• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sen iyilik yapıyorsun nasıl sana aptal diyor şaka yapmıştırdır cnm ağzından yanlışlıkla çıkmıştır çok kızdım bak şimdi 😡😡

cok canim ne sakasi cok ciddiydi ne derse desin ben ustunde durmuyorum ne istersem onu eninde sonunda yapiyorum kizmalari umrumda bile olmuyor;))

canım benim herşeyin ortası karar, benim eşimde romantiktir hediyeler alır hemde yaratıcı şeyler yapar illa yanımda oturur her akşam sever ilgi gösterir temas onun için çok önemlidir hiç bişey yapmasa gelir bir sarılır ama onun da bilgisayarı hep karşısındadır yani oyuna dalar gider, bizde de odun olan benim o yüzden kendisi bana öküzcüm der :1: ama ben bildiğiniz gibi bayaaa bi odunum hatta o kadar komik hikayelerimiz var ki gülmekten çatlarsınız yani her ilişkide bir odun var bizdeki benim napalım :19: hatta kısaca bir tane anlatayım bi gün eve bi geldim yatağın üstü gül serili bendeki ilk cümle şu "ayyyy ama bunların tozları hep yatağa dökülmüş yaaaa" eşimde o an bana sarıldı kahkaha attık bi güzel, dedi ki ben seni böyle odun halinle seviyorum aşkım merak etme dedi :21: ama napiyim ruhum böyleeeee :1:

Süpersin sen yaa güldürdün beni 😂😂

Amin canım sanada güzel haftalar..

Amin inş gülden ablacım yarına randevu alalım dedi bizimki:18:konuşmaya gidicez :53:doktora 4 te Gülden ablacım senin hislerin kuvvetlidir :28:sence bu tedavimde gelirmi melegim :17:hayırlısıyla rabbimn izniyle inş:31:

Amin inş gülden ablacım yarına randevu alalım dedi bizimki:18:konuşmaya gidicez :53:doktora 4 te Gülden ablacım senin hislerin kuvvetlidir :28:sence bu tedavimde gelirmi melegim :17:hayırlısıyla rabbimn izniyle inş:31:

maşallahhhhhh:nazar:
canım nazar değmesin size inşallah böyle olumlu devam edersiniz..
hislerim o kadar da kuvvetli değil yaw:1:
bi de ben bazen hissediyorum her zaman gelmiyolar bana:1:
aktif tedaviye başla hissetmeye başlarım:1:

tunaydinlar nasilsiniz canlarguldencim ben de hastanelerle cok muhattab olan bi insanim esimin hastanedeku akraba ziyaretlerini bazen refakatini bazen muayenelerinin gunlerinde ben gotururum cocuk olmayinca biz sanirim daha uygun bulunuyoruz bu durumlar icin insallah bebislerle ugrasmaktan firsatimiz kalmaz :))) canim kayiplarun icin bassagligi hastalarin icin sifa dilerim elam dualarun icin Allah razi olsun birbirmize olan dualarimiz daha kiymetli bercestem tedavin basliyo sanirim hayirli bebisli olsun

tunaydinlar nasilsiniz canlarguldencim ben de hastanelerle cok muhattab olan bi insanim esimin hastanedeku akraba ziyaretlerini bazen refakatini bazen muayenelerinin gunlerinde ben gotururum cocuk olmayinca biz sanirim daha uygun bulunuyoruz bu durumlar icin insallah bebislerle ugrasmaktan firsatimiz kalmaz :))) canim kayiplarun icin bassagligi hastalarin icin sifa dilerim elam dualarun icin Allah razi olsun birbirmize olan dualarimiz daha kiymetli bercestem tedavin basliyo sanirim hayirli bebisli olsun

aynen canım çok doğru bir tespit bu çocuk olmayınca müsaitiz herşey öyle görülüyoruz..
koş gülden koş..bundan şikayetçi değilim aslında ama üst üste gelince zaten hali hazırda var olan sıkıntılamın üzerine ekleniyorlar o zaman bunalıyorum..

canım benim herşeyin ortası karar, benim eşimde romantiktir hediyeler alır hemde yaratıcı şeyler yapar illa yanımda oturur her akşam sever ilgi gösterir temas onun için çok önemlidir hiç bişey yapmasa gelir bir sarılır ama onun da bilgisayarı hep karşısındadır yani oyuna dalar gider, bizde de odun olan benim o yüzden kendisi bana öküzcüm der :1: ama ben bildiğiniz gibi bayaaa bi odunum hatta o kadar komik hikayelerimiz var ki gülmekten çatlarsınız yani her ilişkide bir odun var bizdeki benim napalım :19: hatta kısaca bir tane anlatayım bi gün eve bi geldim yatağın üstü gül serili bendeki ilk cümle şu "ayyyy ama bunların tozları hep yatağa dökülmüş yaaaa" eşimde o an bana sarıldı kahkaha attık bi güzel, dedi ki ben seni böyle odun halinle seviyorum aşkım merak etme dedi :21: ama napiyim ruhum böyleeeee :1:
harikasın:))))

:) teyzesi 2 tane ....
Bu arada transferin ertesi gunü çalışan arkadaşlar varmı ?

Canım bana doktorum transferden sonra takdir Allah'ın transfer olup gece nöbeti olan hemşire hastalarımız vardı hamile kaldı çok dert etme demişti

aslına kızlar ben eşime diyorum ki: "Allah dağına göre kar veriyor bizim gibi becerikliler olmasa sizin gibi bakıma muhtaçlar ne yapacaktı düşünsene iki becerikli ile iki bakıma muhtaç bir arada olurmuydu?" biz bu derece romantiğiz yane:9:

maşallahhhhhh:nazar:
canım nazar değmesin size inşallah böyle olumlu devam edersiniz..
hislerim o kadar da kuvvetli değil yaw:1:
bi de ben bazen hissediyorum her zaman gelmiyolar bana:1:
aktif tedaviye başla hissetmeye başlarım:1:

Amin ablacım benim aminnn:31::nazar:o senin güzel kalbinin duyguları düşünceleri bize umut oluyor :31:onun için de inş benim durumumuda hissedr:nazar::emir_bebek::18:bu sürecte inş üzlmemde melegim hayırlısıyla gelir:31:

Gel kışımızı bahara çevir MELEĞİM...
Gel sevinç ol mutluluk ol HASRETİM...:49:inş hepimize nasip olsun rabbimn izniyle:40:

Merve ne alemdesin yumileri bırakıp geldin dimi bi de haberde almışsındır kaçı döllendi söyle hadiiiii:16:

canım Allahıma şükürler olsun herşey yolunda

5.gün transferi olacak perşembe alcam bebişimi hayırlısıyla 1 tane transfer edilecek yaştan dolayı.

ohss olma ihtimalin var dedi doktor bol su iç ,et balık tavuk ağırlıklı beslen dedi.sürekli su içiyorum sürekli de tuvaletteyim.sabah biraz bulantım oldu ama geçti.onun dışında karnım acıyor çok az bu kadarcık da olur herhalde dimi?

progestan a başladım sabah öğle akşam vajinadan.

bide prolaktin hormonu nu düşürmek için 8 gün boyunca ilaç kullanıcam.

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize :49:

Son düzenleme:
aslına kızlar ben eşime diyorum ki: "Allah dağına göre kar veriyor bizim gibi becerikliler olmasa sizin gibi bakıma muhtaçlar ne yapacaktı düşünsene iki becerikli ile iki bakıma muhtaç bir arada olurmuydu?" biz bu derece romantiğiz yane:9:

dengeli veriyor Allah :1:

Amin ablacım benim aminnn:31::nazar:o senin güzel kalbinin duyguları düşünceleri bize umut oluyor :31:onun için de inş benim durumumuda hissedr:nazar::emir_bebek::18:bu sürecte inş üzlmemde melegim hayırlısıyla gelir:31:

Gel kışımızı bahara çevir MELEĞİM...
Gel sevinç ol mutluluk ol HASRETİM...:49:inş hepimize nasip olsun rabbimn izniyle:40:

inşallah canım önemli olan huzurun kafan rahat olursa bebeğine kavuşmanda o kadar kolay olur..
eşin uslu dursunda bebek gelicek ben inanıyorum..

canım Allahıma şükürler olsun herşey yolunda

5.gün transferi olacak perşembe alcam bebişimi hayırlısıyla 1 tane transfer edilecek yaştan dolayı.

ohss olma ihtimalin var dedi doktor bol su iç ,et balık tavuk ağırlıklı beslen dedi.sürekli su içiyorum sürekli de tuvaletteyim.sabah biraz bulantım oldu ama geçti.onun dışında karnım acıyor çok az bu kadarcık da olur herhalde dimi?

progestan a başladım sabah öğle akşam vajinadan.

bide prolaktin hormonu nu düşürmek için 8 gün boyunca ilaç kullanıcam.

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize :49:

maşallahhh 5.güne gidiliyor demek..
çok sevindim canım..
çok rahatsız edici ağrıların yoksa o kadar olur diye geçebiliriz ama sen yinede kontrol et kendini..

çok sevindim canım..
çok rahatsız edici ağrıların yoksa o kadar olur diye geçebiliriz ama sen yinede kontrol et kendini..

evet canım şükürler olsun 5.güne gidiliyor Allah ım nasip ederse :nazar:

rahatsız edecek bi ağrım yok hafif karnımda ağrı var bide sabah mide bulantısı oldu o kadar. Prolaktin hormonu da önemli değildir inşallah iğnelerde yükseliyormuş sanırım.8 gün boyunca günde 1 tane hap kullan yeter dedi doktor.

progestan geri geliyor ama idrarla ve biraz da çamaşırıma normal dimi? hemşire demişti bütün gelmiyorsa sorun değil diye.

dengeli veriyor Allah :1:

inşallah canım önemli olan huzurun kafan rahat olursa bebeğine kavuşmanda o kadar kolay olur..
eşin uslu dursunda bebek gelicek ben inanıyorum..

çok sevindim canım..

Amin canım benim inş o diyor ztn iyi olcaz sen beni irdeleme diyor iyi dedim hayırlısı inş zaten radarları kapatıcam tedavi sürecimde sadece bebeğimi ve dua etmeyi düşünücem tabi sizin önerilerinz ve dualrınızda eksik etmeyin inş hepimiz bigün meleklerimze kavuşacaz inş rabbim yar ve yardımcımz olsun16 ocakta tam 8 senemiz doluyor inş 8 inci yıl hediyemiz olır:emir_bebek::nazar:senin o güzel kalbin hep mutlu huzrlu olsun inş iyki varsın ablacım beni:29:

evet canım şükürler olsun 5.güne gidiliyor Allah ım nasip ederse :nazar:

rahatsız edecek bi ağrım yok hafif karnımda ağrı var bide sabah mide bulantısı oldu o kadar. Prolaktin hormonu da önemli değildir inşallah iğnelerde yükseliyormuş sanırım.8 gün boyunca günde 1 tane hap kullan yeter dedi doktor.

progestan geri geliyor ama idrarla ve biraz da çamaşırıma normal dimi? hemşire demişti bütün gelmiyorsa sorun değil diye.

aynen canım bütün gelmiyorsa sorun yok giden gidiyordur o yeter:1:
ohss olunca ister istemez doktorla irtibata geçmek zorunda kalıyorsun rahat bırakmaz sende bişi yok çok şükür..
prolaktin içinde gerekeni yapmış zaten doktorun ilaç vermiş şimdi çok fazla kafanı yorma ve rahat rahat bekle bebeğini..
bu arada iş güç yapma dinlen lütfen embriyo dinlenmiş bir beden ve rahime gelsin:38:

Amin canım benim inş o diyor ztn iyi olcaz sen beni irdeleme diyor iyi dedim hayırlısı inş zaten radarları kapatıcam tedavi sürecimde sadece bebeğimi ve dua etmeyi düşünücem tabi sizin önerilerinz ve dualrınızda eksik etmeyin inş hepimiz bigün meleklerimze kavuşacaz inş rabbim yar ve yardımcımz olsun16 ocakta tam 8 senemiz doluyor inş 8 inci yıl hediyemiz olır:emir_bebek::nazar:senin o güzel kalbin hep mutlu huzrlu olsun inş iyki varsın ablacım beni:29:

Allah huzur versin gülüm sonrası gelir kendiliğinden...
Yarın randevu almanız çok önemli ilerisi için çok şey ifade ediyor..
Bu da eşinin senden bebek istediğinin ve sevdiğinin bir göstergesi sonuçta..
Çok tepesine binme çok didikleme herşeyi kendi haline bırak..
Güzel sözlerin için sağol canım Allah o güzel yüreğine göre versin:29:

Benim canım doğurganlarım(infertillerim demicem artık pozitif enerji yayalım dimi ama :1:) azcık işlerim var gelcem birazdan:10::10::10:

tekrar aramıza dönmene çok sevindim canım inşallah tedavin hayırlı olsun

Back
X