• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
güldencim hoşgeldin.... öncelikle geçmiş olsun... Allah acil şifa versin inşallah.....Ama kendi saorunlarımız yerine başkalarının sorunlarına daha fazla üzüldüğümüz için kendimize dönüp baktığımızda değil üzülecek ağlanacak halde oluyoruz...

sağol canım..
ne güzel anlatmışsın durumumu en sonunda kendime dönüp baktığımda zaman akıp gitmiş ve ben hep başkaları için yaşamışım diyorum ağla gülden:27::27::27:

kızlar bende regl oldum dün gece..... kaldı bir regl..sonra ver elini 5. tedavi.... :))))

süpperrrrrrrrrr

ya ben avatarlarımı hiç beğenemiyorum bana şöyle güzel bir avatar tavsiye edecek var mı?

valla avatar konusunda sıkıntı yaşayınca bende kendimi koydum napıyım:1:

ayyyyy benim yumişler bu kadar sevimlimidir kiiii yerim ben onları anasının kuzularıııı :1:
eneeee sanırım ben kafayı yedim sonunda :37::27: daha yumurtayken sevmeye başladımmmmmm

sev annesi onları şimdiden başla evrene hamileyim enerjisi yay o enerji transfer olunca geri dönsün sana:21::21::21:

bugün 8.gün olcak canım benimde sağ tarafta daha yoğun ağrım bugün kontrolüm var yine sanırım belli olcak artık tese ve opu günümüz çok korkuyorum 4 te gitcez bakalım :18:

hayırlı haberle dönersin inşallah canım benim 4. günüm benimde ağrım oluyor malesef ama olsun ben razıyım :9:
benimde kontrolüm yarın inşallah güzel şeyler duyarızzz

herkese merhaba yoğun bir hafta sonunun ardından yine buradayım ama bir giriyorum okumak için anam sona doğru yaklaştıkça bir bakıyorum 10 sayfa atmış bu ne ya hızınıza yetişmek mimkin değil :1::ssz::ssz:
UÇANFASULYE ve UGURAYDA için bugün büyük gün müş inşallah 2014 ün ilk anneleri olurlar:46::46::46:
EGUNAL; bazen başkalarına parçalanırken ne kadar yıprandığımızı farkedemiyoruz canım Allah yardımcın olsun yoğun bir tempo seni bekliyormuş.

Merhaba size hastane odasından transferim nihayet oldu. Ucanfasulyeden haber varmı ? Şu an kendıme gülüyorum transferim oldu ve ben sıze yazıyorum bu süreçte yanımda olan ama hiç tanımadığım forum arkadaşlarım sıze çok teşekkür ederim . Öpüyorum hepinizi

Merhaba size hastane odasından transferim nihayet oldu. Ucanfasulyeden haber varmı ? Şu an kendıme gülüyorum transferim oldu ve ben sıze yazıyorum bu süreçte yanımda olan ama hiç tanımadığım forum arkadaşlarım sıze çok teşekkür ederim . Öpüyorum hepinizi

yuppiiiii süper haber inşallah sımsıkı tutunurlar sana :49: darısı başımıza bu günleri bizde görelim inşallah

ne yapalım tatlım ya Allahtan ümit kesilmez ki...... bugün itibari ile sıkı bir rejim politikası başlatıyorum..... kilo da etkiliyormuş...

Canım bende kasım ayında 2. negatifimi aldığımda doktorumla konuştum durumu anlattıktan sonra sorduğum ilk soru en erken ne zaman başlarım oldu yani bu duygu bana hiiiiç yabancı değil:32:

ohhhh maşallah anne adayımıza bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı olsun canım

kızlar bişi sölicem az önce kendime evlilik çizelgesi hazırladım ve not kısmına gelince neler yazdım bir göreceksiniz odunum ile evleneli, büyükbaşım ile evleneli yani eşimi düşününce ilk aklıma gelen bunlar oldu hiiiç öyle aşkım böcüğüm çiçeğim böceğim gelmedi direk bunlar geldi :9: ama ben yinede onu çok rencide etmemek için esmer olduğundan karaböcük yazdım insanlık öldümü? dimi ya?

bugün 8.gün olcak canım benimde sağ tarafta daha yoğun ağrım bugün kontrolüm var yine sanırım belli olcak artık tese ve opu günümüz çok korkuyorum 4 te gitcez bakalım :18:

hadi güzel haberlerini bekliyoruz. korkma tatlım, aksine tadını çıkartmaya bak. sona yaklaştıkça ister istemez bunalıyor insan ama hep pozitif düşünmemiz lazım. güzel şeyler düşünelim, Allah yardımcımız olsun. benim opu yarın, çok heyecanlıyım :) darısı en kısa zamanda sana olsun..

Kaçıncı günündesin tatlım? benim de oluyor, özellikle yumurtaların büyük olduğu tarafta..

hayırlı haberle dönersin inşallah canım benim 4. günüm benimde ağrım oluyor malesef ama olsun ben razıyım :9:
benimde kontrolüm yarın inşallah güzel şeyler duyarızzz

inşallah canımcım güzel şeyler duycaz haberdar et gelişmelerden tatlım :16:

Arkadaslar hepimize bol moralli iyi haberli az aglamali :) bir hafta olsun insallah. Gecenhafta bende griptm . Tedavi asmasinda olanlardan uzak dursun bu virus belasi bitirio insani.

Hayirli olsun transferin . Insallah pozitifleri gorursun arkadasm .allah yardimcin olsun .

kızlar bişi sölicem az önce kendime evlilik çizelgesi hazırladım ve not kısmına gelince neler yazdım bir göreceksiniz odunum ile evleneli, büyükbaşım ile evleneli yani eşimi düşününce ilk aklıma gelen bunlar oldu hiiiç öyle aşkım böcüğüm çiçeğim böceğim gelmedi direk bunlar geldi :9: ama ben yinede onu çok rencide etmemek için esmer olduğundan karaböcük yazdım insanlık öldümü? dimi ya?

işte bu güzeldi cedrus :9::9::9::9::9::9::9::9:

iyi etmişsin canım sonuçta bizi 75 milyon izliyooo rezil olmasın adamceğiz:1::1:

Arkadaslar hepimize bol moralli iyi haberli az aglamali :) bir hafta olsun insallah. Gecenhafta bende griptm . Tedavi asmasinda olanlardan uzak dursun bu virus belasi bitirio insani.

sanada iyi haftalar canım..
bugün biraz ağlak biraz oynak moddayız:43::24::32::1:

ayyyy canım benim bizde eşimle bazen birbirimize odun ve öküz diyoruz valla napalım bizde öyle mıncık mıncık bi çift olamadık :1: hatta bak benim altta ne yazıyo ruhöküzüm :1::1:

eşim bugün il dışına çıktı sabah giderken dikkatli git arabayı yavaş kullan filan dedim şaşırdı ilgilendim sandı bende bakma öyle tedavi sürecindeyiz bana lazımsın dedim:1::1::1::1::1::1:

şaka bir yana eşim hiç fıkır fıkır değildir çok susukundur ama kötü insan değildir sezarın hakkı sezar'a en gıcık olduğum tarafı bana ilgi göstermemesi eve gelir öyle oturur tv karşısında hiç sohbet etmez bugün ne yaptın ne oldu filan yok çok standarttır hiç sapma olmaz eve gelirken ekmek lazım mı? gelince acıktım yiyelim mi? sonra uykum geldi yatalım hepsi bu bazen diyorum sen çok akıllısın her insanın ömründe tüketeceği nefes belliymiş sen gıdım gıdım harcıyorsun ki ömrün uzun olsun böyle işte benimki de ilgi alaka sınıfında büyükbaşa giriyor

şaka bir yana eşim hiç fıkır fıkır değildir çok susukundur ama kötü insan değildir sezarın hakkı sezar'a en gıcık olduğum tarafı bana ilgi göstermemesi eve gelir öyle oturur tv karşısında hiç sohbet etmez bugün ne yaptın ne oldu filan yok çok standarttır hiç sapma olmaz eve gelirken ekmek lazım mı? gelince acıktım yiyelim mi? sonra uykum geldi yatalım hepsi bu bazen diyorum sen çok akıllısın her insanın ömründe tüketeceği nefes belliymiş sen gıdım gıdım harcıyorsun ki ömrün uzun olsun böyle işte benimki de ilgi alaka sınıfında büyükbaşa giriyor
cedrus yanlız değilsin arkadaşım benimkide genelde seninki gibi bide genç olacakkk pehhh:19:
anca cok kızarsam beni gezmeye götürür ozaman bu adam benm kocam değil herhalde derim bambaşka olur ama eve gelince aynııı naparsın karakter meselesi alışıyosun bi yerden sonra dimi:31:

Back
X