Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastanadeyım yumurtalar toplanacak bundN sonraki sürecin daha heyecan verici olacağını düşünüyorum
günaydın kıslarrrrr
gonal f ime başladım lucrin 5 e düştü gonal f 150yle başladım 4 gün 150 5. gün 112. 6. gün kontrol ....
Akşam çok dua ettim hepimiz için
''EVLAT SEVGİSİYLE İÇİMİZİ DOLURAN RABBİM EVLAT KOKUSUNDAN BİZİ MAHRUM BIRAKMA,KUCAĞIMIZI BOŞ KOYMA''![]()
tatlım günaydınn..
nasıl oldun en son hastaydın ???
günaydın canlar
hayırlı cumalarr
cuma hürmetine rabbim bütün dualrınızı kabul etsininşş![]()
canlaarr cok üzüldüm gerçekten ama elden bişey gelmiyo malesef...
sakın umutlarınızı bitirmeyin emii..
dualarımız sizinlee
saol canım benm sennde cuman mübarek olsun..günaydınnn kızlarrrr..
sizindeee cumanız mübarek olsun ınsallah
Günaydın herkese. Salı günü transferim yapıldı. 4 saat hiç hareketsiz yattım. Snr eve geldim be yatışa devam. Hiç iş yapımıorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Arada yürüyorum. İlk 2 gün kasıklarımda ağrı oldu. Belimde falan. Kasıklarımda sanki kıpırtılar vardı. Şimdi hiç ağrım kalmadı. Bugün 4. Gün. 13 ocakta testim var. Öncesinde test yapmıcm. 2.çizgi çıkmaz fln moralim bozulmasın. Gerçi derinlerde bi yerde tutmadı diyor kalbim ama bi yandan da tuttu diyor. Dün sabah 1 elmayı zor yedim mesela bulantıdan. Gerçi herkeste aynı belirtileri vermez sanırım. Morale ihtiyacım var. Ağrılar geçince moralim bozuldu. Ağrısı olmadan tutan var mı??
canım çok saol, daha iyim ama halen öksürük ve halsizlik var inşlh ii olcam diğer tedaviye kadar dikkat ediyorum ama Rabbim bi aksilik çıkarmazsa![]()
hastanadeyım yumurtalar toplanacak bundN sonraki sürecin daha heyecan verici olacağını düşünüyorum
saol canım benm sennde cuman mübarek olsun..
nasılsın iyimisin
hımm geçmiş olsun tekrar canım biraz düzelmene sevindimtatlımsım gribim geçti iyiyimm ama sesım bı duzelmedı
doktor farenjit dedi :18:
tatlışımm bende farenjit oldum ya :18:
aslında keyfım ıyı ama sesım kısıldı..acaba benımde tedavımı ertelenir mı? gercı 3 gün falan daha var benım reglime..
aydın günlerimiz hayırlı cumalarımız olsun kızlarrrr![]()
valla canım sadece ses kısıklığı varsa sorun olmaz herhalde ama dr. daha ii bilir, ben hem boğazlarım ağırıyodu öksürük, ateş bütün eklemlerim ağrı vardı, daha önce burun akıntısı falan yoktu ama barış bey daha sonra burun akıntısı olucak oyüzden oda anesteziyi etkiler demişti... ama sen yinede daha kötü olursa kesinlikle barış beyi ara muhakkak canım.