canımm hadi bakalım yumilerin güzelce toplanır ve döllenir inşallah...
şimdiden geçmiş olsunn![]()
dua et teyzesı inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm hadi bakalım yumilerin güzelce toplanır ve döllenir inşallah...
şimdiden geçmiş olsunn![]()
Merhaba ...
lıv hospıtolda yumurtalarım toplandı bu sabah 8 tane toplayabılmışler biraz önce doktorum aradı nasıl oldugumu sordu pazartesı kenıdını bize ayır buyuk ıhtımal transferin olacak dedi yumurtalardan 5 tanesını begenmiş yarın arayıp nasıl olduklarını soracam peki 8 de 5 ne kadar dölleenecegıde bellı değil pazartesi 3. gun sizlerinde bu kadar erken mı oldu tranferiniz kafam karman corban :26::26::26::26:
merhaba gözünaydın cnm inş hepsi döllenirler.. sağlıklı bi şekilde.... pazartesi bebişlerin seninle olsunMerhaba ...
lıv hospıtolda yumurtalarım toplandı bu sabah 8 tane toplayabılmışler biraz önce doktorum aradı nasıl oldugumu sordu pazartesı kenıdını bize ayır buyuk ıhtımal transferin olacak dedi yumurtalardan 5 tanesını begenmiş yarın arayıp nasıl olduklarını soracam peki 8 de 5 ne kadar dölleenecegıde bellı değil pazartesi 3. gun sizlerinde bu kadar erken mı oldu tranferiniz kafam karman corban :26::26::26::26:
Bende öyle düşünüyorum canım hazır vücut ilaca alışmışken 3regli dönemi geçince başlıcamSon negatifin olur da bu günleri gülerek hatırlarsın inşallah. Çok yorucu bir süreç olsa da hiç ara vermeden tedaviye devam etmenin çok doğru olduğunu düşünüyorum. Benim dr.um daha ilk görüşmede kendimi hazirlamami ve aralıksız denememi istemişti, ilaçlar daha etkili oluyormuş. Öyle de yaptım. 3 ayda 2 aşılama 1 tüp. Olmasaydı 2.yi hemen yaptiracaktim.
Cok TSK ederim kuzum Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsindualarım sizinleAyşen ve melindam, ikiniz için de çok üzüldüm ama dirayetiniz beni mutlu etti. Ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum, yine de hepimiz için bu yıldan umutluyum ve tek tek bebelerimize kavuşacağımıza inanıyorum. Sizler için dua edeceğim, biz iyi zamanda da kötü zamanda da yalnız bırakmayacağız birbirimizi.
Bir de nolur tuğçeye kızmayalım. :) Herkes aynı derecede çocuk istemeyebilir, dediğiniz gibi Allah yandırmasın... Yaşı geçtiğinde, istese de hamile kalamayacak noktaya geldiğine pişman olmaktan korkması ve bu motivasyonla tüp bebeğe başlaması bence gayet anlaşılır bir sebep. Hamile kaldığında ve bebeği doğduğunda görürüz onu bebek aşkıyla yanıyor mu yanmıyor mu...
Hepinizi seviyor ve öpüyorum... Güzel haberlerinizi bekliyorum, dualarımdasınız.
Nasip buymuş tatlım 3. Denemeye devamcanlaarr cok üzüldüm gerçekten ama elden bişey gelmiyo malesef...
sakın umutlarınızı bitirmeyin emii..
dualarımız sizinlee
Evt canım nasipse 3 Regli döneminden sonra başlıcam sen ne zaman düşünüyorsun:26:kızlar günaydın..... cumanız mubarek olsun... allah hayırlı cumalar günler nasip etsin.....
yoktan var eden,yumurtaya can veren,dağlarda taşlarda,kuru topraklarda ot bitiren rabbim bizlere de gönlümüzdekini versin inşallah.....
elam ,cnm ewet olmadı... çok üzüldüm ama bıkmadım..rabbim imkan verdikçe elimden geldiği kadarıyla deneyeceğim... tedbir benden tevekkül rabbimden....
pnrpnr85 hayırlı olsun transferin cnm.. yaradan şu mübarek cuma gününde versin muradını inşallah...
ugurayda cnm evet bundan sonraki süreç daha heyecanlı....Allah yüzünü güldürsün inşallah...
melindam cnm sen ve ben beraber negatif aldık ve tekrar deneyeceğiz... öyle ise bir sonraki tedavi de de büyük ihtimal bir yürütecez sürecimizi...
Bebişim sakın böyle düşünme sizler umudumuzsunz sizlerde zor zamanlardan geçtiniz Rabbim kucağına almayı nasip etsin sormak istediğin ne varsa sor için rahat. Olsuncanım benım aslında cok heyecanlı ve cok tedırgınım ama kımseyle konusamadıgım için bu içimde buyuyor... burda konusamıyorum cünki benımde bı cok kez yasadıgım gıbı negatıf alan arkadaslarıma saygısızlık olurmu dıye dusunuyorum bı yandan .. bıraz ıyı temennı ve destek almak istıyorum ılk defa testte hamıle oldugumu ögrendım yıllar sonra... ama salı gunu kese görmeye gıdıcem acaba görebılecekmıyım ne olacak nasıl olacak... hem heyecanlı hem korkutucu bi duygu... 2 kez kan tahlılı yaptırdım dr daha ıstemedı acaba hersey yolundamı? belkı sorularım cok sacma ve sıkıcı affedın.. ama sızden baska bu durumu paylastıgım kımsem yok![]()
Âmin canım çok TSK ederimherkese hayırlı cumalarrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 917697
bugün hepimizin duaları kabul olsun inş
negatif sonuç alan arkadaşlar sabırlar dilerim size inşlh bi daha ki sefere meleğiniz sizinle olur
ben yeniyim tam kim ne durumda bilmiyorum ama hepimizin derdi ortak kaderi aynı gibi aşağı yukarı inşlh 2014 hepimizin yılı olsun kucaklarımız evlatlarımızla dolsun...
Senle aynıyız canım benimde 4 yumurta toplandı 2si döllendi 1tanesi transfer diğeri dondurulamadı 2.gün transfer oldu sonuç negatif şimdi düşünme aşamasındayız kentte mini tüp bebeği araştırıcaz gidip görüşücez salı Günü'de yaptırdığım merkezle görüşücez nasip bakalım sonu güzel olsunevet canım izmirdeyim.. merkezimden memnunum şimdilik.. olumsuz sonuç almamdaki sebep 3 tanecik olgun yumurtam olmasıydı bunlardanda 2 si döllenince 2. gün transferi yapmak zorunda kaldılar.. panik bozukluğu olduğumu belirtince ağlamalarıma felan katlandılar![]()
cnm geçmiş olsun inşlh ohss olmazsınn hayırlı haberlerini bekliyoruz seninnn...Tam 33 tane yumurtam varmış. opum vardı bugun.Çok acım var
ohss rıskım var.
Kucuk tuvaletımı bıle yaparken acı cekıyorum. Nasıl gecer bılmem..
Beklıyoruz artık...
Yazdim ama bana yardimci olacak kimse yok sanirim(((bilgisi olan yardimci olsun lütfenArkadaslar ayin 28 de transferim oldu opu günü hamilelik hormonu ignesi vurdular ve transfer günu birdaha vurdum ve en son ayin 31 de tekrar ayni igneyi yaptim, Bugün kan aldilar degerlerime bir daha bakmak icin demin aradilar hamilrlik hormonu ignesini birdaha yapmama gerek yokmus, acaba hamilelikten ümidi kesip onun icinmi yapma dedidoktor.yoksa hormonlarim yeterlimide yapma dedi ???
kıyamam ya neden böyle oldun acaba![]()
Tam 33 tane yumurtam varmış. opum vardı bugun.Çok acım var
ohss rıskım var.
Kucuk tuvaletımı bıle yaparken acı cekıyorum. Nasıl gecer bılmem..
Beklıyoruz artık...
tutma kendini tatlım..ara sıra içimizi boşaltmamız gerekiyor. inan çok rahatlatacak seni. bizim burada olduğumuzu da unutma lütfen.
sevgiyle kucaklıyorum seni.
merhaba gözünaydın cnm inş hepsi döllenirler.. sağlıklı bi şekilde.... pazartesi bebişlerin seninle olsun
Günaydın herkese. Salı günü transferim yapıldı. 4 saat hiç hareketsiz yattım. Snr eve geldim be yatışa devam. Hiç iş yapımıorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Arada yürüyorum. İlk 2 gün kasıklarımda ağrı oldu. Belimde falan. Kasıklarımda sanki kıpırtılar vardı. Şimdi hiç ağrım kalmadı. Bugün 4. Gün. 13 ocakta testim var. Öncesinde test yapmıcm. 2.çizgi çıkmaz fln moralim bozulmasın. Gerçi derinlerde bi yerde tutmadı diyor kalbim ama bi yandan da tuttu diyor. Dün sabah 1 elmayı zor yedim mesela bulantıdan. Gerçi herkeste aynı belirtileri vermez sanırım. Morale ihtiyacım var. Ağrılar geçince moralim bozuldu. Ağrısı olmadan tutan var mı??