• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
valla canım dr. karar verdi bir dahaki aya devam edelim dedi ateşim de 39. olunca hiç ahalimyoktu bütün eklemlerim ağrı vardı :((

Geçmiş olsun.Tabikide vücudunuzun sağlıklı olması gerekirki zaten tedavi bide zorluyor vücudu hayırlısı olsun ıhlamur ile kuşburnu için doktorum içebileceğimi söylemişti hayırlısı olsun.

563. sayfaya bakarmısın canım sana birşey yazmıştım

Günaydın Kızlar,

Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.

Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?

Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)

Güzel sonuçlarınızı bekliyoruz.Ben iş falan yapmadım,isterehat et,doktorum bana endemetrıum için ananas ve nar yemememi söyledi.

Mesajınızı gördüm siz tekrar deniyecekmisiniz?oğlunuz kaç yaşında benimki 8 yaşında...

Evet canım şimdiye kadar hep kısa protokol uygulanmıştı bu kez uzun protokol deneyeceğiz 29 aralıkta lucrin ile başladım iğnelerime adet olunca gidicem gonal-f başlayacağız yani tedavime başladım

GÜLDENCİMMM... verdiğn adresteki hocaya sordum... bu istikrarlı başarısızlığımın nedenini ..... :)) bakalım ne cvp yazacak..

gunaydinlar hayirli cumalartedavi sureci baslayan ve devam eden arkadaslara kolayliklar sonunda da bebisler dilerimsaracim ozledim seni asuorkide tasinir mi bilmiyorym ama ben talibim alt kata senin gibi hunerli bi komsum olsa pek memnun olurdum

Evet canım şimdiye kadar hep kısa protokol uygulanmıştı bu kez uzun protokol deneyeceğiz 29 aralıkta lucrin ile başladım iğnelerime adet olunca gidicem gonal-f başlayacağız yani tedavime başladım

Benim de kısa protokol oldu.2. deneme bu uzun protokol olacaktı fakat alerjim çıktı kortizon ve alerji ilaçları kullandığım için doğum kontrol ilacı kullanamadım.Diğer adetimde kısa protokol olacak.sizinde güzel sonuçlarınızı bekliyoruz...

Geçmiş olsun.Tabikide vücudunuzun sağlıklı olması gerekirki zaten tedavi bide zorluyor vücudu hayırlısı olsun ıhlamur ile kuşburnu için doktorum içebileceğimi söylemişti hayırlısı olsun.

saol canım, evet ıhlamura devam ediyorum inşlh hayırlsı olur..

Rabbım bu guzel Cuma gunu hurmetıne ettıgımız duaları hayırlı eyleyıp nasıp etsın hepımıze ınsallah... Cabalarımızı, yureklerımızı ve kollarımızı boş bırakmasın ınsallah... Rabbım hepımız yar ve yardımcısı olsun... Herkeze hayırlı Cuma'lar...

canım merhaba listede gördüm sizde de azosperm sorunu varmış galiba... himileymişsin allahım bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah... bizde de azosperm var... şimdi 1,5 milyon çıkış var.. olacak mı bilmiyorum... irtibatta olabilirmiyiz.. deneyimlerinden faydalanmak isterim :-*

kimseyle konusamıyorum yanlıs anlasılmaktan korkuyorum... :50:
neden ne oldu ki?:26:
Benim de kısa protokol oldu.2. deneme bu uzun protokol olacaktı fakat alerjim çıktı kortizon ve alerji ilaçları kullandığım için doğum kontrol ilacı kullanamadım.Diğer adetimde kısa protokol olacak.sizinde güzel sonuçlarınızı bekliyoruz...

inşallah beraber hamile haberlerimizi veririz:49::49::49::49:

Back
X