Canlarim operasyon bitti ve ben eve yeni geldim,biraz ağrım var oda dikisyerleri,tüplerimde yerinde duruyorönemsenecek problem yokmuş çok şükür bir tanesinin ucunu açtım dedi,için bi rahatladı allah dualarını kabul etti....bundan sonrasida allaha emanet vallahi..hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Bu arada editorum benimlen hic ilgilenmiyon kustum
20 gün yokmusun sen şimdi
Bende bi gorisiiim diorum ama sonra esimin aklina yatarsa bursa yada istanbula ikna etmek daha zor olur diye hic mi gorusmesek dioruz..malum erkekler bizim kadar arastirmadiklari icin yok imdi neymis yok gerek varmiymis burdaki doktorlarin suyumu cikmis falan((just_angel diye bi arkadas var yanilmiosam o kaan hocanin hastasi ve su an hamile yanlis hatirlamiosam bi onada daniscam bakalim kuzum..insallah hakkimizda hayirlisi olur..senin yolculuk ne vakit?
Kuzummmm dikkat et kendine tatlmm
hayırlı yolculuklar şimdiden canim benim öpüyorum çok cook
sen mi geldin aşkpastam hoşgeldiiiiineşin tedavi oluyo mu ya da oldu mu arkadaşım?
canım benide eklermisin listene asılama yada tüp bebek yapılacak banada.bayramdan sonra tedaviye baslıycaz.bende pko hipotroid var esimde varikosel ileri hareket azlıgı
hastanem baskent ünv hastanesi ankara 1. deneme..yasım 29 tedavi zamanım bayramdan sonra
tüplerim normalden daha kıvrımlı ve rahimim kalp seklinde yada perde olabilirmiş...durumum böyle
geldimmmmmmaybeybi dişisi nerde, uğradı mı o buralara
ay evet kuzum her gittiğim yerde yedim
Güveli ceket bizim kocalarin ceketleri9:
Mybaby ütü yapıyormuş işini bitirirse geç gelecekmiş, yarın izmire gidecek
hosbulduk folikim ben geldimcanım esim tedavi olacak bayramdan sonra yıkamalı sperm analizi yapılacak.bayramdan sonra tedaviye baslıyoruz insallah asılama tüp bebiş yada ben laparoskopi olacagım
Kuzum20 gün yoksun ama ben seni özlerim oyuncagini kaybetmiş bir bebek gibiyim
geldimmmmm
çantamı hazırladım herşey tastamamhazırım sabah ola ben kaçar memlekete dogru
şimdi burdayım ama daha gitmiyom
ayyyyy ne güldüm ne güldüm güveli ceket
çok yaşa emi sen
kuzummmm gidicem yaa ben yokken karıştırmayı ihmal etme tamam mı
anladım cnm duam seninle, Allah yardımcınız olsun inşallah
ama yalan mı canım peki neden biz hamile kalamiyoruz ozaman
agustosun 5 inde burdayım nasipsetabi olası bi tatil uzaması söz konusu olmazsa gidince geri gelesim gelmiyorda nazlanıyorum dönüş tarihinde
ama ama öyle deme bak bende üzülürüm ki ozaman
canım aşıalamamı olacaksın bayramdan sonr ahadi hayırlısı tüplerin kıvrımlı olmasının sakıncası varmıymış gebeliğe engelmiymiş nasıl anlaşıldı tüpleirn kıvrımlı olduğu ilkdefa duydum kuzumm
haftaya cuma :18:
canısım laparoskopide olabilirim esimin sonuclarına göre belli olacak.doktorrahimdekiperdeden cok ona takıldı hsg filmimde elli olyo canım ordan dedi normalden kıvrımlıydı bööyle dolanmıs gibiydi 2 side doktorda gösterdi.bilmiyom canısım engelmi sadece orda cok baktı doktor bilgisayarda tüplere:26::26:
simdi okudum dıs gebeliğe neden olyomus kıvrım
Merhaba 7 senelik evliyim bebegimiz olmuyor ocak ayinda rahim filmi cektirdim sol tupun tikali cikti sag tupum acik fakat tuplerimin uzun ve kavisli oldugunu soyledi doktorum bu sekilde sag tuptende hamile kalmamin zor bi ihtimal oldugunu soyledi tup bebek denedik fakat ilaclar rahimde polip e yol acti ona ragmen 2. Kalitede embriyo transferim yapildi embriyo tutundu fakat sagliksiz gebelik oldu ve kendiliginde dustu. Tup bebek denemem husranla sonuclandi ve suan 1 polipim var aldirmam gerekentupleri uzun , kavisli olan var mi . İnternette cok arastirdim boyle biseye denk gelmedim tup bebek olmasada asilama yaptirsam tutarmi kafam cok karisik ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Tup bebek tedavisinde cok yoruldum.ayni dra gitmek istemiyorum tekrar ayni stres ayni sıkıntilari yasamaktan korkuyorum
Merhaba bende temmuzda çektirdim rahim filmi,dış gebelik yüzünden
Benim tüpler şükürki açık sağ tüp çok normal ama sol tüp kıvrımlı ve ben o tüpten dış gebelik geçirdim
Ayrıca rahimde de doğuştan bi anomali var üstten çökük arkuat uterusmuş bende yok yok yani
Şimdi histereskopi olup o anomaliyi düzelttiricem inşallah sonrada artık tüp bebekmi olur bilmiyorum
Ne güzel embriyon tutunmuş bak bu bile güzel bi haber bence aşılama deneme tutarsada dış gebelik olabilir tüpler kavisli olduğu için bi arkadaş daha var çünkü onunda tüpleri kıvrımlı ikinci dış gebeliği geçirdi maalesef
simdi okudum bunları
Ağustosun 5 miama çok uzak bi tarih arada gel ama senin adına çok mutluyum ki izmire geliyorsun aileni göreceksin Ohhh tadını çıkar moral depola ekimde hep beraber böyle olucaz
Avatar ikimiz resmi degistirmissincanım benide eklermisin listene asılama yada tüp bebek yapılacak banada.bayramdan sonra tedaviye baslıycaz.bende pko hipotroid var esimde varikosel ileri hareket azlıgı
hastanem baskent ünv hastanesi ankara 1. deneme..yasım 29 tedavi zamanım bayramdan sonra
tüplerim normalden daha kıvrımlı ve rahimim kalp seklinde yada perde olabilirmiş...laparoskopide olabilirim..durumum böyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm.cuma insallah Allahın izniyle senden güzel haberler bekliyorum insallah mübarek günde yüzün gülsün
Ay hadi inşallah cuma günü bayramın olsun bizi habersiz bırakmadualarım seninle
Slm kizlar ustteki tuplerden oturu olan seyleri okuyunca moralim bozuldu yaaaaaa ��
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?