• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benim diyet tam gaz gidiyoo 3 kilo gitmiş 10 günde yeni liste verdi
haftaya da bu kadar gider inşallah:D
Maşallah canım 10 günde nasıl verdin 3 kiloyu? Benim de baya fazla kilolarım var maalesef;( senin kilon kaç canım?

Canım kızçelerim herkes iyidir inşallah ben bugün ağlak moddayım bir duygusalım:KK61::KK61:

Duygusalım canım bugün hani bir şeyleri rafa kaldırırsın unutmak istersin sonra bir şey olur ve tekrar o unuttuğun duyguları yaşarsın işte öyle bir şey yaşıyorum...Bir şeyler canlandı diyelim:KK19:
Kıyamam sana :KK60:canım benim inşallah hersey gönlünce olsun mutluluk herzaman seninle olsun seni üzen ne varsa zamana bırak kaldır rafta dursun bak çok rejim yapıyorsunuz hersey rejimin suçu benden söylemesi :KK48::KK48:

Kıyamam sana :KK60:canım benim inşallah hersey gönlünce olsun mutluluk herzaman seninle olsun seni üzen ne varsa zamana bırak kaldır rafta dursun bak çok rejim yapıyorsunuz hersey rejimin suçu benden söylemesi :KK48::KK48:

Üzgün değilim canım aksine iyiyim çok şükür...
Herşey diyetten diyosun yani:KK48::KK48:

Kızlar dışardayim cepten giriyorum. Kim varsa herkese selam . Eşim torba yasadan bahsetti, anlayacağım şekilde bilgi verebilir misiniz ne değişti tam olarak? Bi de birşey öğrenmek istiyorum tecrübeli tüpçülerden :) dondurulmuş transferi ücretli mi , evetse ortalama ne kadar? Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese :)

Maşallah canım 10 günde nasıl verdin 3 kiloyu? Benim de baya fazla kilolarım var maalesef;( senin kilon kaç canım?
kızlarrrrrrrrrrrrrrr delirdim iğne aramaktan ben aslında pes etmiştim ama ne olduysa yine bişey dürttü beni ve yeniden denemek için çok istekliyim o yüzden elinde tedaviden kalan iğneler olan var mı????

Tamam
5.günemi gidiyor yoksa embriyoların :rolleyes::rolleyes:
çok sevindim ki ben:KK73::KK73:
Evet tatlım doktor öyle karar vermiş, Cuma aradılar 5. Gün transferi yapacağız dediler. O yüzden Embriyo ları iki gün açıp Bakmayacağız dediler pazartesi arayıp ne diyecekler ne halde olacaklar bilmiyorum. 3 tanesi iyi dediler ama 3 tane ile 5. Güne gitmek çok riskli

Üzgün değilim canım aksine iyiyim çok şükür...
Herşey diyetten diyosun yani:KK48::KK48:
kuzum ben yanlış anladım sanırım:KK23:ama iyi olmana çok sevindim:KK36:tabiki rejimin suçu :confused:aman ye gitsin:KK53:Yemek yemek insanı daha da mutlu eder bir dost:cool:kuruhasan bende aldım canımı çektirdiniz yumilerim aserdi :KK48::KK48:tadı da çok güzeldi:KK72:

Tamam

Evet tatlım doktor öyle karar vermiş, Cuma aradılar 5. Gün transferi yapacağız dediler. O yüzden Embriyo ları iki gün açıp Bakmayacağız dediler pazartesi arayıp ne diyecekler ne halde olacaklar bilmiyorum. 3 tanesi iyi dediler ama 3 tane ile 5. Güne gitmek çok riskli

Durumları iyi olmasa 5.gün riskini almazlardı diye düşünüyorum.
Embriyolarda 2 gün hafta sonu tatiline girdiler demek inşallah yan gelip yatmazlar tatil diye çalışmaya devam etmişlerdir:KK48:

kuzum ben yanlış anladım sanırım:KK23:ama iyi olmana çok sevindim:KK36:tabiki rejimin suçu :confused:aman ye gitsin:KK53:Yemek yemek insanı daha da mutlu eder bir dost:cool:kuruhasan bende aldım canımı çektirdiniz yumilerim aserdi :KK48::KK48:tadı da çok güzeldi:KK72:

Valla bende dün kuruhasanlarıma takviye yaptım taze taze aldım ama 2 gündür yemeyi unutuyorum ki hasan bana küscek:KK48:
iyiyim canım uzun zaman sonra daha iyiyim..

Kızlar dışardayim cepten giriyorum. Kim varsa herkese selam . Eşim torba yasadan bahsetti, anlayacağım şekilde bilgi verebilir misiniz ne değişti tam olarak? Bi de birşey öğrenmek istiyorum tecrübeli tüpçülerden :) dondurulmuş transferi ücretli mi , evetse ortalama ne kadar? Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese :)

Torba yasada bizi ilgilendiren 3.tüp bebek raporu...
Devlet yardımı 3 e çıktı canım..
Eşin torba yasası derken ne kastetmiş olabilir bunun dışında bilmiyrum..
Dondurulmuş transferi ücretli tabii..Ama hiç dondurulmuşum olmadı bilmiyorum fiyatını..

:KK70::KK70::KK70: kuruhasancılar doldu topiğe :KK70::KK70::KK70:

Back
X