• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ohh çok şükür çok sevindim canım..
hep diyorum tedavi olabilmek bile bir nimet tedavi aşamasına gelemeyen arkadaşlarım olunca anladım bunu..
yani iğne vuruyorum diye sevinen tek sen değilsin:1:
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun canım..

canım burada okuyorum negatif pozitif diye...
sakın yanlış anlamayın ben ilk denememde negatif çıksa bile üzülmeyecem
çünkü spermiyogramda 1 tane bile sperm göremeyip hiç birşey yapamamak inanın yaşamadan anlaşılacak gibi birşey değil gören yaşayan bilir ancak.
allahım hiç kimselere yaşatmasın yaşayana acil şifa versin...hep dualarımdalar...
demem o ki tüp bebek tedavi aşamasına geldiğim için o kadar şükrediyorum ki
allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
bardağın hep dolu tarafına yani tedavi olabiliyor ollmaya bakalım moralimizi yükssek tutalım hep gülelimmm :D

tesekkur ederım kızlarrr bunu duymak cok güzeldi... insallhh salı gunu güzel heberlerle gelırım... burdakı herkes ınsallh en kısa zamanda hamıle kalıcak ve süreclerımızı konusuyor olucaz:16::16::16:

heh şöyleeeeeeee:9::9::9:
evet ben umut tüp bebekde yaptırıcam kısmetse zaten daha önce orda deneme aşamasını yapmıştım kısmet olmadı opuya inşlh bu sefer olur...listede taaaaaaaaa 70 lerdeyim şekerim normal görememen:9:inşlh o listenin tamamına hamiş diye yazmak nasip olur........

amin canım amin inşallah halay çekeriz :D

ohh çok şükür çok sevindim canım..
hep diyorum tedavi olabilmek bile bir nimet tedavi aşamasına gelemeyen arkadaşlarım olunca anladım bunu..
yani iğne vuruyorum diye sevinen tek sen değilsin:1:
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun canım..
o kadar haklısın ki cnm ben bile buraya yazı yazmak bana nasip olurmu derken oldu ...
ben evlendiğim 3.cü ayından beri bu azoyla uğraşıp dururum ve hiççç sperm testtinde 0 dan başka bişey görmedim .. hep hüsran hep ağlamak hep acı ama nasip olunca oluyo artık umudum olduğıunu bilip beklemesi bile bana yetiyor..
ben bi iğnelere başlasam göbek ata ata urucam o iğneleri:9:

canım benım aslında cok heyecanlı ve cok tedırgınım ama kımseyle konusamadıgım için bu içimde buyuyor... burda konusamıyorum cünki benımde bı cok kez yasadıgım gıbı negatıf alan arkadaslarıma saygısızlık olurmu dıye dusunuyorum bı yandan .. bıraz ıyı temennı ve destek almak istıyorum ılk defa testte hamıle oldugumu ögrendım yıllar sonra... ama salı gunu kese görmeye gıdıcem acaba görebılecekmıyım ne olacak nasıl olacak... hem heyecanlı hem korkutucu bi duygu... 2 kez kan tahlılı yaptırdım dr daha ıstemedı acaba hersey yolundamı? belkı sorularım cok sacma ve sıkıcı affedın.. ama sızden baska bu durumu paylastıgım kımsem yok :14::14:

Tatlım negatif almış biri olarak şunu söyleyebilirim bizim hepimizin sınavı bu ne yapalım biz negatif gördük diye senin mutluluğun sönük mü kalacak bizler alınmayız bitanem sen paylaş içindekileri rahat ol kendi adıma söyleleyim bu mutluluğunu paylaşırım çekinmene gerek yok bizde zamanımızı bekleyeceğiz inşallah bizde buradan senin gibi mutluluğumuzu payşaşacağız

Tatlım negatif almış biri olarak şunu söyleyebilirim bizim hepimizin sınavı bu ne yapalım biz negatif gördük diye senin mutluluğun sönük mü kalacak bizler alınmayız bitanem sen paylaş içindekileri rahat ol kendi adıma söyleleyim bu mutluluğunu paylaşırım çekinmene gerek yok bizde zamanımızı bekleyeceğiz inşallah bizde buradan senin gibi mutluluğumuzu payşaşacağız

cok saol tatlımm benım ... ınsalllhhh en yakın zamandaa mutlu haberlerınızı alrım. bende hiçbişe kesın deıl rabbıö bakalım ne yazdı kaderımıze ınsallh tamamına erer :16:

ooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... gelde olmadı de..... bi de lafff anlatt... bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff

Cnm zor bi durum biliyorum ama bence birdahaki tedavinde (inşallah gerek kalmaz) kimseye söylemeyin annelerinize bile biz öyle yaptık sağolsun eşim de söylemedi negatif sonuç aldığımda kimseyede dert anlatmak zorunda kalmadım kafam rahattı

çok haklısın canım bizi bizden çok dert edinen çevremiz var(!) bu tedavimde bende söylemeyeceğim hatta histeroskopi olduğumdan ve iğnelere başladığımdan annemin bile haberi yok söylemeyeceğim de sanki daha çok telaş oluyor gibi oğluşumda tek başımıza gittik geldik annem hacca gitmişti o zaman 45 gün kalmıştı hamile olduğumu orada öğrenmişti evde rahat rahat dinlenmiştim şimdi yine kimseye söylemeyeceğim 5 gün rapor alacağım oğluşta kreşe gidiyor zaten, sabahtan öğlene kadar da yardımcımız var yemek yapıyor evi topluyor akşamları da eşim destek olur söylemeyecem kimseye

o kadar haklısın ki cnm ben bile buraya yazı yazmak bana nasip olurmu derken oldu ...
ben evlendiğim 3.cü ayından beri bu azoyla uğraşıp dururum ve hiççç sperm testtinde 0 dan başka bişey görmedim .. hep hüsran hep ağlamak hep acı ama nasip olunca oluyo artık umudum olduğıunu bilip beklemesi bile bana yetiyor..

canım benim inşallah sende iğnelere başlarsın dediğim gibi bugün iğnelere başlayabildiğim için göbek atıyorum 4 yıllık özlemim var inşallah sonuda pozitif olur hayırlısıyla ve inşallah sende güzel haberler alırsın

ooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... gelde olmadı de..... bi de lafff anlatt... bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff

o kadar doğru diyosun ki herkese açıklama yap sorular sorsunlar offff çok kötü ama ben sizlerden ders aldım ve kimseye söylemedim ne aşılamalarımı ne de şimdi tüpü söylemiyorum olursa söylerim olmazsa yine bir başıma yolumda yürürüm, iyi niyetli soruları bile duymak istemiyorum o kadar bunaltıcı ki :19:

Kizlar bilmiyorum neden ama bugun aglamak geliyo icimden.cok pozitif basladim aslinda ama sanki sinirlerim yeni bozuldu.:43:

Günaydın Kızlar,

Yarın opum var dualarınızı bekliyorum.

Opudan sonra transfere kadar ve transferden sonra ne yapmalıyım?

Arkadaşlar nelerin iyi geldiğini düşünüyorsunuz? (Yiyecek,içecek,hareketler vb.)

hadi hayırlısıyla bol kaliteli yumişlerin olsun canım :46:

amin canım hepimiz bu sene bebişlerimizi kucaklarız inşallah :49: çok haklısın tedavi olurken kendimi çabalıyorum diye mutlu hissediyorum savaşıyoruz hepimiz ve inşallah allahım sabrımızı mükafatlandırır , ama allah eşimden bin kere razı olsun ben düştüğümde umutsuzluğumda gerekirse soytarılık yapıp moralimi yerine getiriyo rabbime onu bana verdiği için bin şükür ve sizlerle burda konuşmakda ruhuma şifa gibi benim derdimi anlayan bi sürü dostsunuz :17:

canım anne olmak kolay değil bizlere kimimiz ilk denemesinde kimimiz 5.denemesinde evladına kavuşuyor.
eski topiğimde son 2 yıldır şunu gördüm olmaz denen çok düşük şans verilen arkadaşlarımız doğurdular bile er ya da geç teker teker gebe kaldılar bir kaç kişi kaldık biride benim işte bende sizinle gebe kalcam:1::1::1:eşinden de Allahrazı olsun..

canım burada okuyorum negatif pozitif diye...
sakın yanlış anlamayın ben ilk denememde negatif çıksa bile üzülmeyecem
çünkü spermiyogramda 1 tane bile sperm göremeyip hiç birşey yapamamak inanın yaşamadan anlaşılacak gibi birşey değil gören yaşayan bilir ancak.
allahım hiç kimselere yaşatmasın yaşayana acil şifa versin...hep dualarımdalar...
demem o ki tüp bebek tedavi aşamasına geldiğim için o kadar şükrediyorum ki
allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
bardağın hep dolu tarafına yani tedavi olabiliyor ollmaya bakalım moralimizi yükssek tutalım hep gülelimmm :D

aynen canım bardağın dolu tarafından bakmamız şart olumsuz yanlarına kafa yorup kendimizi daha en başından yıpratmamak lazım...
inşallah bu güzel yüreğin ve inancınla evladına kavuşacaksın..

canım anne olmak kolay değil bizlere kimimiz ilk denemesinde kimimiz 5.denemesinde evladına kavuşuyor.
eski topiğimde son 2 yıldır şunu gördüm olmaz denen çok düşük şans verilen arkadaşlarımız doğurdular bile er ya da geç teker teker gebe kaldılar bir kaç kişi kaldık biride benim işte bende sizinle gebe kalcam:1::1::1:eşinden de Allahrazı olsun..

bu sene çıkmadan senide koca göbekli yapacaz inşallah :49: bu arada ben bildirilerimde alıntıları göremiyorum eskiden görüyodum sizde de varmı bu problem yoksa ben teknoloji özürlü biri olarak yanlış yeremi bastı yine :25::34:

ben 3.denememde transfer olmuş dinlenme odasına alınmıştım ve yan yatakta bir hanım vardı endişeli bir hali vardı noldu dedim eşimden haber bekliyorum sperm bulunursa beni işleme alacaklar bulunamazsa tedavi iptal olacak demişti ve ben dinlenirken ahber geldi sperm bulunmuş nasıl mutlu oldu anlatamam...çok iyi anlıyorum seni..o zaman gebelik haberinden önce iğnelere başlamanı kutlarız burda:1:

Kizlar bilmiyorum neden ama bugun aglamak geliyo icimden.cok pozitif basladim aslinda ama sanki sinirlerim yeni bozuldu.:43:

tutma kendini tatlım..ara sıra içimizi boşaltmamız gerekiyor. inan çok rahatlatacak seni. bizim burada olduğumuzu da unutma lütfen.
sevgiyle kucaklıyorum seni.

Back
X