• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ya ben dayanamicam.testim 13 ocakta ama bugun gidip test yaptirim diyorum.6. Gun bugun transferden sonra.sizce kanda cikar mi.? Yoksa zamaninimi bekliyim. Icimden birvses tutnmadi diyor. Agrim yok kasiklarda.ondan olumsuz gibi dusunuyorum.arada azcik agriyor sonra duruyor

aynen canım bütün gelmiyorsa sorun yok giden gidiyordur o yeter:1:
ohss olunca ister istemez doktorla irtibata geçmek zorunda kalıyorsun rahat bırakmaz sende bişi yok çok şükür..
prolaktin içinde gerekeni yapmış zaten doktorun ilaç vermiş şimdi çok fazla kafanı yorma ve rahat rahat bekle bebeğini..
bu arada iş güç yapma dinlen lütfen embriyo dinlenmiş bir beden ve rahime gelsin:38:

sağol canım Allah razı olsun,gönlüne göre versin inşallah :nazar:

iş güç yapmıyorum evde.işteyim ama oturarak çalışıyorum zaten rahatım şükür

gelsin perşembe de bebişimi alayım Allah ın izniyle :49:

Ya ben dayanamicam.testim 13 ocakta ama bugun gidip test yaptirim diyorum.6. Gun bugun transferden sonra.sizce kanda cikar mi.? Yoksa zamaninimi bekliyim. Icimden birvses tutnmadi diyor. Agrim yok kasiklarda.ondan olumsuz gibi dusunuyorum.arada azcik agriyor sonra duruyor

canım cok erken sakınnn yapma boşuna kendini üzersinnn, en fazla bir gün önce yapıyorum onda bile kafam karışıyor..

evet yarın test günün korkuyla bekliyorum. benim 5. gün transferiyle her şey güzel giderken transfer günü doktorum blastın düşmüş beklediğim gibi değil dedi %35 dedi ondan sonra zaten moralim çok bozuldu umudum yok ama kısmet artık 8 gündür raporluydum bugün işe başladım bakalım hayırlısı

cnm böyle konuşan dr ların ağzını burnunu kırasım geliyor... bi kere moral olarak insanı çökertiyorlar... madem düşürdün kalitesini öde yüzde otuzbeşimi geri deyip sende onun moralini bozsaydın...

:) teyzesi 2 tane ....
Bu arada transferin ertesi gunü çalışan arkadaşlar varmı ?

cnm çok sevindimmmm...... hayırlı olsun.... ben bu transferde de bundan öncede hep yattım cnm bişey değişmiyor... sadece dikkatli ol yeter.....

hiç belli olmaz canım bu şekilde gebe kalanları biliyorum yumisi kalitesiz döllense bile embriyosu kalitesiz kaç kişi gebe kaldı yarın ola hayrola inşallah gelmiştir bebeğin:16:

inşallahhh... 3.kalite embriyo olduğunu söyledi keşke 5. güne gitmesemiydi diyorum çünkü embriyoların durumu çok iyiydi

ee hadi hayırlı olsun canım inşlh güzel sonuçlanır tedavin:49:
bende 7 sene falan olmuştur gitmiştim gitmek istiyorum ama bayağı yukarda....

TATLIŞIMM git sende valla.
benım ıcımı bır huzur kapladı sorma..
kızz hıc gözun korkmasın mınıbuse bın ay dede de ın en son durak sonra aşağı doğru ıncen sıraylar yatırlar var hıcc yorulmuyor ınsan ınan bana..
iyiki bende cumartesı gitmişim.
bu sabah adet oldum ya kalırdı valla bi daha..
yarın sabah gitcem bakalım neler olcak merak içindeyim..

hoşgeldin tatlım:16:
adetli değilsen o zaman sana bakması birşey ifade etmez..
kadındaki tahliller ve muayene adetin 2. ya da 3.günü yapılıyor seni daha sonra değerlendirir diye düşünüyorum..
bilgilerini yaz canım listemize ekleyim..
sebep varikosel sanırım
merkez
bunları yaz bana

içim rahat evet ama bende güç kuvvet yok ben bu ay adetimle tedavi için hastaneye gidecektim bu işleri halletmeden asla başlayamam canım bekle gülden bekle..

sağol canım Allahrazı olsun...

evet canım hakılısın bu kadar yoğunlukta başlama bence de

evet yarın test günün korkuyla bekliyorum. benim 5. gün transferiyle her şey güzel giderken transfer günü doktorum blastın düşmüş beklediğim gibi değil dedi %35 dedi ondan sonra zaten moralim çok bozuldu umudum yok ama kısmet artık 8 gündür raporluydum bugün işe başladım bakalım hayırlısı

merkezdaşım benim :) çok sevindim, sakın takma kafana..yüzdesini Allah bilir. yumurta toplamayı ve transferi kim yaptı, hakan hoca mı?

cnm böyle konuşan dr ların ağzını burnunu kırasım geliyor... bi kere moral olarak insanı çökertiyorlar... madem düşürdün kalitesini öde yüzde otuzbeşimi geri deyip sende onun moralini bozsaydın...

bide öyle bir anda söyledi ki transferden iki dakika önce sıkıştırdı araya ne olduğunu bile anlayamadık... biz seninle aynı merkezdeydik yalnış hatırlamıyorsam değil mi

aynen canım bütün gelmiyorsa sorun yok giden gidiyordur o yeter:1:
ohss olunca ister istemez doktorla irtibata geçmek zorunda kalıyorsun rahat bırakmaz sende bişi yok çok şükür..
prolaktin içinde gerekeni yapmış zaten doktorun ilaç vermiş şimdi çok fazla kafanı yorma ve rahat rahat bekle bebeğini..
bu arada iş güç yapma dinlen lütfen embriyo dinlenmiş bir beden ve rahime gelsin:38:

cnm ben bu bedeni bir buçuk ay dinlendirdim.. çalışmadım... yedim içtim gezdim.... gene yerleşemedi bi türlü yawrum... :))))

tabi çıkar cnm hatta sen kanı bırak evde idrar testi yapp... altı gün olmuş madem... :))

eşimin ilaçları gelmiş eczacım aradı koştu koştur gittim aldım hepsinide :16::16::16::16::16:

Allah huzur versin gülüm sonrası gelir kendiliğinden...
Yarın randevu almanız çok önemli ilerisi için çok şey ifade ediyor..
Bu da eşinin senden bebek istediğinin ve sevdiğinin bir göstergesi sonuçta..
Çok tepesine binme çok didikleme herşeyi kendi haline bırak..
Güzel sözlerin için sağol canım Allah o güzel yüreğine göre versin:29:

Amin ablacım ama işte baynız sonuçta pek dayanmıyoz:30:prlıyoz hemn bu surcte öyle yapcm bebeğim için herşeye kapatıcam kullaklarımı dualrımı yapıp allhıma bırakıcam seninde o güzel yüreğine minicik bi mucize dokunsun inş bu sene :31:ben temzliğe bşladım peçteleri yıkadım bktım daha kurmamışlar açıktım bişiler yiyom:56:sonra tmzlk bitsin köy tafuğu yapcam aşama:56:

tekrar aramıza dönmene çok sevindim canım inşallah tedavin hayırlı olsun

Sağol canım benim ben hep sizinleyim inş allhımın izniyle yarın konuşmaya gidiyoruz büyük ihtimallede bu adetle başlayalım der bizimki inş 8 inci yıl hediyemizi rabbim yollar allhım hepimize nasip etsin inş:16:

Back
X