• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
eşim bugün il dışına çıktı sabah giderken dikkatli git arabayı yavaş kullan filan dedim şaşırdı ilgilendim sandı bende bakma öyle tedavi sürecindeyiz bana lazımsın dedim:1::1::1::1::1::1:

en güzeli afferin sana köprüyü geçene kadar:21::21::24::24::27::52::1:

şaka bir yana eşim hiç fıkır fıkır değildir çok susukundur ama kötü insan değildir sezarın hakkı sezar'a en gıcık olduğum tarafı bana ilgi göstermemesi eve gelir öyle oturur tv karşısında hiç sohbet etmez bugün ne yaptın ne oldu filan yok çok standarttır hiç sapma olmaz eve gelirken ekmek lazım mı? gelince acıktım yiyelim mi? sonra uykum geldi yatalım hepsi bu bazen diyorum sen çok akıllısın her insanın ömründe tüketeceği nefes belliymiş sen gıdım gıdım harcıyorsun ki ömrün uzun olsun böyle işte benimki de ilgi alaka sınıfında büyükbaşa giriyor

egunal ın eşi:130::130::1:

nasılsın test yaptın mı yoksa ses ver yarın test günün değilmi senin:52::52::52:

cedrus yanlız değilsin arkadaşım benimkide genelde seninki gibi bide genç olacakkk pehhh:19:
anca cok kızarsam beni gezmeye götürür ozaman bu adam benm kocam değil herhalde derim bambaşka olur ama eve gelince aynııı naparsın karakter meselesi alışıyosun bi yerden sonra dimi:31:
yaşasın yanlız değilim heyoooooooo:118:

en güzeli afferin sana köprüyü geçene kadar:21::21::24::24::27::52::1:

egunal ın eşi:130::130::1:

:1:

nasılsın test yaptın mı yoksa ses ver yarın test günün değilmi senin:52::52::52:

evet yarın test günün korkuyla bekliyorum. benim 5. gün transferiyle her şey güzel giderken transfer günü doktorum blastın düşmüş beklediğim gibi değil dedi %35 dedi ondan sonra zaten moralim çok bozuldu umudum yok ama kısmet artık 8 gündür raporluydum bugün işe başladım bakalım hayırlısı

evet yarın test günün korkuyla bekliyorum. benim 5. gün transferiyle her şey güzel giderken transfer günü doktorum blastın düşmüş beklediğim gibi değil dedi %35 dedi ondan sonra zaten moralim çok bozuldu umudum yok ama kısmet artık 8 gündür raporluydum bugün işe başladım bakalım hayırlısı

hiç belli olmaz canım bu şekilde gebe kalanları biliyorum yumisi kalitesiz döllense bile embriyosu kalitesiz kaç kişi gebe kaldı yarın ola hayrola inşallah gelmiştir bebeğin:16:

Merhaba size hastane odasından transferim nihayet oldu. Ucanfasulyeden haber varmı ? Şu an kendıme gülüyorum transferim oldu ve ben sıze yazıyorum bu süreçte yanımda olan ama hiç tanımadığım forum arkadaşlarım sıze çok teşekkür ederim . Öpüyorum hepinizi

canimmm harikaaa bebisine simsiki sarilll:))

hadi güzel haberlerini bekliyoruz. korkma tatlım, aksine tadını çıkartmaya bak. sona yaklaştıkça ister istemez bunalıyor insan ama hep pozitif düşünmemiz lazım. güzel şeyler düşünelim, Allah yardımcımız olsun. benim opu yarın, çok heyecanlıyım :) darısı en kısa zamanda sana olsun..

haklısın canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz 2 hafta sonra hamileyimm yazcaksın hissediyorum :16: inşallah tesede sperm bulunur bende opu olurum sonra gelsin bebeğim annesinin yağlı göbüşüne :1:

Gunaydin arkadaslar, biraz once Suleymaniyeye rapor icin tum evraklarimi teslim ettim evraklari toplamak bir ayimi aldi... haftaya carsamba sonuc belli olacak..

sevindim canım şubat regline yetişir heralde

Merhaba size hastane odasından transferim nihayet oldu. Ucanfasulyeden haber varmı ? Şu an kendıme gülüyorum transferim oldu ve ben sıze yazıyorum bu süreçte yanımda olan ama hiç tanımadığım forum arkadaşlarım sıze çok teşekkür ederim . Öpüyorum hepinizi

hayırlı olsun canım kene gibi yapışasınlar inşallah hiç ayrılmayın:1:

şaka bir yana eşim hiç fıkır fıkır değildir çok susukundur ama kötü insan değildir sezarın hakkı sezar'a en gıcık olduğum tarafı bana ilgi göstermemesi eve gelir öyle oturur tv karşısında hiç sohbet etmez bugün ne yaptın ne oldu filan yok çok standarttır hiç sapma olmaz eve gelirken ekmek lazım mı? gelince acıktım yiyelim mi? sonra uykum geldi yatalım hepsi bu bazen diyorum sen çok akıllısın her insanın ömründe tüketeceği nefes belliymiş sen gıdım gıdım harcıyorsun ki ömrün uzun olsun böyle işte benimki de ilgi alaka sınıfında büyükbaşa giriyor

Slm herkese nasılsınız hemn konuya dalış yapim:3:benim eşimi tarf etmişsin canım aynı :53:dediğin gbi :51:allh akıl fikir versin bunlara huyları kurusun inş:40:insan ömrünü tüketirler nolduki derler:22: bu arada herkese hayırlı saglıklı sıhatli hzurlu mutlu bol bol bebekli bi hafta diliyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inş:16:

canım benim herşeyin ortası karar, benim eşimde romantiktir hediyeler alır hemde yaratıcı şeyler yapar illa yanımda oturur her akşam sever ilgi gösterir temas onun için çok önemlidir hiç bişey yapmasa gelir bir sarılır ama onun da bilgisayarı hep karşısındadır yani oyuna dalar gider, bizde de odun olan benim o yüzden kendisi bana öküzcüm der :1: ama ben bildiğiniz gibi bayaaa bi odunum hatta o kadar komik hikayelerimiz var ki gülmekten çatlarsınız yani her ilişkide bir odun var bizdeki benim napalım :19: hatta kısaca bir tane anlatayım bi gün eve bi geldim yatağın üstü gül serili bendeki ilk cümle şu "ayyyy ama bunların tozları hep yatağa dökülmüş yaaaa" eşimde o an bana sarıldı kahkaha attık bi güzel, dedi ki ben seni böyle odun halinle seviyorum aşkım merak etme dedi :21: ama napiyim ruhum böyleeeee :1:

kızlar bişi sölicem az önce kendime evlilik çizelgesi hazırladım ve not kısmına gelince neler yazdım bir göreceksiniz odunum ile evleneli, büyükbaşım ile evleneli yani eşimi düşününce ilk aklıma gelen bunlar oldu hiiiç öyle aşkım böcüğüm çiçeğim böceğim gelmedi direk bunlar geldi :9: ama ben yinede onu çok rencide etmemek için esmer olduğundan karaböcük yazdım insanlık öldümü? dimi ya?

ayni seyler benimde aklima hergun geliyor cnm bazen yuzunede diyorum:))
bugun hastanede rapor icin kosturuyorum esimde ise gec kaldim diye surat yapiyor.. hesap soracak biri bile yok kendi isyeri.. birde bana zamani olmayan bir bayana sirami verdim diye aptal diyor... odun az bile kaliyor bende...

Slm herkese nasılsınız hemn konuya dalış yapim:3:benim eşimi tarf etmişsin canım aynı :53:dediğin gbi :51:allh akıl fikir versin bunlara huyları kurusun inş:40:insan ömrünü tüketirler nolduki derler:22: bu arada herkese hayırlı saglıklı sıhatli hzurlu mutlu bol bol bebekli bi hafta diliyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inş:16:

Amin canım sanada güzel haftalar..

ayni seyler benimde aklima hergun geliyor cnm bazen yuzunede diyorum:))
bugun hastanede rapor icin kosturuyorum esimde ise gec kaldim diye surat yapiyor.. hesap soracak biri bile yok kendi isyeri.. birde bana zamani olmayan bir bayana sirami verdim diye aptal diyor... odun az bile kaliyor bende...

Sen iyilik yapıyorsun nasıl sana aptal diyor şaka yapmıştırdır cnm ağzından yanlışlıkla çıkmıştır çok kızdım bak şimdi 😡😡

Back
X