• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
saol canim sen gidincw genetikleri spihti testkerini filan yap de yaparlar canim.

ne cabuk yerin bitti kiz kac
Gun oldu daha :) asil benim yerim bitti bacaga basladim orada morarinca karnima yaprim bugun.

Canım sen hala devam mı ediyorsun iğnelere? :53: Ya ben yeri verimli kullanmadım :1::1: Ufak iğne yerleri çevrelerindeki 2 cm çapındaki morluklarla büyük yerlere dönüşüyor :52:

Yalnız ben pek iyi dğeilim. Bence doz bana fazla geliyor. Midem bulanıyor. Ayrıca karnımdaki baskı git gide artıyor.

Biraz korkuyorum :18:

kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah acil yardıma ihtiyacım var egunalcım özellikle cevap verirsen sevinirim bugün randevum vardı doktor kist küçülmüğ puregon 275 ile başlayalım ama kontrol altında gitcez yarıda kesebiliriz allah korusun dedi bende peki dedim sonra yola çıktım 2 saat sonra daha yeni eve bi geldim kanama olmuş lucrin 15. gündeyim adetim biteli 3-4 gün oldu sizce neden olabilir nolur akıl verinnnn yarın ilaca başlıcaktım sorun olur mu:18::18::18::18::18::18:

İki tane arkadaşımız negatif sonuç almış nasıl üzüldüm anlatamam yıkıcı bi durum yaşadım biliyorum bi mucize olurda normal yollardan bebişlerinize kavuşursunuz inşallah allah yardımcınız olsun son negatif sonuçlarınız olur inşallahhhhhhhhhhhhh bundan sonra yüzleriniz hep güler çok mutlu olursunuz inşallah canlar

Merhabalar embriyo transferinden sonra olusan belirtiler nelerdir? Paylaşırsanız sevinirim

Belirtilere çok takilma diycem ama elde değil biliyorum:) herkeste farkli olabiliyor çünkü, benim önceki denemelerimde sevincim kısa sürse de yasadigim hisler adetlenecekmisim gibi ağrı olmasıydı, kimisi bunu belirti olarak yazıyor bilemiyorum:26:

slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...

canim ya hayatta herseyde bir hayir vardir ne desem fayda etmez belki ama demekki daha zamani var.. Allahim her birimize bebek icin bir gun tayin etti elbet bundan otesi bizim elimizde degil...

Canım sen hala devam mı ediyorsun iğnelere? :53: Ya ben yeri verimli kullanmadım :1::1: Ufak iğne yerleri çevrelerindeki 2 cm çapındaki morluklarla büyük yerlere dönüşüyor :52:

Yalnız ben pek iyi dğeilim. Bence doz bana fazla geliyor. Midem bulanıyor. Ayrıca karnımdaki baskı git gide artıyor.

Biraz korkuyorum :18:
evt tatlim vuruyom pihti damutasyon cikti vende heralde 9 ay vurucam.benim karnim cok morarmadi ama minik yaralar oldu altlari da bezelendi.idare et canim yakinda yumilerin toplanir rahatlarsin insallah.korkma...

kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah acil yardıma ihtiyacım var egunalcım özellikle cevap verirsen sevinirim bugün randevum vardı doktor kist küçülmüğ puregon 275 ile başlayalım ama kontrol altında gitcez yarıda kesebiliriz allah korusun dedi bende peki dedim sonra yola çıktım 2 saat sonra daha yeni eve bi geldim kanama olmuş lucrin 15. gündeyim adetim biteli 3-4 gün oldu sizce neden olabilir nolur akıl verinnnn yarın ilaca başlıcaktım sorun olur mu:18::18::18::18::18::18:

canım eşim gelmek üzere hemen yazıp çıkıyorum yemekten sonra gelirim hemen..
kistin olduğundan bu ara kanamaları yaşayabilirsin...
lucrin kullanıyorsun birde onunla beraber kist varlığı kanama yapabilir duydum bunu..
kist küçülüp yokolmaya çalışıyor bence..

çok üzüldüm arkadaşlar allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir mucizeleriniz

Defalarca yazdım yanıt vermedin buda son yazışım tatlım yaa....sağır sultan duydu valla:))
yaş 39...bir aşılama..2 tüp bebek...3. Denemem ocak 10 gibi tedavi başlıyor...merkez..konya eurofertil....
Sevdim seni bu arada:)))) umarım sende seversin

kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah acil yardıma ihtiyacım var egunalcım özellikle cevap verirsen sevinirim bugün randevum vardı doktor kist küçülmüğ puregon 275 ile başlayalım ama kontrol altında gitcez yarıda kesebiliriz allah korusun dedi bende peki dedim sonra yola çıktım 2 saat sonra daha yeni eve bi geldim kanama olmuş lucrin 15. gündeyim adetim biteli gün oldu den olabilir nolur akıl verinnnn yarın ilaca başlıcaktım sorun olur mu:18::18::18::18::18::18:

Drunu aramalisin bence. Ve tedaviye ara vericez desede üzülme hiç, geç olsun herşey yolunda gitsin, böyle düşün. Problemini tam bilmiyorum ama benim de bi tedavi sırasında 14.gunumde kanamam başlamıştı kanama gibide değil tam kahverengi yoğun bi akıntıyada benziyodu ozaman ki dr devam etmişti tedaviye sonucum negatifdi, şimdi ki dr um da da aynı sşeyi yasamistim hemem tedaviyi kesti sonraki ay devam ettik. Yani druna mutlaka ara sor hakkında hayırlısı olsun canım

Drunu aramalisin bence. Ve tedaviye ara vericez desede üzülme hiç, geç olsun herşey yolunda gitsin, böyle düşün. Problemini tam bilmiyorum ama benim de bi tedavi sırasında 14.gunumde kanamam başlamıştı kanama gibide değil tam kahverengi yoğun bi akıntıyada benziyodu ozaman ki dr devam etmişti tedaviye sonucum negatifdi, şimdi ki dr um da da aynı sşeyi yasamistim hemem tedaviyi kesti sonraki ay devam ettik. Yani druna mutlaka ara sor hakkında hayırlısı olsun canım

canım böyle pembe kırmızı akıntı gibiydi, doktor bugün ultrasonla bakarken adetin daha bitmedimi dedi bende bitti dedim acaba kalıntı vardı da o mu geldi diye düşünüyorum yada kistim vardı o mu patladı acaba offfff , çok üzgünümmm nolur kötü bişey olmasın

Kızlar ben nediyeceğimi bilmiyorum
Nneler hissettiğinizi biliyorum ve çok üzülüyorum ama bu hiçbirşeyin sonu değil canlarım
Herşey biz insanlar için çok üzüldüm defalarca girip çıktım topiiğe
Ama Allahım hepimizin yüzzünü güldürdün inşallah

İyi akşamlar kızlar.
Bugün irenbeye gittik ve Ahmet bey ile tüp bebek sürecini başlattık.
Yani ilaçlarımızı alıp evimize döndük kocamla.
36 yasımdayım ben.
sperm azlığı ve hareketsizliği sebebiyle tüp dediler.ilk olacak.
Bizi neler bekliyor,neler olacak belirsiz!
Zaten bilmemek endişelendiriyor insanı.
Hayırlısı tabi.
Allahım hayırlılar nasip etsin başa.

canım eşim gelmek üzere hemen yazıp çıkıyorum yemekten sonra gelirim hemen..
kistin olduğundan bu ara kanamaları yaşayabilirsin...
lucrin kullanıyorsun birde onunla beraber kist varlığı kanama yapabilir duydum bunu..
kist küçülüp yokolmaya çalışıyor bence..

Egunalllllllllll.....))))
Defalarca yazdım yanıt vermedin buda son yazışım tatlım yaa....sağır sultan duydu valla:))
yaş 39...bir aşılama..2 tüp bebek...3. Denemem ocak 10 gibi tedavi başlıyor...merkez..konya eurofertil....

Bende sabahtan beri farkındayım bi farkedemedi seni cnm hatta arkadaşın bile yazdı sesini duyuramadı :))) gülden aslında çok dikkatli biridir gözünden bişi kaçmaz demekki çok işi var ne çektin be aysegulu :) pes etme hemen direnmeye devam :)

İyi akşamlar kızlar.
Bugün irenbeye gittik ve Ahmet bey ile tüp bebek sürecini başlattık.
Yani ilaçlarımızı alıp evimize döndük kocamla.
36 yasımdayım ben.
sperm azlığı ve hareketsizliği sebebiyle tüp dediler.ilk olacak.
Bizi neler bekliyor,neler olacak belirsiz!
Zaten bilmemek endişelendiriyor insanı.
Hayırlısı tabi.
Allahım hayırlılar nasip etsin başa.

ahh canım tedavin inşallah hayırla sonuçlanır ...şimdiden kolay gelsin hem sana hem eşine hem etrafına:)))
kolay desem yalan olur çooook zorlu bi sürece giriyorsun hem allah yardımcınız olsun ve inşallah ta ilk ve son tedaviniz olsun bebeğinizi alın bi an önce kucağınıza...rabbim yardımcın olsun bekliyoruz güzel haberlerini:))

Back
X