2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım hsg filmimde cıktı bana hiç kagır felan vermediler sadece acık dediler bide cd sini verdiler.cd sine baktı doktor gülüm bilgisayardan:26:

Slm kizlar ustteki tuplerden oturu olan seyleri okuyunca moralim bozuldu yaaaaaa 😢

kız bi dur her duyduguna kendine çıkarma hayret bişisin
sen tedavine embriyolarına odaklan sonu güzel olcak öyle düşün kızıcam ama heeeee
bozma moralini hemen gül bakim çabukkk ceza sana

kız bi dur her duyduguna kendine çıkarma hayret bişisin
sen tedavine embriyolarına odaklan sonu güzel olcak öyle düşün kızıcam ama heeeee
bozma moralini hemen gül bakim çabukkk ceza sana

Ama bamada dediler oleeeeee seylerr korkuyommmmm ay gut gide unitsizlige kapilmaya basladim ben

bana cd vermediler canımmmmmmmm öyle bişi olsa yazarlardı dimi kağıdaaa

canım yazarlardı bence olsayada doktor dikkat ederdi.keske cd nide verselermiş hani elinde dursa iyi olurmus gülüm.benimde cd verdiler sadece.sende yokturdur bence icini rahat tut gülüm benim

canım yazarlardı bence olsayada doktor dikkat ederdi.keske cd nide verselermiş hani elinde dursa iyi olurmus gülüm.benimde cd verdiler sadece.sende yokturdur bence icini rahat tut gülüm benim

doktor filme ve rapora kağıda baktı prblem yok dedi cd ihtiyaç duymadıı yanii inşallah yoktur kuzumm

Ama bamada dediler oleeeeee seylerr korkuyommmmm ay gut gide unitsizlige kapilmaya basladim ben

tatlım sen şuan tedavidesin ve moral çok önemli kendini mutlu hisset pozitif enerji yay vücuduna
hepimizde sorunlar var o yüzden tüp bebek macerasının ta içindeyiz
hepimizin derdi ayrı ayrı ama amacımız ortak
Allah ım inşallah sana bu endişelerini unutturcak sağlıklı sıhhatli evlatlar verir bu günlerin hemencik geçer gider
senin için dua edeceğim Rabbim sana ve isteyen herkese versin evlatlarını

canım moralini bozdugum için cok özür dilerim tüpleri kıvrımlı olanları göstermek için paylasmıstım :26::26::26: bende yeni okudum ondan sasırdım:26:hemem siliyorum canım onları

Yo yoo tatlim ben biliyorum zatin okudumdu daha oncede sadece git gide sanirim korkularim artiyor benimde tuplerde bisiler varda gerci bende yok yokta masallah hersey var cok canim sıkılmaya başladi kac gundue tutuyorum kendimi artik dayanamucam cook umitsizim cok korkuyorum cok fazla sagluk problemlwrim var kendimi kotu hissediyorum sende tedirgib oldun ltf olma opt

Cok korkuyorum 😧😢

benim calıstıgım yerde bir abla var 35 yasında tüp bebekle hamile kalmıs esinde sperm azlıgı kendinde yumurta azlıgı.2 kez tüp bebek olmus.diyoki hiç birinde olumsuz düsünmedim olacak bu kez olacak dedim hep diyo.sede öyle de.cogumuzun sorunları var gülüm burda.bence ilk listeye bakıp moralin yükselsin masallah hamiş cok.o insanlarda ümitsizlerdi ama Rabbim verdi.Allah dermansız dert vermesin bak sükür tedavimizi oluyoruz asılama tüp bebek her yolu deniycez.seni üzdüğüm için üzüldüm:26:

Son düzenleme:
agustosun 5 inde burdayım nasipse tabi olası bi tatil uzaması söz konusu olmazsa gidince geri gelesim gelmiyorda nazlanıyorum dönüş tarihinde
ama ama öyle deme bak bende üzülürüm ki ozaman

Puf 5ağustos eşimin kontrol tarihi insallah bunu da güzel atlatır sonra da eylülde mutlu mutlu tedaviye başlarız kuzumm

cnm ne dicemi bilemedim çok üzüldüm....
cnm sorunsuz devam eder inşlh kanaman duruda sende dr.dan olumlu sabit cümleler duyarsın...

çok geçmiş olsun tatlım inşlh bundan sonra ki adımların da daha güzel haberler alırsın
hiçbir sıkıntının da olmaması ayrı güzel

Puf 5ağustos eşimin kontrol tarihi insallah bunu da güzel atlatır sonra da eylülde mutlu mutlu tedaviye başlarız kuzumm

Amin canım inşallah hiçbi sorun çıkmaz seninde yüzün güler tedavinle inşallah
melindam nereye kayboldu ki burdaydı sanki

amiiiin gülom ameno hepimizin yüzü gülsün !

+ / - her durumda haber ederim merak etmeyin duramam yetiştiririm hemen zaten kimse bilmiyo sizden başka, kendi kendime tedavi oluyom
Oy benim kuzum7/24 yanındayız
Amin Inşallah bitanem hersey güzel olacak Rabbim bebisle bu sıkıntılarınizi son bulduracak inşallah
Amin canım inşallah hiçbi sorun çıkmaz seninde yüzün güler tedavinle inşallah
melindam nereye kayboldu ki burdaydı sanki

Bebeğim bağlantm gitti anca geldmama simidi de sen yoksun

Son düzenleme:
kızlar 7 si test tarihimdi ve çok şükür hamileyim bildiğiniz üzere 15 gün sonra gel dediler.23 ünde tekrar gidicem ogün kese ve kalp atışımı bakılacak bide doktor karın ultrasonumu yoksa vajinal ultrasonmu yapıcak bana bilginiz varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…