• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
valla canım sadece ses kısıklığı varsa sorun olmaz herhalde ama dr. daha ii bilir, ben hem boğazlarım ağırıyodu öksürük, ateş bütün eklemlerim ağrı vardı, daha önce burun akıntısı falan yoktu ama barış bey daha sonra burun akıntısı olucak oyüzden oda anesteziyi etkiler demişti... ama sen yinede daha kötü olursa kesinlikle barış beyi ara muhakkak canım.

Geçmiş olsun.Benim2. tedavimden önce sinizüt olmuştum.Tedavide geniz akıntım vardı.Yumurta toplamada lokal belden anestezi verdiler.Bilincim açıktı herşeyi izledim.Fakat hissetmedim.Anestezi doktoru buna karar veriyor.

Ben gebe kalcam ya hani hemde ikizlere:1::1:
Heh işte o zaman ikiz bebek beklediğimi kimseye demicem bir bebek zannedicekler bir süre:51::51::1:
Meraklı ve soru soranlarım çoktur çevremde bi kaç kişiye sinirliyim ve eminim hamile olduğumu söyleyince en kısa zamanda ikinciyide yap yaşın geçiyor dicekler çok bilmişler:63: işte bende bu diyalog sonunda tabi tabi ikinciyi hemen düşünüyorum hatta mümkünse bu doğuma yetiştirmeyi planlıyorum dicem:1::1: ayyy Allahım neler geçiriyorum ben aklımdan :1:

EGUNALCIM ikiz istiyosan ben geleyim senin evin alt katındaki daireye yerleşeyim. neden dersen? yedi buçuk senede 3 ev değiştirdim. üçünde de üst katımdaki hanımlar ikiz erkek bebek doğurdu. biri tüptü. eğer 4. evede taşınırsam üst katımdaki ikiz doğurursa yuh artık diycem. tevafuk oldu herhal.:52:

ben cimcimeye kahvaltıya gidiyorum :56::56::56::56::56::56::56::56::56:

egunalcım ikiz istiyosan ben geleyim senin evin alt katındaki daireye yerleşeyim. Neden dersen? Yedi buçuk senede 3 ev değiştirdim. üçünde de üst katımdaki hanımlar ikiz erkek bebek doğurdu. Biri tüptü. Eğer 4. Evede taşınırsam üst katımdaki ikiz doğurursa yuh artık diycem. Tevafuk oldu herhal.:52:

banada gel noooooooooooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr banada gell

EGUNALCIM ikiz istiyosan ben geleyim senin evin alt katındaki daireye yerleşeyim. neden dersen? yedi buçuk senede 3 ev değiştirdim. üçünde de üst katımdaki hanımlar ikiz erkek bebek doğurdu. biri tüptü. eğer 4. evede taşınırsam üst katımdaki ikiz doğurursa yuh artık diycem. tevafuk oldu herhal.:52:

canım benım alt kata tasınsanaaaa:27::27::27::27:

asucum nolur tayinini al giresuna gel bacım yaaa benim evin alt katına yerleş hemen bak yaşımda geçiyo yap bi iyilik bacına :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Günaydın Kızlar,

Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.

Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?

Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)

hayırlı cumalar kızlar... :16::16::16::16:

SANA da hayırlı cumalar canım..

Günaydın Kızlar,

Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)

hadi bakalımn arkadaşımm hayırlısı olsun sonunda bebiş olsun...
İNŞALLAH.....

herkesin cuması mübarek olsun

$dua.webp

Geçmiş olsun.Benim2. tedavimden önce sinizüt olmuştum.Tedavide geniz akıntım vardı.Yumurta toplamada lokal belden anestezi verdiler.Bilincim açıktı herşeyi izledim.Fakat hissetmedim.Anestezi doktoru buna karar veriyor.

valla canım dr. karar verdi bir dahaki aya devam edelim dedi ateşim de 39. olunca hiç ahalimyoktu bütün eklemlerim ağrı vardı :((

kızlar günaydın..... cumanız mubarek olsun... allah hayırlı cumalar günler nasip etsin.....

yoktan var eden,yumurtaya can veren,dağlarda taşlarda,kuru topraklarda ot bitiren rabbim bizlere de gönlümüzdekini versin inşallah.....

elam ,cnm ewet olmadı... çok üzüldüm ama bıkmadım..rabbim imkan verdikçe elimden geldiği kadarıyla deneyeceğim... tedbir benden tevekkül rabbimden....

pnrpnr85 hayırlı olsun transferin cnm.. yaradan şu mübarek cuma gününde versin muradını inşallah...

ugurayda cnm evet bundan sonraki süreç daha heyecanlı....Allah yüzünü güldürsün inşallah...

melindam cnm sen ve ben beraber negatif aldık ve tekrar deneyeceğiz... öyle ise bir sonraki tedavi de de büyük ihtimal bir yürütecez sürecimizi...

günaydın kızlar,

yarın opum var dualarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (yiyecek,içecek,hareketler vb.)

cnm hayırlı olsun şimdiden...........................

Arkadaş benim yumiler benden de tembel çıktılar. eee sahibine çekmeyen mal mundar olurmuş diye boşuna dememişler :P
Gonal-f' te 11. günüm, sayfaya bi baktım da benim kadar yavaş ilerleyen yok sanırım..neyse buna da şükür. popoyu büyütmeye dewam. Opu galiba bir gün daha ötelenecek ve Salı olacak. İNŞALLAH.
Allah hepimizin gönlüne göre versin diyorum.
öptüm hepinizi..

Back
X