• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Anladım canım o zaman içerisindeki ml fazla. 900IU/1.08 ml demek 1.08 mililitrede 900 unite ilaç var demek. Konsantrasyonu söylüyor. Ama kartuşun içerisindeki toplam mililitre haliyle toplam doz hakkında bilgi vermiyor. Netten baktım. Totalde 1.23mi sıvı varmış. Yani toplam doz 900'den birazcık daha fazla. Bu durumda içerisinde 75 üniteden fazla ilaç var :) ama sen kaç kalem alacağını hesaplayacaksan 900'e göre hesapla.

Canım normal. Benim de öyle olmuştu.

Tam olarak kaç gün sürmüştü cnm gerçi kişiye göre değişe bilir de merak ettim.

Tam olarak kaç gün sürmüştü cnm gerçi kişiye göre değişe bilir de merak ettim.

İlk adet olduğumda 6 gün sürdü. Bir hafta sonra tekrar başladı. Açık kahve ama kan kırmızı değil yani. Bir kaç gün de o sürdü. Bir hafta sonra yine başladı. O da bir kaç gün sürdü. Anca bir sonraki adetten sonra normale döndüm canım :( Ki benim değerlerim çok düşüktü. Ona rağmen böyle oldu. Gebelik testim de transferden sonra tam 1 ay pozitif kaldı.

İlk adet olduğumda 6 gün sürdü. Bir hafta sonra tekrar başladı. Açık kahve ama kan kırmızı değil yani. Bir kaç gün de o sürdü. Bir hafta sonra yine başladı. O da bir kaç gün sürdü. Anca bir sonraki adetten sonra normale döndüm canım :( Ki benim değerlerim çok düşüktü. Ona rağmen böyle oldu. Gebelik testim de transferden sonra tam 1 ay pozitif kaldı.

Sağol cnm cavabın için benimde aynen senin gibi 1 hafta pozitif kaldı
içim rahatladı .

Sağol cnm cavabın için benimde aynen senin gibi 1 hafta pozitif kaldı
içim rahatladı .

Canım endişelenme çok normal. Benim 1 ay pozitif kaldı. Ama arada negatifler de oluyordu. 2 gün sonra tekrar pozitif çıkıyordu. Çok enteresan bir şey. Senin de bir kaç güne pozitif çıkarsa şaşırma yani :)

47 sayfa okudum, önce yazmak istediklerimi ayırıyordum ama baktım ki iş çığrından çıkmış vazgeçtim:))ben yarın yeni işime başlıyorum. yeniyılın ilk getirisi, inşallah ikinciside bebeklerim olur. sadece benim değil hepimizin.inşallah bebeklerimize beraber kavuşur, o günleri de paylaşırız.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

esim kiziyor arkadaslar telefon bu gunlerde hep elimdeymis, bakim arkadaslar ne konusmus diyorum hangi arkadaslarin diyor:)) iyi aksamlar..

47 sayfa okudum, önce yazmak istediklerimi ayırıyordum ama baktım ki iş çığrından çıkmış vazgeçtim:))ben yarın yeni işime başlıyorum. yeniyılın ilk getirisi, inşallah ikinciside bebeklerim olur. sadece benim değil hepimizin.inşallah bebeklerimize beraber kavuşur, o günleri de paylaşırız.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

yeni işin hayırlı olsun :46: insallah dediğin gibi bu yıl sana ve bize bebeklerimizi getirir:16:

sevgili editör

ben sana küstüm. iki sefer bilgilerimi yazdım ama sen beni listeye eklemedin :14:

benden sonra gelen herkesi ekledin :97:

son kez şansımı deniyorum :126:

___________ yaş 30 - tüpler kapalı+ morfoloji - umut tüpbebek merkezi -ilk deneme- şubatta tedavi başlıcak _______

:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128: :71:

sevgili editör

ben sana küstüm. iki sefer bilgilerimi yazdım ama sen beni listeye eklemedin :14:

benden sonra gelen herkesi ekledin :97:

son kez şansımı deniyorum :126:

___________ yaş 30 - tüpler kapalı+ morfoloji - umut tüpbebek merkezi -ilk deneme- şubatta tedavi başlıcak _______

:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128: :71:

Doktorun kim cnm

$483047_584575431555938_2015029796_n.webp

DertIer OIsada ömrümüzde ışık bitmez KaIbimizde Yine GüIerek BaşIıyacağız Bu güne Günaydın OIsun hepimize....
:16: :16: :16: :16: :16: :16:

canlarrr günaydınnn herkeseee:16::16::16:
hayırlı bi hafta olsun hepimiz için inşallah
sayfalar baya ilerlemiş yaa hepsini okuyamıcıımm son 15 sayfa yeterli olur diye düşünüyorum:1::1:

Back
X