum neden paylaşıldı onuda anlamıyorum polimiğe olumsuz görüşlere açık bir konu tepki çekme ihtimali yüksek haliyle polimik oluşur polimikte forum kuralları gereği yasak aman dikkat edin lütfen:16:

birde böyle bir durum kanunende yasak

canım bende okudum ama yorum yapmak bile istemedim aklından geçenler benimde içimden geçiyor ama boşverelim haklısın kabul edilecek birşey değil
selamm arkadaşlarrr musmutluuu bır hafta olsun inş:16::16: ben bişee sorucamm dr yerleşme kanaman olabilir dedi ama bende olmadı iyimi kotümü bilemedimm normalmi sizce :26:

canım bir arkadaş bu yerleşme kanamasına şöyle bir yorum getirmişti bebişin kazı yaptığı yer kılcal damara denk geldiyse kanaman olur demişti bana da mantıklı gelmişti belkide doğrudur:26:

olabilirde olmaya bilirde bu kriter değildir canım İNŞŞŞ BEBİŞ SENİNLEDİR

:1::1::1::1::1::1:kanaman olsaydı eyvaahhhhhh bebeklerim gidiyorlar diye perişan olurdun...
tabkide kanama olmasın hiç bir aşamada kötü değil bu iyi birşey..doktorun ikiz gebeliklerde kanamalar olabileceğinden seni uyarmış sadece panik olma diye..

Back
X