• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Güüünnaayydddııınnnn
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallah
Bu aralar hep kötü haberler alıyorum yakın çevremden ucu hep eşimle bana dokunuyor
Görmezden gelinmez amaannn denilmez kendi sıkıntılarımız varken bir de insanlarla uğraşmak çok yorucu
Aktif bir dönem beni bekliyor gelde kendi tedavinle ilgilen şimdi:31::31::31:

günaydın cnm, nekadar canını sıkma desemde ister istemez sıkılıyor malesef :( hepimiz aynıyız valla

Aslında normal yolla olacağına dair ümidimi yitirmiş değilim. Bitkisel takviyeler yapıyoruz şu an. Çakşır suyu, keçiboynuzu, kuruyemiş vs. Bu gün de bal-polen-propolis-arı sütü-keçiboynuzu pekmezi karışımı yapıcaz. Şubat reglime kadar bunları deneyip tekrar spermiyogram vericez. Ondan sonrası için değerlendiricez.

Eşime varikoselden dolayı ameliyat dedi doktorlar. Ama ameliyattan sonra düzelme oranı çok az. Tamam işe yarayanlar olmş ama %10. Zaten ameliyattan sonra 6 ay bekleme süresi veriyorlar. Ben o kadar beklemek istemiyorum.

Bahsettiğin testlerin hiç birinden bahsetmedi. Benimle ilgili yapılması gereken bir şey varsa onları yapalım en azından reglime kadar dedim. Kanallara bakmaya gerek yok zaten tüpte kanalı atlarız dedi. Bir tek hormon istedi. O kadar. O yüzen pek güven vermedi. Ben eğer yaptırırsam Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırmayı düşünüyorum. Oraya da bir ön görüşme için gitsem mi sizce. Yoksa bahsettiğiniz tahlilleri yaptırıp öyle mi gitsem. Bir de bu tahlilleri hangi devlet hastanesinde yaptırayım? Özele çok para vermek istemiyorum.

İnşallah normal yolla olur canım ama olmasa da endişe edilecek bir durum yok. Tüp bebek süreci yorucu ama bence bebeğe ulaşma yolu daha heyecanlı ve hareketli geçiyor..
benim bahsettiğim kromozom testini, özel bi klinikte kişi başı 95 liraya yaptırdık. Hastane tarafını pek bilmiyorum. Varikosel ameliyatla güzel sonuçlar verebiliyor ama genç olmak gerek. burayı takip ederek pek çok şey öğrenebilirsin. benim öyle oldu valla. Saolsun kızlar çok yardımcı ve destek oluyorlar. Ağızlarından cımbızla laf aldığımız doktorlar kadar tecrübem olmuştur :))
her türlü sorunu sorabilirsin, biz buradayız..

günaydın canım aynen önce sağlııııııkkkkkkk

geçmiş olsun canım hastalarınıza Rabbim şifa versin

düşünüyorumda evlenmeden önce çok sağlıklıydım ben bütün sağlık sorunları evlendikten sonra çıktı

Gunaydin arkadaslar, biraz once Suleymaniyeye rapor icin tum evraklarimi teslim ettim evraklari toplamak bir ayimi aldi... haftaya carsamba sonuc belli olacak..

az kalmış canım ne güzel 1 hafta dediğin hemen geçer sonra gelsin tedavi:32::32:

günaydın herkese mutlu sağlıklı haftalar olsun
egunalcım çok geçmiş olsun, allah ailenize bu yıl bol sağlık versin inşallah herşey üstüste gelmiş :50:

yarın sabah randevum var doktorla kasıklarım baya ağrıyo geliştimi yumişler görecez inşallah aksi bişey duycam diye ödüm kopuyo :18:

bir çırpıda anlatmışsın durumumuzu ama yaşarken öyle uzun ve zor geliyorki Allah yardımcımız olsun..
valla bende ağlak moddayım sana eşlik ederim ağlarım hiç çekinmem yani:1::43::43::43:

bende bende :43::43::43: bu moddayım kızlar yaa

Son düzenleme:
aynennn canımm bende bı bakayım dedım ama baya bı uzun :1:
zor geldi...
sanada hayırlı haftalar canım..
kız nafiş h.sonu yatırlara gittim..somuncu baba,molla fenari,tezveren Dede'ye falan..
hepimizeee dua ettimm..içim öyle bir rahatladı huzur buldum ki sorma..
millet akın akın şehirdışından gelirken bizim dibimizdeler ama en son 5 sene önce gitmiştim.. :31:

ayrıcaaa bugun regli oldum :21:
yarın iğnelere başlıcam :18:

ee hadi hayırlı olsun canım inşlh güzel sonuçlanır tedavin:49:
bende yatırlara 7 sene falan olmuştur gitmiştim gitmek istiyorum ama bayağı yukarda....

Selam kızlar :16::16::16::16:

Sanırım biz de tüp bebiş yapcaz. Eşimde varikosel var o nedenle normal olmuyor 4 aydır deniyoruz. Ama yaş oldu 30 :50::50::50: Geçenlerde bir özel hastanenin İVF bölümüne gittim. ön görüşme için. Eşimin sonuçlarına baktı. Bu şekilde normal ya da aşılama olmaz dedi. Benimle ilgili hiç bir araştırma istemedi. Sadece hormon testlerini istedi. Çok bilgim yok ama öncelikle beni de muayene etmesi gerekmez miydi. Yoksa ön görüşme olduğu için mi benim kontrolden geçmemi istemedi?

hoşgeldin tatlım:16:
adetli değilsen o zaman sana bakması birşey ifade etmez..
kadındaki tahliller ve muayene adetin 2. ya da 3.günü yapılıyor seni daha sonra değerlendirir diye düşünüyorum..
bilgilerini yaz canım listemize ekleyim..
sebep varikosel sanırım
merkez
bunları yaz bana

hımm..
hakıkatenn amann dencek gıbı deıl..canım yaa bırı anne bırı kayınvalide biri de candostu..
ne diyeyim ki Allah hem onların hemde sizin yardımcınız olsun..
bırak bakmayan kendınden utansın..olmadı otekı dünyada ceker cezasını ayıp yaa..sankı ameliyat olacak olan el..
sen üstüne düşeni yapıyosun için rahat ya boşver

içim rahat evet ama bende güç kuvvet yok ben bu ay adetimle tedavi için hastaneye gidecektim bu işleri halletmeden asla başlayamam canım bekle gülden bekle..

güldencim şimdiden geçmiş olsun herkese..Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallh

sağol canım Allahrazı olsun...

bende bende :43::43::43: bu moddayım kızlar yaa

Bugün topik ağlama duvarına döncek demekki amaannn koyver gitsin be canım içimize at at nereye kadar hiç birinizi bugün teselli edecek durumda da değilim sizin gibi oldum işteee rahat ettinizmi:1:

Günaydın kızlaaar!
Ayol hiç aklınıza gelmiyom vallahi küsücem hee :27:
Yarın gonal-f'in 4. Günü ve kontrol var.Bakalım yumiler ne alemde?:ssz:

herkese merhaba yoğun bir hafta sonunun ardından yine buradayım ama bir giriyorum okumak için anam sona doğru yaklaştıkça bir bakıyorum 10 sayfa atmış bu ne ya hızınıza yetişmek mimkin değil :1::ssz::ssz:
UÇANFASULYE ve UGURAYDA için bugün büyük gün müş inşallah 2014 ün ilk anneleri olurlar:46::46::46:
EGUNAL; bazen başkalarına parçalanırken ne kadar yıprandığımızı farkedemiyoruz canım Allah yardımcın olsun yoğun bir tempo seni bekliyormuş.

aynen canım hep böyle oldu zaten yıllardır tam ohhh der bi dinlenmeye geçeriz eşimle birşeyler olur kendimiz için ne yaptık bugüne kadar bilmiyorum..

günaydın cnm, nekadar canını sıkma desemde ister istemez sıkılıyor malesef :( hepimiz aynıyız valla

öyle canım amaannnn nasıl derim ki...

geçmiş olsun canım hastalarınıza Rabbim şifa versin

düşünüyorumda evlenmeden önce çok sağlıklıydım ben bütün sağlık sorunları evlendikten sonra çıktı

geçen onu düşündüm bende evlenmeden önceki güldeni istiyorum ben evlilik bana göre değilmiş yorulduummmm yıprandım o eski halimden eser yok şimdi diye diye arabesk takılıyorum..

günaydın herkese mutlu sağlıklı haftalar olsun
egunalcım çok geçmiş olsun, allah ailenize bu yıl bol sağlık versin inşallah herşey üstüste gelmiş :50:

yarın sabah randevum var doktorla kasıklarım baya ağrıyo geliştimi yumişler görecez inşallah aksi bişey duycam diye ödüm kopuyo :18:

sağol canım hepimize önce sağlık versin Rabbim..
yumiler gayet iyiler hiç bişi olmayacak bak ne tatlı olmuşlar rahatla artık:1: $174_lg_clr.gif

Günaydın kızlaaar!
Ayol hiç aklınıza gelmiyom vallahi küsücem hee :27:
Yarın gonal-f'in 4. Günü ve kontrol var.Bakalım yumiler ne alemde?:ssz:

dün aklıma düştün bi kere iftira atma çemkirme bana:1::1::1:
aklıma düştün lakin yazmadım bundan sonra yazarım tamammı:38:
yarında herkesler doktorda valla yumilerden güzel haberler verceksin Allahın izniyle:16::16:

güldencim hoşgeldin.... öncelikle geçmiş olsun... Allah acil şifa versin inşallah.....Ama kendi saorunlarımız yerine başkalarının sorunlarına daha fazla üzüldüğümüz için kendimize dönüp baktığımızda değil üzülecek ağlanacak halde oluyoruz...

kızlar bende regl oldum dün gece..... kaldı bir regl..sonra ver elini 5. tedavi.... :))))

kızlar bende regl oldum dün gece..... kaldı bir regl..sonra ver elini 5. tedavi.... :))))

İşte ben bu duyguyu çok seviyorum yenilen pehlivan güreşe doymazmış tam bize göre bir laf dimi negatifi al ağla sızla sonra regl bekle ve hemen koştur koştur doktoa yeni tedavi :124::124::124::124::124::124::124::124:

ya ben avatarlarımı hiç beğenemiyorum bana şöyle güzel bir avatar tavsiye edecek var mı?

İşte ben bu duyguyu çok seviyorum yenilen pehlivan güreşe doymazmış tam bize göre bir laf dimi negatifi al ağla sızla sonra regl bekle ve hemen koştur koştur doktoa yeni tedavi :124::124::124::124::124::124::124::124:

ne yapalım tatlım ya Allahtan ümit kesilmez ki...... bugün itibari ile sıkı bir rejim politikası başlatıyorum..... kilo da etkiliyormuş...

Bugün topik ağlama duvarına döncek demekki amaannn koyver gitsin be canım içimize at at nereye kadar hiç birinizi bugün teselli edecek durumda da değilim sizin gibi oldum işteee rahat ettinizmi:1:
eeee parayla değil sırayla şimdi de biz seni motive edicezzz :32::24::52::35::3:

Kaçıncı günündesin tatlım? benim de oluyor, özellikle yumurtaların büyük olduğu tarafta..

bugün 8.gün olcak canım benimde sağ tarafta daha yoğun ağrım bugün kontrolüm var yine sanırım belli olcak artık tese ve opu günümüz çok korkuyorum 4 te gitcez bakalım :18:

Back
X