Yoooooooo ben olmadim ohss canimm benim toplama bilem olmadi dahaa
Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz
İnşallah canım Allahım sizin çektiğiniz sıkıntıların hürmetine size bebeğinizi hediye eder.
Tskur ederim canim turkiye oranla burasi cok daha uygunmus maksimum 200 euro tutar dediler..
Canim bende AOKadayim % 50 ini odediler.kesinlikle burdaki drtorlar cocuk konusuna onem vermiyolar onlar icin olursada olur olmassada olur.drum dedi eger cocuk sahibi olamazsaniz bi tane kopek alin besleyin :)) evet canim burdaki cevrem bana memorial sisliyi tavsiye ettiler ve orayi sectik suan trkiyedeki drla irtibattayim hayirlisi baklalim..
Eeeeeee niye benim sayım az ki dedin?
Nekadar odediniz burdaki tedavi icin? Ilk 3 tadeaviyi karsilayan sigortalar varmis ama demekki aok da sorun var..
Ya insan kendi deriyle ugrasiyor bide bu doktorlarin gicik , sacma anlam vermesigin yorumlari yokmu(
Nekadar kalscaksin tedavi ici turkiyede?
Canim benim tüm ailemde almanyada artık hangi sigortayi kullaniyorlarsa,burda özel bi hastaneye gidip tedavi olduklarında makbuzu alıyorlar ve almanyada paralarını geri alıyorlar..tabi bu tip bebek için değildir de en azından yaptırdığın testlerin bazılarının parasını alabilirsin
ayyyy pek mutluyum kızlarrrr
bu sabah regl oldum yarın doktora gidip tedaviye başlayacağım.... ama dün bi yazı gelmişti il milli eğitimden bi toplantı var ve MEBBİS yöneticilerinin katılması gerekiyor. yani ben katılmalıydım.... bugün de regl oldum ve fakülteyi aradım saat 9 a randevu vermek istedi. dedim olmaz sabah toplantım var öğleden sonra olsun; öğleden sonra muayene yapılmıyormuş illaki sabah olmalıymış. verebileceğiniz en geç saat dedim?? 11:45 dedi. dedim tamam... toplantımda saat 10:00 da olcak.... neyse dedim biraz erken gider ildeki arkadaşlara durumu anlatır toplantının bi yerinde de çıkar giderimama yine de sıkıntı çünkü üst makam ve de hiç hoş karşılanacağını düşünmüyorum bi yandan, amaaannn napıyım diyorum diğer yandan
veeeee az önce ilden bi mail geldi, şifre tanımlaması yapılan ve toplantıya katılması gerekenlere ait listeyi göndermişler, beni atlamışlarbizim ilçeden başkasına vermişler şifreyi nası mutlu oldum anlatamammmmmm.... Allahım sen ne büyüksün ya Rabbimmmmmm
Canim degerli bilgilerin icin tskr ederim ayrica esyali daire fikri bana cazip geldi otelden daha uygun olur sanirim degerlendirmeye alacam bu arada AMH bakildi 5.01 iyi bi degermi??
hayırlı olsun tedavin ne güzel tam da istediğin gibi olmuş ayarlamaya kalksan olmazmış yaayyyy pek mutluyum kızlarrrr
bu sabah regl oldum yarın doktora gidip tedaviye başlayacağım.... ama dün bi yazı gelmişti il milli eğitimden bi toplantı var ve MEBBİS yöneticilerinin katılması gerekiyor. yani ben katılmalıydım.... bugün de regl oldum ve fakülteyi aradım saat 9 a randevu vermek istedi. dedim olmaz sabah toplantım var öğleden sonra olsun; öğleden sonra muayene yapılmıyormuş illaki sabah olmalıymış. verebileceğiniz en geç saat dedim?? 11:45 dedi. dedim tamam... toplantımda saat 10:00 da olcak.... neyse dedim biraz erken gider ildeki arkadaşlara durumu anlatır toplantının bi yerinde de çıkar giderimama yine de sıkıntı çünkü üst makam ve de hiç hoş karşılanacağını düşünmüyorum bi yandan, amaaannn napıyım diyorum diğer yandan
veeeee az önce ilden bi mail geldi, şifre tanımlaması yapılan ve toplantıya katılması gerekenlere ait listeyi göndermişler, beni atlamışlarbizim ilçeden başkasına vermişler şifreyi nası mutlu oldum anlatamammmmmm.... Allahım sen ne büyüksün ya Rabbimmmmmm
Tatliiiimoooooooo ultrasyonda goruyosys gulummmmm
Estagfurullah canim,sadece zaman onemli,senin icin cok daha onemli o acidanamh 5 ise cok guzel..hatta yuksek bile.ben yaptirmadim ama rezerv azligi icin 1in altinda olmasi gerek..sizin sorun var miydi?
hepimizin tedavileri bebişli bitsin inşallahhhAy kuzumm hayırlı olsun insallah tedavin bebisli olsun
aynen ayarlamaya kalksam olmazdı canımmmhayırlı olsun tedavin ne güzel tam da istediğin gibi olmuş ayarlamaya kalksan olmazmış yagüzel günlere başlıyorsun hadi bakalım....
hadi inşallah bakalımmmmmSen hatundaki şansa bakkkkkkkk yahadi iyi başladı refahın hep böyle rast gitsin guzelim
hımmmm demek 17 siydi seninde haCanim cok sevindim,bak islerin rast gidiyorbende 17sinde regl olmustum,sana sans getirsin
Slm nazancım maşallah Allah sağlıklı geblik geçirmeni nasip etsin inş bi kç sorum olck kaçıncı denem kç gün emriyosu ve belirtin oldumu kaçıncı gün değerin kçtımalum bnm 3 denemem 5 gün embriyosu ve donmuş ilkez konuldu ve ikitane ilk kimyasal ikinci boş gebliğim oldu inş rabbim bu kez nasip edr çok sorfum kb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?