- 10 Kasım 2009
- 2.527
- 629
- 363
Bugün negatif sonuç aldım salı günü 3. Deneme için konuşmaya gidicem sorunun cevabını salı günü verebilirim![]()
canım Allah sabır versin inşallah yeni denemende gelir bebeğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün negatif sonuç aldım salı günü 3. Deneme için konuşmaya gidicem sorunun cevabını salı günü verebilirim![]()
Doğru diyosun canım kapı gibi direk negatifimi aldımcnm en azindan bir ay daha igne vurulup kimyasalmi diye dusunmeyeceksin.. birde pes pese hep ayni yerde yaptirmamani tavsiye ederim ben o hataya dustum.. iki kezden fazla bir merkeze sans vermemek gerek..
Âmin canım inşalllah sanırım sende izmirdensin merkezinden memlunmusun :26:canım Allah sabır versin inşallah yeni denemende gelir bebeğin![]()
Benide yaz güldenim altın harflerle negatifcnm benim zaten yoğunsun biliyorumm.. şekerim.. bu arada yaz beni yine negatif... bıkmadı... beşinci için görüşmeye gidecek diye :)))
Benide yaz güldenim altın harflerle negatif3. Deneme için hemen başlamaya hazır
![]()
hastanadeyım yumurtalar toplanacak bundN sonraki sürecin daha heyecan verici olacağını düşünüyorum
Günaydın herkese. Salı günü transferim yapıldı. 4 saat hiç hareketsiz yattım. Snr eve geldim be yatışa devam. Hiç iş yapımıorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Arada yürüyorum. İlk 2 gün kasıklarımda ağrı oldu. Belimde falan. Kasıklarımda sanki kıpırtılar vardı. Şimdi hiç ağrım kalmadı. Bugün 4. Gün. 13 ocakta testim var. Öncesinde test yapmıcm. 2.çizgi çıkmaz fln moralim bozulmasın. Gerçi derinlerde bi yerde tutmadı diyor kalbim ama bi yandan da tuttu diyor. Dün sabah 1 elmayı zor yedim mesela bulantıdan. Gerçi herkeste aynı belirtileri vermez sanırım. Morale ihtiyacım var. Ağrılar geçince moralim bozuldu. Ağrısı olmadan tutan var mı??
slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...
Günaydın herkese. Salı günü transferim yapıldı. 4 saat hiç hareketsiz yattım. Snr eve geldim be yatışa devam. Hiç iş yapımıorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Arada yürüyorum. İlk 2 gün kasıklarımda ağrı oldu. Belimde falan. Kasıklarımda sanki kıpırtılar vardı. Şimdi hiç ağrım kalmadı. Bugün 4. Gün. 13 ocakta testim var. Öncesinde test yapmıcm. 2.çizgi çıkmaz fln moralim bozulmasın. Gerçi derinlerde bi yerde tutmadı diyor kalbim ama bi yandan da tuttu diyor. Dün sabah 1 elmayı zor yedim mesela bulantıdan. Gerçi herkeste aynı belirtileri vermez sanırım. Morale ihtiyacım var. Ağrılar geçince moralim bozuldu. Ağrısı olmadan tutan var mı??
merhaba bayanlar kendimi bu konuda bulacağımı hiç düşünmezdim.
kendimden bahsedeyim biraz 33 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında 19 aydır 2. bebiş istiyoruz ama nasip olmadı geçen ay aşılama yapıldı oda tutmadı.
bugün dr.a gittim ve tüp bebek te karar kıldık ama bu ay başlamayalım dedi regli bitince tekrar çağırdı haftaya destek tedavisi yapalım dedi.
nasıl bir şey bu bilen varmı daha önce hiç duymadım sanırım eşime ve bana ilaç vericek ama ne ilacı merak ettim doğrusu.
ocak sonundaki regli ilede tüpe başlayacağız.
slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...
Donmuş annesi hı iyimişben bursa da yaptıyorum canım
bir bursalı daha ..
topikte ne çok bursalı![]()
İyi akşamlar kızlar.
Bugün irenbeye gittik ve Ahmet bey ile tüp bebek sürecini başlattık.
Yani ilaçlarımızı alıp evimize döndük kocamla.
36 yasımdayım ben.
sperm azlığı ve hareketsizliği sebebiyle tüp dediler.ilk olacak.
Bizi neler bekliyor,neler olacak belirsiz!
Zaten bilmemek endişelendiriyor insanı.
Hayırlısı tabi.
Allahım hayırlılar nasip etsin başa.
Tedavin hayırlı olsuncanım. İnşallah 2014 hepimize uğurlu gelecek. Bende irenbede tedavi görüyorum. 5. Tüp bebek denemem olucak. Kısmetse yarın donmuş embriyolarla transferim var. İnşallah allahım bu sefer yüzümü güldürecek.
hastanadeyım yumurtalar toplanacak bundN sonraki sürecin daha heyecan verici olacağını düşünüyorum
Günaydın canlaryarın sınavım var hemde ikitane allh yardımcım olsun duanızı eksik etmeyin olurmu
Eki Görüntüle 917468
Eki Görüntüle 917469
![]()
Biz ocak 18 de tekrar başlıyoruz.Bu ay sis yapıldı bi sorun yok.Bakalım inşaallah oğlumun kardeşleri olur....
tedavin hayırlı olsun arkadaşımm..
inşallah gönlündekine kavuşursun