2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
o umut hic bitmiyor..korku, endise de kardesi,olmazsa olmaz insallah guzel sonuc alacaksin,bisey kalmadi zaten..cts de yaptirabilirsin

Evt canım umut olmzsa tedaviye başlaymzdık koly değil yaşadıklarımız rabbim bize sabır güç kuvvet ve sağlık versin inş olsunda hayırlısyla sağlıklı sıhtli elli ayklı bitaneyede razıyız cennet kokulu evltlarımz bizm onlar kıymet bilmyn çok ama biz sabırla duayla isteyip elimzden geldiğinve çabalıyoruz rabbim emklerimizi boş çıkrmasın inş laf aramızda cumrtesi test ldırcam eşime 9 gün oluyor bi denrim varsa çıkar yoksa da kanda bakcz ztn

29 yasindayim canim amh degerim 5.01 super dedi drum ama (

CANIM SENİNLE AYNI DRUMU YAŞAYAN BİR ARKADAŞIM ÖZEL HASTANE İLE TERS DÜŞTÜ (has tranfer olmasada rapor hakınız gider dedi)ARKADAŞIM SGK YA YAZI YAZIP O YAZI İLE HAS GİDİP (TRANSFER YAPILMADIĞI İÇİM RAPOR HAKKI TÜKETİLMEMEİŞTİR )YENİDEN RAPOR ALIP TEDVAİ OLDU ADECE TÜP BEBEK RAPOR HAKKI OLUYOR İLAÇ HAKINI KULANMIŞ OLUYORSUN

29 yasindayim canim amh degerim 5.01 super dedi drum ama (
tatlım ben de 33 yaşındayım bende ki referans değerinde 1-6 yazıyo dedim ya; yani 1 ile 6 arası güzel değer... dolayısıyla sende de sorun yoktur; ki doktorunda süper demiş... daha nolsunn

OOOOOOOOOOOOOOO GÜZEL BAŞLAMIŞ HER ŞEY BÖYLE GÜZEL VEDE SÜPRİZLİ İLERLESİN İNŞŞŞ

Bence ikinci say sonucta ilki gerçekleşmedi.insallah ekimdede pozitif sonuç alırsın Canim benim..seni çok seviyorum allah gönlüne göre versin insallah.bak işten de ayrıliyorsunn artık hamileliginde rahat rahat evde oturup sonrasindada bebeginle ilgilenirsin

Arkadaslar bu progestan.igneler bukadar agrilimi oluyo ya kalcalarimdan yatamiyorum bide sirt ustumu yatmam lazim hep

Arkadaslar bu progestan.igneler bukadar agrilimi oluyo ya kalcalarimdan yatamiyorum bide sirt ustumu yatmam lazim hep
hayır canım sürekli sırt üstü yatman gerekmiyor sadece yüzükoyun yatma yeterli; o iğnelerden ben olmadım ama her olan şikayetçi sanırım gerçekten çok ağrılı....

Aynı benimde öyle morardı şiş ... Otururken yatarken zorlanıyorum allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Amin cnm morluk falan onemli degil cok agriyo adim.zor atiyorum

Canim gecmis olsun,bende kullandim.gercekten cok acili bisii..yag bazli bir ilac oldugundan,siseyi ve yaptiracagin tarafini sicak su torbasi ile hafif isit.igneden sonra da torbayi kullan..kas icinde dagilmasi biraz daha kolay oluyor..

Son düzenleme:

Bencede canım, transfer olmalı ki bu tedavim olumsuz oldu veya olumlu oldu diyelim. Tedavide amaç embriyoyu transfer etmektir sonrası ise sonucu beklemek...

Yani yarım oluyor iptal edilen tedavi, o zaman ben 2,5 luk denememe ekimde başlayacağım

Ay inşallah canım inşallah, hamile kalırsam en azında 2. mi 3. mü diye gereksiz düşüncelerle uğraşmam
Canım benim inşallah sende hamile kalırsın inşallah
Bak süreki ama sürekli şunu zikret
"Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırms, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Selam 2 aydır her gün kullanıyorum çok ilginç bi iğne ilk 1 hafta aşırı ağrılı oluyo sonra mucize gibi hemen geçiveriyor sonrakiler hiç ağrıtmıyor. Kolonyalı pamukla masajı da başlarda canını yaksa da tavsiye ederim.

Selam 2 aydır her gün kullanıyorum çok ilginç bi iğne ilk 1 hafta aşırı ağrılı oluyo sonra mucize gibi hemen geçiveriyor sonrakiler hiç ağrıtmıyor. Kolonyalı pamukla masajı da başlarda canını yaksa da tavsiye ederim.

Hemen ekran resmini çektim söylemeye başlıyorum..

Canım hiç moralini bozma çünkü o ağrıları hissetmen çok normal hatta 2-3 aylık hamileyken bile adetvtarihinde hastalanacakmışsın gibi ağrıyacak, 3 günün var az kalmış moralini yüksek tut ve çok dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…