2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ay canım özlemisiz seni nasılsın keyfin nasıl?? bebekler nasıl??seninde kadir gecen mübarek olsun..Allahım inşalalh doğumdan sonra iğne kullanmam ama hepinizin doktoru doğumdan sonra vermiş ((nese sağ salim alalım kucakalrımızada verirsede yapıcaz artık...

Kızlar ben bir soru sordum ama arada kaynadı , tekrar sorayım .
Bu bebek sabun tozları topaklanıyor , ıslatıp ta koydum ama yine oldu ne yapmalıyım ?

Canım acımıyor diyor insanlar ama tedirgin edici işte.. Doktor iki parmağını sokup içerde zafer işareti şeklinde açıyormuş. Ama senin sezeryan olacağın kesinse çatı muayenesine gerek yok ki canım, bence doktora söyle yaptırma hiç. Çünkü o muayene ile normal doğum yapıp yapamayacağın anlaşılıyor, çatın darsa sezeryane yönlendiriyorlar

Oy sağol teyzesi olur nie olmasın aklıda benzesin hatta 😊 rabbim sağlıkla versin kucaklarınıza bian önce Kamuran kız ben geçen sene ayakların suyun içinde uyuyordum,oturarak 😁bazense soğuk palet koyardım dene Bi hemde odemide alıyo suya tuzda at iyi gelecek inş öpüyorum sni

Benim doktorum da gayrettepe florence den gelmeymis canim :))bu arada biz 32. hafta raporumuzu hangi tarihte aliyoruz canim bilgin var mi?

aaa hadi ya :) Florence'ın kadın doğumcuları çok iyi gerçekten.. Canım hiç bilmiyorum ben de ne zaman alacağız, takvime göre 17 Ağustosta 32 bitiyor sanırım 1 hafta önce almak lazım.

Hb tatlım çok şükür iyiyim paşamla uğraşıyorum kamurana ettiğim tavsiye sanada geçerli dua edersiniz bana 😉bana iyi geliodu bende haziranda doğum,etmiştim ve geçen sene çok sıcaktı dilim dışarda geziodum artık. Koltukta sabahlıyoreun 5e kdr ayaklarım suda süper oluyodu 😊

Kızlar ben bir soru sordum ama arada kaynadı , tekrar sorayım .
Bu bebek sabun tozları topaklanıyor , ıslatıp ta koydum ama yine oldu ne yapmalıyım ?
canım ben daha hiç denemedim bugun almayı düşünüyodum bende.. makinede yıkasan olmuyomu acaba?? ben makinede yıkayım diodum.

Merhaba :) İkizler nasıl umarım her şey iyidir , güzel haberlerini alınca çok mutlu oluyorum

Merhaba :) ne tatlısın yine güzel tembihlerde bulunuyorsun , paşanı çok öpüyorum

canım ben daha hiç denemedim bugun almayı düşünüyodum bende.. makinede yıkasan olmuyomu acaba?? ben makinede yıkayım diodum.

Ben makinede yıkadım canım ya , nedir bunun formülü anlamadım ki :26: makinenin kapağına geliyor toplanıp . Acaba az mı koymak gerekiyor deterjanı

Canım hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama iki kez durulama yapmak gerekiyormuş sabun tozu kullanınca.

Canım erkek olarak Herman Bey, bayan olarak Alin Hanım çok iyi diyorlar.. Bence bir randevu al dene..

Canım hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama iki kez durulama yapmak gerekiyormuş sabun tozu kullanınca.

Canım erkek olarak Herman Bey, bayan olarak Alin Hanım çok iyi diyorlar.. Bence bir randevu al dene..

Hacı şakir almıştım . Mecburen iki kez duruladım bende , topaklanmayı görünce :)

Canım hoş geldin :) iyi olmana çok sevindim tavsiyeler için de teşekkür ederiz bu arada, sıcaklardan fenalık geliyor

Hacı şakir almıştım . Mecburen iki kez duruladım bende , topaklanmayı görünce :)

dündü sanırım yazmıştım ben burda canım, dalan roxy öneriliyor ve iki kez durulama yapıp, ütüleyin diyorlar.. Haberin olsun senin de hacı şakir de iyiymiş ama.. Her seferinde iki durulama yapıcaz mecbur canım..

aaa hadi ya :) Florence'ın kadın doğumcuları çok iyi gerçekten.. Canım hiç bilmiyorum ben de ne zaman alacağız, takvime göre 17 Ağustosta 32 bitiyor sanırım 1 hafta önce almak lazım.

hımm o zaman 5 agustosta gidince kontrole ben bi öğreniyim onu sana da haber veririm tatlım:)

aaa ii taktikmiş:) bunu mutlaka denicem hehe:) bütün dualarımız seninle canım bu gece bol bol dua et sende...

canımm Herman için paragözün teki derlerdi ben istanbulda yasarken hiç gitmemiştim ona böyle seyler duydugum için, iyice bi arastırın derim...

Ben makinede yıkadım canım ya , nedir bunun formülü anlamadım ki :26: makinenin kapağına geliyor toplanıp . Acaba az mı koymak gerekiyor deterjanı

olabilir ,paketin üstünde kullanma talimatı falan varmı acaba?? bugun deneyebilirsem sana haber veririm canım.

Tamam canım senden haber bekliyorum o zaman ben öyle mi bilmiyordum canım gidenlerin yalancısıyım :)

ewet cnım benımde yrtılckmış gbi oluyo oyuzdn bu ara bende de çatlaklar olmaya bşladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…