2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz

Oy kiyamam yat dinlen güzelce tatlmm

İnşallah canım Allahım sizin çektiğiniz sıkıntıların hürmetine size bebeğinizi hediye eder.

Kuzummm yerim seni amin canim Allahım hepimize versin insallah aratmasın

Tskur ederim canim turkiye oranla burasi cok daha uygunmus maksimum 200 euro tutar dediler..

Canim benim tüm ailemde almanyada artık hangi sigortayi kullaniyorlarsa,burda özel bi hastaneye gidip tedavi olduklarında makbuzu alıyorlar ve almanyada paralarını geri alıyorlar..tabi bu tip bebek için değildir de en azından yaptırdığın testlerin bazılarının parasını alabilirsin

Nekadar odediniz burdaki tedavi icin? Ilk 3 tadeaviyi karsilayan sigortalar varmis ama demekki aok da sorun var..
Ya insan kendi deriyle ugrasiyor bide bu doktorlarin gicik , sacma anlam vermesigin yorumlari yokmu (
Nekadar kalscaksin tedavi ici turkiyede?

Ilaclara ve merkeze toplamda 1500 euro odemistik tabi ilac kullanimi kisiden kisiye degisiyor canim.drum tedavi 20 gun surer dedi yani 20 25 gun kaliriz herhalde..

ayyyy pek mutluyum kızlarrrr

bu sabah regl oldum yarın doktora gidip tedaviye başlayacağım.... ama dün bi yazı gelmişti il milli eğitimden bi toplantı var ve MEBBİS yöneticilerinin katılması gerekiyor. yani ben katılmalıydım.... bugün de regl oldum ve fakülteyi aradım saat 9 a randevu vermek istedi. dedim olmaz sabah toplantım var öğleden sonra olsun; öğleden sonra muayene yapılmıyormuş illaki sabah olmalıymış. verebileceğiniz en geç saat dedim?? 11:45 dedi. dedim tamam... toplantımda saat 10:00 da olcak.... neyse dedim biraz erken gider ildeki arkadaşlara durumu anlatır toplantının bi yerinde de çıkar giderim ama yine de sıkıntı çünkü üst makam ve de hiç hoş karşılanacağını düşünmüyorum bi yandan, amaaannn napıyım diyorum diğer yandan

veeeee az önce ilden bi mail geldi, şifre tanımlaması yapılan ve toplantıya katılması gerekenlere ait listeyi göndermişler, beni atlamışlar bizim ilçeden başkasına vermişler şifreyi nası mutlu oldum anlatamammmmmm.... Allahım sen ne büyüksün ya Rabbimmmmmm

Canim tupbebekle ilgili masraflari sigorta odemez cunku burda bile % 50 sini karsiliyor..

Ay kuzumm hayırlı olsun insallah tedavin bebisli olsun

Canim degerli bilgilerin icin tskr ederim ayrica esyali daire fikri bana cazip geldi otelden daha uygun olur sanirim degerlendirmeye alacam bu arada AMH bakildi 5.01 iyi bi degermi??

Estagfurullah canim,sadece zaman onemli,senin icin cok daha onemli o acidan amh 5 ise cok guzel..hatta yuksek bile.ben yaptirmadim ama rezerv azligi icin 1in altinda olmasi gerek..sizin sorun var miydi?

hayırlı olsun tedavin ne güzel tam da istediğin gibi olmuş ayarlamaya kalksan olmazmış yagüzel günlere başlıyorsun hadi bakalım....

Tatliiiimoooooooo ultrasyonda goruyosys gulummmmm

Kızım ne diyon sen hic bişey anlamadım...sen tüp bebek yapiyon yumurta geliştirici igneler kullaniyon ve daha toplama olmdi oyle anladım busefer.ultrasonla gorunenlere kanma derim.yumurta toplama esnasında herşey belli oluyor.benim nerden baksan 8 yumurta gözüküyordu 5 tane toplandı.bazende tam tersi oluyor tabi

Estagfurullah canim,sadece zaman onemli,senin icin cok daha onemli o acidan amh 5 ise cok guzel..hatta yuksek bile.ben yaptirmadim ama rezerv azligi icin 1in altinda olmasi gerek..sizin sorun var miydi?

Bende adet duzensizligi+pko esimde ise sperm sayisi az ve hareket problemi var..burdaki drtorlarin dedigine gore eger esimde problem olmasaydi dogal yolla cok rahat hamile kalabilirmisim..adetim duzensiz geliyor olabilirmiki??

Sen hatundaki şansa bakkkkkkkk yahadi iyi başladı refahın hep böyle rast gitsin guzelim

Canim cok sevindim,bak islerin rast gidiyor bende 17sinde regl olmustum,sana sans getirsin

hayırlı olsun tedavin ne güzel tam da istediğin gibi olmuş ayarlamaya kalksan olmazmış yagüzel günlere başlıyorsun hadi bakalım....
aynen ayarlamaya kalksam olmazdı canımmm çok çok mutlu oldummm

Sen hatundaki şansa bakkkkkkkk yahadi iyi başladı refahın hep böyle rast gitsin guzelim
hadi inşallah bakalımmmmm ayağımı sürüyorum haaa.... takılın peşimeeee.....

Merhaba canim, sagol iyi dileklerin icin,allah hepimize nasip etsin
Benim ikinci denemem ve 3.gun embriyosu,2tane transfer olmustu,teki tuttu..ilk denememde de ayni sekilde oldu ve bos kese gebeligi yasadim bende,8.hafta basi kurtaj olmustum..
Ben pek belirti yasamadim.gogus ve karin sisligi vardi ama ilaclardan..testten sonra karnimin sisligi indi,nerdeyse 2kg farketti..kasikta belli belirsiz sizi vardi..7-8.gunde idrarda bisii cikmadi.10.gunde kan sonucu 57.5 cikti..sonra hzla yukseldi zaten..insallah sen de guzel haber alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…