• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... gelde olmadı de..... bi de lafff anlatt... bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff

bu durumu ilk kez yaşamıyorsun canım öyle düşün ve söyle gitsin sen ve eşinden daha fazla etkilenip üzülen olamaz.

kızlar bugun cuma işlerim çok yoğun okudumm geçmişi ve gene çıkıcamm :( üzgünüm..
ayşenn..
canımmm ne olur mıllete takılmaaa.. :24: :24:
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz..

kızlar bugun cuma işlerim çok yoğun okudumm geçmişi ve gene çıkıcamm :( üzgünüm..
ayşenn..

kolay gelsin çalış çalış:46::46::46::46::46::46:

Merhaba hanımlar, herkese hayırlı ve bol bebişli bir yıl diliyorum. Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul eylesin, yarım saat önce hastaneden taburcu oldum 16 adet yumurtam toplandı aynı zamanda eşim tesa operasyonuna girdi. Mevlam bu süreçte olan herkese hayırlısını versin, sevgiler.

Âmin canım inşalllah sanırım sende izmirdensin merkezinden memlunmusun :26:

evet canım izmirdeyim.. merkezimden memnunum şimdilik.. olumsuz sonuç almamdaki sebep 3 tanecik olgun yumurtam olmasıydı bunlardanda 2 si döllenince 2. gün transferi yapmak zorunda kaldılar.. panik bozukluğu olduğumu belirtince ağlamalarıma felan katlandılar :1:

aysegulucum estafırullah canım yenı arkadaslarımız geldıgınde hepımız senın gıbı karsılısyoruz ıyı temennilerde bulunuyoruz gelen arkadasımızda mutlaka uzuluyodur bu konuda ama herkesın bu uzuntuyu belırtme tarzı farklı bazen daha çok üzülmemek ıcın dahı bu şeklide kamüfle ıhtıyacı duyulanabılıyor hepımız evlat hasretı yolunda buradayız ama herkes aynı şeklide göstermez ozlemını
yapma be güzelim...bu başka bişey değil çok istediğimiz yüreğimizin yandığı bi istek....ayakkabı çanta yada yenibi araba yada ev değil...bunun ifadesi sadece yürek yangını bebek aşkı......yanmıyorsa ifadede etmeyeceksin yananların içinede gelmeyeceksin....
ooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... Gelde olmadı de..... Bi de lafff anlatt... Bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff
rahmetli annemim bi lafı vardı....ağaç yerinde dursun dal kırılsada tekrar yeşerir...etraf boşşş tatlım tedavi dışındada bi panikler zaten ..her ay haber beklerler....sen ve eşin önemli bu süreçte....
çok haklısın canım bizi bizden çok dert edinen çevremiz var(!) bu tedavimde bende söylemeyeceğim hatta histeroskopi olduğumdan ve iğnelere başladığımdan annemin bile haberi yok söylemeyeceğim de sanki daha çok telaş oluyor gibi oğluşumda tek başımıza gittik geldik annem hacca gitmişti o zaman 45 gün kalmıştı hamile olduğumu orada öğrenmişti evde rahat rahat dinlenmiştim şimdi yine kimseye söylemeyeceğim 5 gün rapor alacağım oğluşta kreşe gidiyor zaten, sabahtan öğlene kadar da yardımcımız var yemek yapıyor evi topluyor akşamları da eşim destek olur söylemeyecem kimseye

aynen canım bende iki tedavimdede yaygara ettim her keze..ama bu defa sadece burası ve bikaç yakın arkadaşım haricinde kimse bilmeyecek....en azından kendim yaşayacam negatifi...pozitif olursada süpriz olacak herkeze...ve ben etkilenmemiş olacağım bu süreçte kafam rahat olucak

Tatlım tşk...listeye ismim geçmiş:))) ama ben san yanlış bilgi vermişim merkezim önceden euroferti idi....sonra ismi değişti novafertil oldu:)))) kızma bana.....sorunumuz ise infertilite...sebepsiz...)

bu durumu ilk kez yaşamıyorsun canım öyle düşün ve söyle gitsin sen ve eşinden daha fazla etkilenip üzülen olamaz.

haklısın elbette... ama ben kendimle bile savaşırken insanların ağlayıp acıyan gözlerle bakışlarını kaldıramıyorum... elbette söyleyeceğim.. 9 ay saklayamam ki :)) ama benden fazla üzüldüklerini sanıp karşıma geçip ağladıklarında onları kovmak geliyor içimden... bikaç gün önce bile k.validem niye bir koydun da iki koymadan geldin diye sordu bana yaaaaaaaaaaaaaa............... walla o soruyu sorduğu an gözümün önünden geçen ama yapamadığım sahneleri anlatsam aklınız durur.... :))

haber bekleyenler pozitif alsın, tedavisi devam edenler sağlıkla transfer olsun, negatif görenlerde kendiliğinden çabucak hamile kalsın inşalllaaaahhhh :46:
ne guzel dılek valla ınsallahhhhh

ooofff ooffff dost warrr düşman warr... şimdi herkes yarın cvp bekliyor.... gelde olmadı de..... bi de lafff anlatt... bi de geçip karşına ağlasınlar.......................offfffffffffffffffffffffffffffffffff
benım ılk denememde oldu ama oyle kımseye soylemedık tek kv bılıyordu
geçmiş olsun canım...
omuz ve boyun ağrısını annemde çok çekiyor:50::50:
bende cok cekıyorum ya sımdı kızımla dahada zor oluyor kucak ıstıyor.alamıyorum kı alsamda omuzlarım kopuyor

canım anne olmak kolay değil bizlere kimimiz ilk denemesinde kimimiz 5.denemesinde evladına kavuşuyor.
eski topiğimde son 2 yıldır şunu gördüm olmaz denen çok düşük şans verilen arkadaşlarımız doğurdular bile er ya da geç teker teker gebe kaldılar bir kaç kişi kaldık biride benim işte bende sizinle gebe kalcam:1::1::1:eşinden de Allahrazı olsun..
ornek olarak kendımı verıyım.ılk denemem ben pko luyum esımde sperm sayısı kımı zaman yok kımı zaman cok az degısıyor.
14 tane yumurta toplanmıstı benden.2 saat sonra telefon geldı olcu olarK yeterlı olgunluktalardı ama yeterlı olgunluga ulasamadıklarını saglıklı 1 yumurtam oldugunu soyledıler ve benı merkeze cagırdılar gıttım ılacı dogru kullanıp kullanmadıgımı anlamak ıcın hamılelık testı yapıldı dogru kullanmısım.neyse dıger yumurtalarda olgunlasması ıcın sıvıya konuldu ve bekledık dıger 1 tanem dolenmıstı am adr lar olmaz umutlanmmayın dedı esımle ben aglamaktan bıttık.transfer gunu geldı cattı ve suprız tam 7 tane dollenmıs yumurtam vardı.bız merkeze gelene kadar 1 tanesı gıtmıs 6 tane kaldı.2 transfer edıldı 4 tanesıde transferden sonra gıttı dondurulucak kalmadı yanı..
test gunum geldıgınde kan verdım sonuc hamıleyım ama sonuc cok dusuk dıs gebelık olabılır 3 tane dha test yapıldı 2 gun ara ıle hep dusuk.doktorum ultrason tarıhı verdı ama umut yok dıs gebelık dıye bakıyoruz bız olaya.ultrasona gırdık ve mınık prensesımın kalp atıslarını duyduk tabıı burda bıtmedı maceramız 23 haftaya kadar hersey ıyı gıdıyordu.kızımın gelısımı yavasladı erken dogum ıhtımalım otrtaya cıktı tansıyon trıoıd.seker hepsı var bırde bebegım gelısmıyor dr.34-36 haftalarda dogabılır dedı 30 haftaya geldıgımde sancılarım agrılarım arttı.34+2 de kontrole gıttıgım hastanede 15.20 de dogum yaptım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::43:

aslına bakarsanız bukadar zorluga ragmen hıc umudumu yıtırmedım.hersey olucagına varır.kendınızı uzmeyın.gun gelıcek bugunlerı gulumseyerek hatırlıycaksınız.sevgıler...

amin dıyorum duana canım... ben kasım ayının sonunda gıtmıstım ılk olarak, bır aylık destekleyıcı ılac verdı mustafa bey esıme ve bana ve halada kullanıyoruz... 30 aralıkta adetımın 2. gunu gıttım ve 5 gunluk ıgne tedavısıne basladılar, yumurta gelısımı ıcın... ve nasıpse onumuzdekı c.tesı gunu kontrolum var,duruma gore ılac ya da sonrakı asamaya baslayacagız sanırım... aslında yasadıgımız bu duruma odaklanmamaya calısıyorum ama ne kadar basarılı olabılıyorum bılmem... hem heyecan hem de tedırgınlık var... Rabbım hepımıze hayırlı bebısler nasıp etsın ınsallah canım...

Amin.Çok da odaklanmamak gerekiyor bence rahat olmaya çalış Rabbim yardımcın olsun bebişin kısa sürede gelsin inşallah gerçekten zor şeylermiş hiç aklıma gelmezdi tüp bebek yapacağım:) bunada şükür.

bir malumatım var
tee geçenlerde ben bir özel hastaneye başvuru formu doldurup vermiştim.
önceden de bu işi yaptığım için..bu gün görüşmeye çağırdılar..
ilk görüşme olumlu geçmiş öle dediler.
ikinci görüşme için yarın gel die aradılar.evlimisin bebe varmı sorusu soruldu istedik olmadı tedavi olmamız lazım dedim.düşünüyormusun dedi illaki dedim.
tabikisi ben tüp sürecinden yarın gidince daha detaylı bahsedicem.kontrolleri vs vs..
ama daha ortada bir merkez yok. görüşmeye bile gitmedik diğer merkezlerle..
hani süreç açısından belki kolaylık olur folikül takibi filan açısından ama ben nie böle oldum hem çalışmayı istiyom hemde bebe istiyom. ama tüp süreci için ya kabul etmezlerse die de tedirginim ..mutlaka bahsetmem lazım dimi bu süreci..
işin kötüsü merkez yok,tedaviye başlama tarihi yok..herşey belirsizlik içerisinde....:37::37::37:

haklısın elbette... ama ben kendimle bile savaşırken insanların ağlayıp acıyan gözlerle bakışlarını kaldıramıyorum... elbette söyleyeceğim.. 9 ay saklayamam ki :)) ama benden fazla üzüldüklerini sanıp karşıma geçip ağladıklarında onları kovmak geliyor içimden... bikaç gün önce bile k.validem niye bir koydun da iki koymadan geldin diye sordu bana yaaaaaaaaaaaaaa............... walla o soruyu sorduğu an gözümün önünden geçen ama yapamadığım sahneleri anlatsam aklınız durur.... :))

Aysencim allah sabir versin arkadasim. Cevre bizi kendi derdimizden daha cok yoruyo haklisin. Kv icin hep ogullari zaten , cocugunuz olmayiversin ne varki demiomu benimkisi benimde beynmde simsekler cakiyo ! Allah oncelikle sana ve esine sabir ve tekrari icn guc kuvvet moral versin . Gerisini duymamaya calis .

bilgisi olan yardimci olsun lütfenArkadaslar ayin 28 de transferim oldu opu günü hamilelik hormonu ignesi vurdular ve transfer günu birdaha vurdum ve en son ayin 31 de tekrar ayni igneyi yaptim, Bugün kan aldilar degerlerime bir daha bakmak icin demin aradilar hamilrlik hormonu ignesini birdaha yapmama gerek yokmus, acaba hamilelikten ümidi kesip onun icinmi yapma dedidoktor.yoksa hormonlarim yeterlimide yapma dedi ???

bir malumatım var
tee geçenlerde ben bir özel hastaneye başvuru formu doldurup vermiştim.
önceden de bu işi yaptığım için..bu gün görüşmeye çağırdılar..
ilk görüşme olumlu geçmiş öle dediler.
ikinci görüşme için yarın gel die aradılar.evlimisin bebe varmı sorusu soruldu istedik olmadı tedavi olmamız lazım dedim.düşünüyormusun dedi illaki dedim.
tabikisi ben tüp sürecinden yarın gidince daha detaylı bahsedicem.kontrolleri vs vs..
ama daha ortada bir merkez yok. görüşmeye bile gitmedik diğer merkezlerle..
hani süreç açısından belki kolaylık olur folikül takibi filan açısından ama ben nie böle oldum hem çalışmayı istiyom hemde bebe istiyom. ama tüp süreci için ya kabul etmezlerse die de tedirginim ..mutlaka bahsetmem lazım dimi bu süreci..
işin kötüsü merkez yok,tedaviye başlama tarihi yok..herşey belirsizlik içerisinde....:37::37::37:

cnm bence tup yaptiracagindan sorulursa mutlaka bahset ama cok detayli olarak kontrollere gideceginden ve uzun sureli surecten fazla detayli bahsedersen isler kalacak diye bastan gozleri korkabilir.. ise girince birazda kendini sevdirince gun icinde bir iki saat gider gelirsin iliskilerini guzel tutunca zaten illaki idare ediyorlar bende alti yildir hep idare ettiler simdi ayrilacagim diyorum idare ediyorduk nereye diyorlar..

mrhb kızlar nasılsınız cimcimeye kahvaltıya gittim sonrada ona aldığım oyuncak bozulmuş onu değiştirmeye gittim sonrada komşum tüp bebek yaptırmıştı çrş gün pozit görmüş bu gün 2. Kan verme günüydü onun ynında olmak istedim hem gözün aydın demek hemde destek olmak için

merhaba, herkeze iyi yıllar dilerim.

3,5 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden beri hep bebek istedik. Bir muddet olmadı. Bu arada yasım 39. 2011 yılının subatında bir tüp bebek ve 2012 ve 2013 yılı içinde de iki kere asılama yaptık. Fakat hep negatif sonuc aldık. Ekim 2013'te Istanbul Beylikduzu Medicana hastanesinde ikinci kez tüp bebek tedavisine basladık. Ama ben bu arada tedavimizi hep bitkisel recetelerle ve sürekli dualarla destekledim. Ve cok Şükür bu tedavimde hamile kaldım ve su anda oğlum 5,5 aylık.

Burdaki herkezin neler cektiğini cok iyi biliyorum ve anlıyorum. Ben bu işi çok ciddiye aldım, cok araştırdım ve Allahıma şükrolsun basarılı oldum.

Kafanıza takılan bir sey olursa, sorularınız varsa herzaman yardımcı olmaya hazırım. Allah hepinize yardım etsin, güç-kuvvet versin.

canım benim inşallah sende iğnelere başlarsın dediğim gibi bugün iğnelere başlayabildiğim için göbek atıyorum 4 yıllık özlemim var inşallah sonuda pozitif olur hayırlısıyla ve inşallah sende güzel haberler alırsın
oh at göbeğini cnm inşlh hamilelik haberindede biz senin yerine göbek atarızzz:52:
ben 3.denememde transfer olmuş dinlenme odasına alınmıştım ve yan yatakta bir hanım vardı endişeli bir hali vardı noldu dedim eşimden haber bekliyorum sperm bulunursa beni işleme alacaklar bulunamazsa tedavi iptal olacak demişti ve ben dinlenirken ahber geldi sperm bulunmuş nasıl mutlu oldu anlatamam...çok iyi anlıyorum seni..o zaman gebelik haberinden önce iğnelere başlamanı kutlarız burda:1:
evet cnm o bayanın tam tersi benim yaşadığım anlatılmaz aman kimse yaşamasın öle bi duygu..
ay cnm inşlhh iğneler opu tarnsfer derken bi bakmıişım meleğim benimle hayali bile güzel......:16:
ayşenn..
teşekkürler tatlımmmmmm....
Merhaba hanımlar, herkese hayırlı ve bol bebişli bir yıl diliyorum. Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul eylesin, yarım saat önce hastaneden taburcu oldum 16 adet yumurtam toplandı aynı zamanda eşim tesa operasyonuna girdi. Mevlam bu süreçte olan herkese hayırlısını versin, sevgiler.

hayırlı olsun 16 yumurta çok güzel inşlh hepside dölleme yapar seninle seviniriz burda....:16::16:

Back
X