2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ohhh çok sevindim valla senin adına canımmmm çok çok geçmiş olsun
RAbbim bundan sonra yolunu açık etsin herşey istediğin gibi olsun
20 gün yokmusun sen şimdi

yokummm tabi yaaa sizleri çok özlücem
telefonumda internetimde yok ama kocişden ara sıra bakarım sanırım vakit oldukça

aaa öyle bişey varsa ozaman bencede sen bi çaktırmadan görüş derim
senin tedavide de imsi şart sanırm :44: offf neden izmirde yok yaa hayret bişey koskoca şehirde 1 tane
sabah 8 uçağı canım ben 6 da çıkarım evden sabaha kadar da uyumam o vakit

Kuzummmm dikkat et kendine tatlmm
hayırlı yolculuklar şimdiden canim benim öpüyorum çok cook

teşekkürler tatlım çok sağolasın

sen mi geldin aşkpastam hoşgeldiiiiin eşin tedavi oluyo mu ya da oldu mu arkadaşım?

hosbulduk folikim ben geldimcanım esim tedavi olacak bayramdan sonra yıkamalı sperm analizi yapılacak.bayramdan sonra tedaviye baslıyoruz insallahasılama tüp bebiş yada ben laparoskopi olacagım

canım aşıalamamı olacaksın bayramdan sonr ahadi hayırlısı tüplerin kıvrımlı olmasının sakıncası varmıymış gebeliğe engelmiymiş nasıl anlaşıldı tüpleirn kıvrımlı olduğu ilkdefa duydum kuzumm

maybeybi dişisi nerde, uğradı mı o buralara
geldimmmmm
çantamı hazırladım herşey tastamam hazırım sabah ola ben kaçar memlekete dogru
şimdi burdayım ama daha gitmiyom

ay evet kuzum her gittiğim yerde yedim
Güveli ceket bizim kocalarin ceketleri9:

ayyyyy ne güldüm ne güldüm güveli ceket
çok yaşa emi sen

Mybaby ütü yapıyormuş işini bitirirse geç gelecekmiş, yarın izmire gidecek

kuzummmm gidicem yaa ben yokken karıştırmayı ihmal etme tamam mı

Kuzum20 gün yoksun ama ben seni özlerimoyuncagini kaybetmiş bir bebek gibiyim

Merhaba kızlar 6 gün oldu 2 tane 8 hücreli embriyo transfer ettiler ilk 4 gün kasik ve göğüs ağrım vardı üzerimi giyerken dokunamiyorsum sis ve gergindi ama son iki gündür hiçbişey yok çok canım sıkkın benimle degillwrmi böyle bişe yaşayan oldumu acava

hosbulduk folikim ben geldimcanım esim tedavi olacak bayramdan sonra yıkamalı sperm analizi yapılacak.bayramdan sonra tedaviye baslıyoruz insallahasılama tüp bebiş yada ben laparoskopi olacagım

anladım cnm duam seninle, Allah yardımcınız olsun inşallah

Kuzum20 gün yoksun ama ben seni özlerimoyuncagini kaybetmiş bir bebek gibiyim

agustosun 5 inde burdayım nasipse tabi olası bi tatil uzaması söz konusu olmazsa gidince geri gelesim gelmiyorda nazlanıyorum dönüş tarihinde
ama ama öyle deme bak bende üzülürüm ki ozaman

ama yalan mı canım peki neden biz hamile kalamiyoruz ozaman

agustosun 5 inde burdayım nasipse tabi olası bi tatil uzaması söz konusu olmazsa gidince geri gelesim gelmiyorda nazlanıyorum dönüş tarihinde
ama ama öyle deme bak bende üzülürüm ki ozaman

Ağustosun 5 mi ama çok uzak bi tariharada gel ama senin adına çok mutluyum ki izmire geliyorsun aileni göreceksin Ohhh tadını çıkar moral depola ekimde hep beraber böyle olucaz

canısım laparoskopide olabilirim esimin sonuclarına göre belli olacak.doktorrahimdekiperdeden cok ona takıldı hsg filmimde elli olyo canım ordan dedi normalden kıvrımlıydı bööyle dolanmıs gibiydi 2 side doktorda gösterdi.bilmiyom canısım engelmi sadece orda cok baktı doktor bilgisayarda tüplere:26::26:

simdi okudum dıs gebeliğe neden olyomus kıvrım

Son düzenleme:

bende az önce okudum canım sna yazdıktan sonra bişiy olmaz inşallh hsg filmde mi çıktı yani doktor yorum yapmadımıı canım senn rahim filminde kağıt verdilermi snaa film falan bilgisayarada nasıl baktı baana kağıt verdiler tüpler açıktır uterus sola deviye falan yazıyodu birde film verdiler

Son düzenleme:
Ağustosun 5 mi ama çok uzak bi tariharada gel ama senin adına çok mutluyum ki izmire geliyorsun aileni göreceksin Ohhh tadını çıkar moral depola ekimde hep beraber böyle olucaz

aynen bu sefer biraz öyle oldu canım hem bayram hem tatil derken uzun olcak
ama bol bol moral depolayacagım azcık kilo alımı serbest dimi malum
ayyyyyy inşallah inşallahhhhhhh Rabbim yüzümüzü güldürsün

Avatar ikimiz resmi degistirmissin
Tedavn hayırlı olsun sonu da bebisli

Allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm.cuma insallah Allahın izniyle senden güzel haberler bekliyorum insallah mübarek günde yüzün gülsün

amiiiin gülom ameno hepimizin yüzü gülsün !

Ay hadi inşallah cuma günü bayramın olsun bizi habersiz bırakmadualarım seninle

+ / - her durumda haber ederim merak etmeyin duramam yetiştiririm hemen zaten kimse bilmiyo sizden başka, kendi kendime tedavi oluyom

Slm kizlar ustteki tuplerden oturu olan seyleri okuyunca moralim bozuldu yaaaaaa ��

canım moralini bozdugum için cok özür dilerim tüpleri kıvrımlı olanları göstermek için paylasmıstım :26::26::26: bende yeni okudum ondan sasırdım:26:hemem siliyorum canım onları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…