- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bende az önce okudum canım sna yazdıktan sonra bişiy olmaz inşallh hsg filmde mi çıktı yani doktor yorum yapmadımıı canım senn rahim filminde kağıt verdilermi snaa film falan bilgisayarada nasıl baktı baana kağıt verdiler tüpler açıktır uterus sola deviye falan yazıyodu birde film verdiler
Avatar ikimiz resmi degistirmissin
Tedavn hayırlı olsun sonu da bebisli
Slm kizlar ustteki tuplerden oturu olan seyleri okuyunca moralim bozuldu yaaaaaa 😢
canım hsg filmimde cıktı bana hiç kagır felan vermediler sadece acık dediler bide cd sini verdiler.cd sine baktı doktor gülüm bilgisayardan:26:
kız bi dur her duyduguna kendine çıkarma hayret bişisin
sen tedavine embriyolarına odaklan sonu güzel olcak öyle düşün kızıcam ama heeeee
bozma moralini hemen gül bakim çabukkk ceza sana
bana cd vermediler canımmmmmmmm öyle bişi olsa yazarlardı dimi kağıdaaa
canım yazarlardı bence olsayada doktor dikkat ederdi.keske cd nide verselermiş hani elinde dursa iyi olurmus gülüm.benimde cd verdiler sadece.sende yokturdur bence icini rahat tut gülüm benim
Ama bamada dediler oleeeeee seylerr korkuyommmmm ay gut gide unitsizlige kapilmaya basladim ben
canım moralini bozdugum için cok özür dilerim tüpleri kıvrımlı olanları göstermek için paylasmıstım :26::26::26: bende yeni okudum ondan sasırdım:26:hemem siliyorum canım onları
tatlım sen şuan tedavidesin ve moral çok önemli kendini mutlu hisset pozitif enerji yay vücuduna
hepimizde sorunlar var o yüzden tüp bebek macerasının ta içindeyiz
hepimizin derdi ayrı ayrı ama amacımız ortak
Allah ım inşallah sana bu endişelerini unutturcak sağlıklı sıhhatli evlatlar verir bu günlerin hemencik geçer gider
senin için dua edeceğim Rabbim sana ve isteyen herkese versin evlatlarını
Yo yoo tatlim ben biliyorum zatin okudumdu daha oncede sadece git gide sanirim korkularim artiyor benimde tuplerde bisiler varda gerci bende yok yokta masallah hersey var cok canim sıkılmaya başladi kac gundue tutuyorum kendimi artik dayanamucam cook umitsizim cok korkuyorum cok fazla sagluk problemlwrim var kendimi kotu hissediyorum sende tedirgib oldun ltf olma opt
Cok korkuyorum 😧😢
Neyse iyi geceler herkeze sevgiyle kalin uyuyayim biraz en iyisi
agustosun 5 inde burdayım nasipsetabi olası bi tatil uzaması söz konusu olmazsa gidince geri gelesim gelmiyorda nazlanıyorum dönüş tarihinde
ama ama öyle deme bak bende üzülürüm ki ozaman
cnm ne dicemi bilemedim çok üzüldüm....olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm sorunsuz devam eder inşlh kanaman duruda sende dr.dan olumlu sabit cümleler duyarsın...Hepinize sevgiler selamlar kızlar
Kontrolden geldim bir sürü temkinli cümle duydum hiç rahatlayamadım. "Şimdilik iyi" "büyüyor ama bakalım" "kanama var takip edicez" "hayırlısı" vs. sanki bana profesör değil babaannem. İnsan bişeyi de net söyler moral verir. Böyle iştehala duruyor olması tek yaşama sevincim. hiç böyle hayal etmemiştim.
İyiyim canim eve yeni geldim,ıstersen kal dedi dr ama hastaneleri sevmiyorum.iki tipinde yerli yerinde sürüyor çok şükür almadı..şiş gibi olanın ucunu açtım önemsenecek bi şişlik değildi dedi.rahimde felanda herhangi bi sıkıntı yokmus
Puf 5ağustos eşimin kontrol tarihiinsallah bunu da güzel atlatır sonra da eylülde mutlu mutlu tedaviye başlarız kuzumm
Oy benim kuzumamiiiin gülom amenohepimizin yüzü gülsün !
+ / - her durumda haber ederim merak etmeyin duramam yetiştiririm hemenzaten kimse bilmiyo sizden başka, kendi kendime tedavi oluyom
Amin Inşallah bitanem hersey güzel olacak Rabbim bebisle bu sıkıntılarınizi son bulduracak inşallahPuf 5ağustos eşimin kontrol tarihiinsallah bunu da güzel atlatır sonra da eylülde mutlu mutlu tedaviye başlarız kuzumm
Amin canım inşallah hiçbi sorun çıkmaz seninde yüzün güler tedavinle inşallah
melindam nereye kayboldu ki burdaydı sanki
Oy benim kuzum7/24 yanındayız
Amin Inşallah bitanem hersey güzel olacak Rabbim bebisle bu sıkıntılarınizi son bulduracak inşallah
Bebeğim bağlantm gitti anca geldmama simidi de sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?