2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bende adet duzensizligi+pko esimde ise sperm sayisi az ve hareket problemi var..burdaki drtorlarin dedigine gore eger esimde problem olmasaydi dogal yolla cok rahat hamile kalabilirmisim..adetim duzensiz geliyor olabilirmiki??

Canim sperm sayi ve hareket azligi ile biraz zor dogal yolla.olur ama ne zaman? Yumurta takibi veya asilama gerekebilir,adet duzensizliginde..Sen simdi kafani bunlarla bulandirma,bu ise basladin sayilir.ama esindeki bu sorun varikosel sebep ise ameliyat olup 2ay filan sonrasina deneye bilirsiniz.ya da 2.bebege hazirlik yaparsiniz dogal olmasi icin

Himmmm dogru tedavideyim toplanmadi yumiler daha ultrasonda dr dedigi kadariyla sayi cok degil oyle iste sen bir sure yoktun ya bu kisimlari kacirmis olabulurrsun tatlimooo sevgiler tesekkurlerr cvp icin

canımmmmmmmmm cok mutlu oldum yaa..
işlerin ne güzel rast gitmiş..umarım sonuna kadar böyle gider.
bnde aslında bugun bekliyordum ama gelmedi.hayırlısı

canımmmmmmmmm cok mutlu oldum yaa..
işlerin ne güzel rast gitmiş..umarım sonuna kadar böyle gider.
bnde aslında bugun bekliyordum ama gelmedi.hayırlısı

bende bugün bekliyordum ama tık yok hala gelseydi de yarın adetin 2.günü olurdu tahlilleri yaptırırdım ama bi sonraki aya kalacak sanırım :44:

bak ne güzel işin rast gitmiş inşallah bundan donra da böyle olur

Benim ilk tedavim transfer olmadan iptal oldu, sonra ki tedavim transfer oldu ama kimyasal şimdi soruyorum iptal olanı sayılır mı tedavi sayısı olarak? Yani şimdi ekimde tedaviye başlayacağım ya bunu 3. mü olarak sayayım 2. mi?

herkezin bebeğine kavuşmasını dilerim.

bende 3 negatif tüp bebek yaşadım çok üzgünüm ve ne yapıcağımı bilemez vaziyette ortada geziyorum
sorun eşimde.bende görünen hiç bişi yok yaşım dışında 36 ya merdiven dayadım.eşimde 1 kere varikosel ameliyatı oldu
ama hiç bi zaman sperm sayısı yükselmedi ...1 tüp bebek yaptık olmadı.sonra varikoseli tekrarladı ankarada çok ünlü bir prof.a gittik bize ameliyat önermeden 2 kere tüp yaptı sonuç alamayıncada gitsin hemen ameliyat olsun dedi şaka gibi demi.

yıkıldım bunaldım artık zorla beni başka bi doktora götürdüler o da çok ünlü işinin ehli olduğu sölenen biri --NEDENSE BEN KIMSEYE INANMIYORUM ARTIK--- onun dediğide sana çok yanlış tedavi uygulanmış ben sana ko kültür yaparım ve bu şekilde başarı sağlıyacağımıza inanıyorum dedi eşinin ameliyat olmasına gerek yok dedi

kızlar varmı bu ko kültürle başarı sağlayan...topikleri inceledim ko kültürle ilgili eski yazılar var.aranızda bu tedaviyi yaptıran yaptırcak olan varmı güncel durumu merak ediyorum.

bu doktorların bakış açısına göre değişiyor şekerim. devlete gidersen 2. tedavin olarak sayılır... özellerde doktoruna göre değişir....

ben pembe mavi de nevin hanımla görüşmeye gitmiştim ve benim bir negatif tüp denemem var bir de donmuş için ilaç kullandım ama transfer gerçekleşmedi aynı soruyu ona sordum çift embriyo transferi için... bana açıklaması bence çift transfer yapılabilir, çünkü sen dondurulmuş tedavi için gerekli olan ilaçları kullanmışsın ama transfer gerçekleşmemiş ama sen ilaçları kullanmışsın sonuçta vücuduna hormon yüklemesi yapılmış. bu tedavi yapılmış anlamına gelir dedi.

ama sen kendi açından soruyosan bence 2. tedavine başlayacaksın çünkü ilkinde transfer gerçekleşmedi... ben de kendimin donmuş tedavisini saymıyorum ne gerek var ki transfer olmayan tedaviyi dahil etmeye

Tatliiiimoooooooo ultrasyonda goruyosys gulummmmm
canım benim ultrasonda 8-9 tane görünürken 3 tane toplanabilmişti.... ultrason yeterli bilgi vermiyor toplanmadan sayısı net bilinemiyor ve elbette kaliteleri de....

Canim tupbebekle ilgili masraflari sigorta odemez cunku burda bile % 50 sini karsiliyor..
tatlım amh ile ilgili bir sorun vardı ama mesajını bulamadım buna yazayım bari... amh 1 ile 4 arsı normal değerlerdir. 1 in altı ve 4 ün üstü normal kabul edilmez bir çok doktora göre. benim değerim 0,79 rezerv azlığım var.... şimdi sonuç çıktıma bir daha baktım, referans aralığı 1-6 yazıyor. yani 1 ile 6 arasındaki değerleri normal kabul edilmiş. ancak bu da yaş faktörüne göre değişiyor sanırım... kaç yaşındasın?

Kızlarrrrrr... Transferimin 10.günü.. Ve bugün adet olacakmışım gibi kasılmalarım var ve çok moralimi bozuldu.. Bozuluyor (( yaaa offf negatifi görmek istemiyorum bu sefer olmadı demek istemiyorum istemiyorum (( allahım en güzelini sen bilirsin ...

Merhaba,Kendini oncelikle bunalimdan cikarmani oneririm.yas itibariyle butun drlar bildigim kadariyla varikosel ameliyatina sicak bakmazlar,vakit kaybi diye..direkt tup tedavisi onerirler..ben 38yasindayim 2.denememde gebeyim,kendini dert etme yani:))
Co kultur icin bisey diyemicem ama rahimde olan sikintilar icin uygulanan bisii degil mi? spermde sikinti varsa imsi da dusunebileceginiz bir secenek.yas dolayisi ile yumurta kalitesi dusuk ise,ilac takviyesi olabilir..hakkinizda hayirlisi olsun...

böyle güzel haberlere çok mutlu oluyorum canıö ya ne güzel inş banada nasip olur bu mutluluk umut oluyorsunz banda ilk tüpmde banda ikitane koymuşlardı ama kimyasal olmuştu ikincide tekti ama boş gebelik oldu gelişmedi kese buda üç işte canım allhım büyük yaradanım yardımcımz olsun pazrtesiyi iple çekiyorum valla ama tabi hem korku hüzün :18::18:hem umutvar inş iyi olur herşey

o umut hic bitmiyor..korku, endise de kardesi,olmazsa olmaz insallah guzel sonuc alacaksin,bisey kalmadi zaten..cts de yaptirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…