Bende adet duzensizligi+pko esimde ise sperm sayisi az ve hareket problemi var..burdaki drtorlarin dedigine gore eger esimde problem olmasaydi dogal yolla cok rahat hamile kalabilirmisim..adetim duzensiz geliyor olabilirmiki??
Kızım ne diyon sen hic bişey anlamadım...sen tüp bebek yapiyon yumurta geliştirici igneler kullaniyon ve daha toplama olmdi oyle anladım busefer.ultrasonla gorunenlere kanma derim.yumurta toplama esnasında herşey belli oluyor.benim nerden baksan 8 yumurta gözüküyordu 5 tane toplandı.bazende tam tersi oluyor tabi
Kizlar benim e2 im bugun 1600 lerde cokmu bu deger fazla gibi diiiiimiiiiiii
Ilaclara ve merkeze toplamda 1500 euro odemistik tabi ilac kullanimi kisiden kisiye degisiyor canim.drum tedavi 20 gun surer dedi yani 20 25 gun kaliriz herhalde..
ayyyy pek mutluyum kızlarrrr
bu sabah regl oldum yarın doktora gidip tedaviye başlayacağım.... ama dün bi yazı gelmişti il milli eğitimden bi toplantı var ve MEBBİS yöneticilerinin katılması gerekiyor. yani ben katılmalıydım.... bugün de regl oldum ve fakülteyi aradım saat 9 a randevu vermek istedi. dedim olmaz sabah toplantım var öğleden sonra olsun; öğleden sonra muayene yapılmıyormuş illaki sabah olmalıymış. verebileceğiniz en geç saat dedim?? 11:45 dedi. dedim tamam... toplantımda saat 10:00 da olcak.... neyse dedim biraz erken gider ildeki arkadaşlara durumu anlatır toplantının bi yerinde de çıkar giderimama yine de sıkıntı çünkü üst makam ve de hiç hoş karşılanacağını düşünmüyorum bi yandan, amaaannn napıyım diyorum diğer yandan
veeeee az önce ilden bi mail geldi, şifre tanımlaması yapılan ve toplantıya katılması gerekenlere ait listeyi göndermişler, beni atlamışlarbizim ilçeden başkasına vermişler şifreyi nası mutlu oldum anlatamammmmmm.... Allahım sen ne büyüksün ya Rabbimmmmmm
canımmmmmmmmm cok mutlu oldum yaa..
işlerin ne güzel rast gitmiş..umarım sonuna kadar böyle gider.
bnde aslında bugun bekliyordum ama gelmedi.hayırlısı
ayyyy pek mutluyum kızlarrrr
bu sabah regl oldum yarın doktora gidip tedaviye başlayacağım.... ama dün bi yazı gelmişti il milli eğitimden bi toplantı var ve MEBBİS yöneticilerinin katılması gerekiyor. yani ben katılmalıydım.... bugün de regl oldum ve fakülteyi aradım saat 9 a randevu vermek istedi. dedim olmaz sabah toplantım var öğleden sonra olsun; öğleden sonra muayene yapılmıyormuş illaki sabah olmalıymış. verebileceğiniz en geç saat dedim?? 11:45 dedi. dedim tamam... toplantımda saat 10:00 da olcak.... neyse dedim biraz erken gider ildeki arkadaşlara durumu anlatır toplantının bi yerinde de çıkar giderimama yine de sıkıntı çünkü üst makam ve de hiç hoş karşılanacağını düşünmüyorum bi yandan, amaaannn napıyım diyorum diğer yandan
veeeee az önce ilden bi mail geldi, şifre tanımlaması yapılan ve toplantıya katılması gerekenlere ait listeyi göndermişler, beni atlamışlarbizim ilçeden başkasına vermişler şifreyi nası mutlu oldum anlatamammmmmm.... Allahım sen ne büyüksün ya Rabbimmmmmm
Değil güzel değerin
amin canım inşallahhhhbak ne güzel işin rast gitmiş inşallah bundan donra da böyle olur
bu doktorların bakış açısına göre değişiyor şekerim. devlete gidersen 2. tedavin olarak sayılır... özellerde doktoruna göre değişir....Benim ilk tedavim transfer olmadan iptal oldu, sonra ki tedavim transfer oldu ama kimyasal şimdi soruyorum iptal olanı sayılır mı tedavi sayısı olarak? Yani şimdi ekimde tedaviye başlayacağım ya bunu 3. mü olarak sayayım 2. mi?
Yaaaaaaaaa gercwktenmiiii ama dr busi demedi ignelerim bitiyor artuk az kaldi kac olmasi gerekti toplanmadan oncee
canım benim ultrasonda 8-9 tane görünürken 3 tane toplanabilmişti.... ultrason yeterli bilgi vermiyor toplanmadan sayısı net bilinemiyor ve elbette kaliteleri de....Tatliiiimoooooooo ultrasyonda goruyosys gulummmmm
tatlım amh ile ilgili bir sorun vardı ama mesajını bulamadım buna yazayım bari... amh 1 ile 4 arsı normal değerlerdir. 1 in altı ve 4 ün üstü normal kabul edilmez bir çok doktora göre. benim değerim 0,79 rezerv azlığım var.... şimdi sonuç çıktıma bir daha baktım, referans aralığı 1-6 yazıyor. yani 1 ile 6 arasındaki değerleri normal kabul edilmiş. ancak bu da yaş faktörüne göre değişiyor sanırım... kaç yaşındasın?Canim tupbebekle ilgili masraflari sigorta odemez cunku burda bile % 50 sini karsiliyor..
herkezin bebeğine kavuşmasını dilerim.
bende 3 negatif tüp bebek yaşadım çok üzgünüm ve ne yapıcağımı bilemez vaziyette ortada geziyorum
sorun eşimde.bende görünen hiç bişi yok yaşım dışında 36 ya merdiven dayadım.eşimde 1 kere varikosel ameliyatı oldu
ama hiç bi zaman sperm sayısı yükselmedi ...1 tüp bebek yaptık olmadı.sonra varikoseli tekrarladı ankarada çok ünlü bir prof.a gittik bize ameliyat önermeden 2 kere tüp yaptı sonuç alamayıncada gitsin hemen ameliyat olsun dedi şaka gibi demi.
yıkıldım bunaldım artık zorla beni başka bi doktora götürdüler o da çok ünlü işinin ehli olduğu sölenen biri --NEDENSE BEN KIMSEYE INANMIYORUM ARTIK--- onun dediğide sana çok yanlış tedavi uygulanmış ben sana ko kültür yaparım ve bu şekilde başarı sağlıyacağımıza inanıyorum dedi eşinin ameliyat olmasına gerek yok dedi
kızlar varmı bu ko kültürle başarı sağlayan...topikleri inceledim ko kültürle ilgili eski yazılar var.aranızda bu tedaviyi yaptıran yaptırcak olan varmı güncel durumu merak ediyorum.
Merhaba canim, sagol iyi dileklerin icin,allah hepimize nasip etsin
Benim ikinci denemem ve 3.gun embriyosu,2tane transfer olmustu,teki tuttu..ilk denememde de ayni sekilde oldu ve bos kese gebeligi yasadim bende,8.hafta basi kurtaj olmustum..
Ben pek belirti yasamadim.gogus ve karin sisligi vardi ama ilaclardan..testten sonra karnimin sisligi indi,nerdeyse 2kg farketti..kasikta belli belirsiz sizi vardi..7-8.gunde idrarda bisii cikmadi.10.gunde kan sonucu 57.5 cikti..sonra hzla yukseldi zaten..insallah sen de guzel haber alirsin canim
böyle güzel haberlere çok mutlu oluyorum canıö ya ne güzel inş banada nasip olur bu mutluluk umut oluyorsunz banda ilk tüpmde banda ikitane koymuşlardı ama kimyasal olmuştu ikincide tekti ama boş gebelik oldu gelişmedi kese buda üç işte canım allhım büyük yaradanım yardımcımz olsun pazrtesiyi iple çekiyorum valla ama tabi hem korku hüzün :18::18:hem umut var inş iyi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?