2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bol bol su içmekte fayda var canım, bebek yağı da iyi geliyor. zeytinyağı kıllanma yapar diye süremedim bir de onunla uğraşamam ama Allah'a şükür şimdiye kadar çatlağım oluşmadı.

Tercih meselesi elbette. Açıkçası lierac ve bebeyağındaki zararlı kimyasalları araştırınca, zeytinyağı tenekesine gireyim de ayı gibi kıllı çıkayım umrumda değil diye düşünüp, zeytinyağı candır felsefesinde ilerliyorum.

valla inanırım :) ben de öyle düşünebilirdim çünkü :) yok yok evham yapma havalar sıcak diyedir o bişey çıkmaz, rahat ol annesiii stres yapma lütfen :)

Canım senin doktorun gercekten cok iyi biliyorsun bayılıyorum o doktora ben. Ama soyle birsey var bunca zaman takibini bu doktor yaptı bence değiştirme doktorunu doktor gercekten cok iyi. Ama daha uygun fiyatlarda daha iyi bir doktor varsa bence onu da bir deneyebilirsinde bu saaten sonra doktordeğiştirmek zor olur senin için. Ister istemez önyargılı davranacaksın biliyorum :))

bende anlamiyorum canim seker testim bana göre iyi geliyor arastirmalarima dayanarak söylüyorum.
sacma sapan bir hastane kimin ne dedigi beli degil .
her kafadan bir ses cikiyor.

kilo kaybettigimide sanmiyorum gelenler yanima kilo almisin diyorlar.
yani iki kat yemek yiyorum sayilar ama aciktigim icin yiyorum arada hepde atistiriyorum bir seyler. tuhafima gidiyor acikcasi. kilo kaybi
bunlari terazisi bozuk.

:))))
sen yeterli ve sağlıklı beslendiğin sürece bebek gereken gıdaları alır o noktada kilo alıp almaman mühim olmaz da...cidden anlattıkların tuhaf..
ilk fırsatta iyi bir doktora görün derim. İçin de kafan da rahatlar
Nerede oturuyorsan yazarsın buradan yakınında dr.a gidenler öneriler sunabilir genelde işe yarıyor ve memnun kalıyorlar...

:)) evett hatta ins kocam dr u begenmez flan diyorum:) bu zamana kadar benim bu hamielligi rahat gecirmemi saglayan tek sey dr uma duydugum guven ve onun rahatligi:) ins dogumumu danina yaptirabilirim canimm

valla inanırım :) ben de öyle düşünebilirdim çünkü :) yok yok evham yapma havalar sıcak diyedir o bişey çıkmaz, rahat ol annesiii stres yapma lütfen :)

Hehehe :) ins canim...cikarsa da artik en azindan ilac flan kullanirim gecer yani...

Kizlar bu yasadiginiz nasil bi agri? Son 2-3 gundur kizim hic durmuyo ama artik tekme seklinde diil resmen dann diye yumruk flan geciriyo galiba:) alt karin tarafimda agrilarim oluyo ayaga kaltigimda ve gecen gun karnima sanci girdi adim bile atamadim sanirim biraz zorlanmaya basladim artik ben yatagimi toplamak icin egildigimde bile karnimda agri oluyo

Aslında emzirme kursları var onlara gitmek en mantıklısı ama üşeniyorum bu sıcaklarda hiç çekemem kurs falan. Hülya avşarın olayını bende hiç duymamıştım cok güldüm :)

Evet o kurslara katılabilsek iyi olurdu aslında. Kardeşim baba oldu bu haftasonu, hastaneden çıkmadan eğitim vermişler.

canim simdi doktor geldi onu sordum sekerim olmadigini söyledi cok sevindim.
herseyi eskisi gibi yiyebilirim hahah :)
ben yurtdisinda yasiyorum canim 22 gündürde hastanede yatiyorum.
bu ayin sonuna kadar kesin buradayim. sonra Allah kerim.
Rabbim sag saglim kucagimizi almamiza nasip etsinde ben varim burada yatim.
Yarinda Allah nasip ederse kontrolumuz var insallah hersey yolundadir.

Merhaba Kızlar,
Moralim çok bozuldu.Ben türkiye hastanesi Figen hanıma gidiyordum tavsiye üzerine o hastane de başka doktora gitmiştim ama memnun kalmamıştım birde Figen hanıma gideyim dedim internetten baktım yorumlarda güzel gittim ilgilendi sağolsun ama sanki bişey dürttü internette tekrar yorumlara bakayım dedim daha yeni yorumlar ve memnun değiller herkese bebek iyi deyip durmuş ama sorunlu çıkmış hatta bitanesinin gebeliğini sonlandırması gerekiyormuş o derece.. Şimdi ben ne yapsam son kontrolde de sanki bende pek memnun kalmadım aklımda hep acabalar kaldı.

Ne yapsam bana akıl verin lütfen.. avrupa yakasında başka hangi doktora gidebilirim.Şişli levent civarında?

Kesinlikle katılıyorum zeytinyağı candır :))

Henüz ne kaşınma ne çatlama ne de kıllanma oldu 3 aydır kullanıyorum her akşam yatmadan önce..Hatta göğüs ucuma da zeytinyağı sürüyorum..Herşey yolunda çok şükür :)

Valla benim çatı ağrısı sandığım ağrım su şekilde. Sağ ve sol bikini bölgesinde ki kemiklerim ağrıyor. Özellikle sol tarafın kemikleri cok daha fazla ağrıyor. Bazen kalça kemiklerimde ağrıyor. Sağ ve sol dediğim kesim de aslında şöyle, sağ ve sol bacaklarımın tam olarak bitiş noktasında ki kemikler :)) o tekme dediğin şey de sanırım idrar kesesine oldugu yere gelmesinden kaynaklanıyormuş sanırım.

Evet o kurslara katılabilsek iyi olurdu aslında. Kardeşim baba oldu bu haftasonu, hastaneden çıkmadan eğitim vermişler.

Duydum canım Rabbim uzun uzun ömürler versin inşallah :)) valla Deniz cok sanslı olacak büsürü arkadaşı var daha şimdiden :)

Aynen canım ama ben de kıllanma oldu sanırsam. Çok da sorun değil. Zararlı kimyasallar gitmesin bebeğime de kıllı, çatlak bir anne olayım dert değil.

Şimdi anladım şeker yüklemesinin neden bu kadar farklı yapıldığını :))
22 gündür hastanede olmak çok sıkılmışsındır..
Aynen dediğin gibi sağsalim bebeğini kucağına al da nerde olduğunu bir önemi yok.
Allah kolaylık versin inş..
Yarın benim de kontrolüm var 1 ay olacak ki görmedim bebeğimi çok özledim merak içindeyim. Çok büyüdü

Aynen canım ama ben de kıllanma oldu sanırsam. Çok da sorun değil. Zararlı kimyasallar gitmesin bebeğime de kıllı, çatlak bir anne olayım dert değil.

Aynı fikirdeyiz.. Bebeğime bebek yağı olarak da zeytinyağı kullanıcam..Kullananlar varmış memnunlar..
Şambuan köpük pişik kremini sebamedden aldım. O kadar olur..
Erkan Çamcı diye bir adam var TV de yiyemediğiniz hiçbirşeyi cildinize kullanmayın diyor bana çok doğru geliyor. Ağız yoluyla değil de cilt yoluyla vücudunuza sokmuş oluyorsunuz diyor. Bunu duyduktan sonra kulağıma küpe oldu resmen...Bunu düşünüyorum tam bi krem alıcam birşey alıcam resmen duruyorum :)

Benim de bikini bolgemdeki kemiklerim 2 gundur agriyodu cok yoruldum diye dusunuyodum demekki cati genisliyomus:) insallah su karnimdaki agrilar sıkıntı yaratmaz

aynen canim burada bir degisik yaptilar hastanede ama cok sukur bir sey cikmadi Alllahima sükürler olsun.
Bende özledim ufakligi, yarin insallah görecegiz. Allahin izniyle.

Çatı ağrısı nedir bilmiyorum ama tam anlattığın ağrılar yaklaşık 2 haftadır var. Ondan önce okadar seriydim ki hep kızıyorlardı sen hamilesin ağır ol diye..

Şimdi işte hamile gibi hamile oluverdim ayağa kalkarken özellikle alt taraflarım kasıklarım falan ağrı oluyor. Eğilirken, ayakkabımı çıkarırken. Yatakta sağdan sola dönerken bile o bölgelerimde hep bir ağrı oluyor...Şimdi hamileliğin zorluğunu yaşamaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…