Canim saglikla giydirip kullanmayi Rabbim nasip etsin...
Amin canım cümlemize nasip etsin Rabbim. Âmin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)
Eki Görüntüle 1187304
masallah Rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin. Bizim daha cok eksigimiz var bakalım nezaman halledicez hayırlısı artik.
bugün kontrolüm vardı. beslenme damarındaki çentiklenme için doktor ne açılır ne kapanır dedi. 30.haftaya kadar coraspin kullan, hergün tansiyonunu ölç yükselince hemen hastaneye gel dedi. bebek hareketlerini de hergün takipte tut dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecekmişim. daha sıkı takip edecekmiş beni. önceki gebeliğimin son haftalarında tansiyonum çıktığı için şimdide önemliymiş tansion takibim. damar tıkanıklığı içinde korkma fazla bugüne kadar bebek iyi beslenmiş dedi.önemli olan tansionum ve bebek hareketleriymiş şuan. çok motive olamadım. bebeğim şu çentik yüzünden az beslenecek diye korkuorum. ben umutla doktora gittim doktor bana çentik mentik kalmamış diyecek diye moralize etmiştim kendimi..bide detaylı ultrasonda bebeğim daha uzundu bu kontrolde bebek 4 cm kısa çıktı. doktor, diğer doktor yanlış ölçmüş dedi. sinir oldum.
canım biz de çok zor karar verdik ama hala fikrimiz değişebilir diye ama ben ismiyle sevemiyorum. Elif, Elif Naz veya Zeynep düşünüyorduk. Zeynep de karar kıldık bakalım benim hala bir yanım elif diyor ama ailede 7 aylık bir Elifimiz var karışmasın diyoruz. Arya nın anlamı neymiş canım?
canım biz de çok zor karar verdik ama hala fikrimiz değişebilir diye ama ben ismiyle sevemiyorum. Elif, Elif Naz veya Zeynep düşünüyorduk. Zeynep de karar kıldık bakalım benim hala bir yanım elif diyor ama ailede 7 aylık bir Elifimiz var karışmasın diyoruz. Arya nın anlamı neymiş canım?
Ilerde olması önemli değil de kendi yaş grubunda bi sürü olunca insan sinir olabiliyor :)
Isim olayı zor gerçekten en çok içinize sineni yapın canım, hayırlısı olsun :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Âmin inşallah:) 2 gecedir sıcaktan uyuyamıyorum ki ben. Ağustos'ta ne yapıcaz kızlar biz yandık :/
Dışarı çıkıcaz. Evde durulmuyor.
Cnm banyo küvetin giderli küvet mi düz mu.hangisi iyi acaba.giderli olunca su sizdirabiliyor diyorlar ama fikrin var mi.bu arada bebisin hepsini güle güle kullandım.çok tatlılar.
masallah Rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin. Bizim daha cok eksigimiz var bakalım nezaman halledicez hayırlısı artik.
Âmin canım inşallah sen de zamanla halledersin:) tecrübelisin de zaten:))
Âmin inşallah:) 2 gecedir sıcaktan uyuyamıyorum ki ben. Ağustos'ta ne yapıcaz kızlar biz yandık :/
Dışarı çıkıcaz. Evde durulmuyor.
Cnm banyo küvetin giderli küvet mi düz mu.hangisi iyi acaba.giderli olunca su sizdirabiliyor diyorlar ama fikrin var mi.bu arada bebisin hepsini güle güle kullandım.çok tatlılar.
Teşekkürler:) Banyo küvetini giderli aldık ama tıpası da var canım. Giderli önerdiler bize.
Cnm mothercare de indirim var miydi bende indirime girmesini bekliyorum ama bahadır ugrayamadim oraya..indirim başladıysa benimde alacakların vardı onları alayimÇok sağol canım, bunlardan hiç yok. Alayım o halde.
ki
Bugün deli gibi alışveriş yaptım, tutamadım kendimi. Mothercareden çıtçıtlı bodyler aldım yine. Carterstan aldıklarımı ise arkadaşlar görünce deli misin, bu kadar çok alma, giydiremezsin dediler. Büyük bedenlerle değiştireceğim bazılarını. Ama dayanamadım ki, Carters çok ciciiii ve %50 indirimde
Bugün kursum bittiiii. Şimdi ev taşıma telaşımız var. Sonrasında güzel bir tatili hakettik. Çok yordum oğlumu.
Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)
Eki Görüntüle 1187304
Iyi günlerde kullanın canım :)) ama kıyafetler az mı olmuş bana mı oyle geliyor çözemedim
Maşallah maşallah kuzucuga ne kadar da büyümüş annesi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizden kilololusunuz sanırım siz :)Doktor kontrolümüzden geldik teyzecikleroğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar
Ypk canım ya bence gayet iyi maşallahKızlar merhaba biz doktora gittik geldik dün. Çok şükür iyiyiz. Kilo 740gr sizce normal mi 24+3 üz şu an. ben kendim çok zayıfım da bebek normal mi acaba? doktor normal dedi ama gene de düşünmeden edemedim zayıf mı kızım acaba diye?
Ohh hayırlı uğurlu olsun canımcım. Maşallah masalımıza da lohusa takımlarını da cok cok merak ettim artık bi ara fotoğraf çeker koyarsın bence iki tane almakla cok iyi etmişsin bem hala 2. Yi arıyorumHerkese merhabaaaa :) biz bugün kontrole gittik kızımla :) 936 gr olmuşuz, 35 cm boyumuz :) ağzını açıp kapıyordu cimcime ama poz vermedi maalesefrahim ağzını ölçtü erken doğum riski yokmuş çok şükür, şu alttan muayeneyi hiç sevmiyorum sağ taraftaki damarlarda direnç varmış biraz, coraspin kullanacağım 32. Haftaya kadar.
Sonra gittik lohusa geceliği aldık iki tane :) pijama konusunda çok kararsızım ama bi takım da pijama alıcam sanırım.
Bizden haberler bunlar canlar inşallah sizler de iyisinizdir :)
Canım damla almıştı o markayı sanırım, baya araştırıp almıştı güzelmiş diye duydum ben de..
Bu arada hoşgeldin :) ben hiç görmedim mesajını muhtemelen gözden kaçmıştır
Iyi günlerde kullanın canım :)) ama kıyafetler az mı olmuş bana mı oyle geliyor çözemedim
Teşekkürler canım :) Yok kıyafeti evde çok var. Ben hiç almayacaktım ama burada badilerin yandan çıtçıtlı olanı da olsun demişlerdi o yüzden yandan çıtçıtlı da aldım. Yenidoğan ve 3-6 ay arası kıyafetlerimiz var. Onları önceden aldığım için bunların yanına koymadım:)
Selam kızlar idrar yolu enf. İle başım dertte antibiyotik kullandım,urolojiye gittim kurtulamıyorum. Lökosit hep yüksek çıkıyor .. Bunu alt edebilmis olanınız var mi? Çok korkuyorum bebeğime bisey olacak diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?