2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

maşallah canım ne güzel ne kadar büyümüş böyle yüzünü göstermedi mi minik? sorun olmamasına sevindim canım

Gozunaydinn canim minnak kocaman olmuss masallah size:)

Canım bu sabun tozunu iki kere durulamak gerektiğini iyi söyledin. Ben de öyle yapayım.

maşallah canım ya kocaman oldular artık, bugun bol bol dua edelim kızlar.:))

maşallah canım ne güzel ne kadar büyümüş böyle yüzünü göstermedi mi minik? sorun olmamasına sevindim canım

Gösterdi.. Ben direk babasına benzetiyorum.
Ne dersem çıktı şimdiye kadar umarım bu da çıkar :)
Babası kadar sevimli bir bebek olursa belki tv de izlersiniz
Çok sevimli diye anlatıyorlar
Yalnız biraz yaramaz olacak gibi ultrason cihazını ittirdi. Çok hareketliydi. Tam durdu Dr kalp sesini dışarı verince hemen tepki verdi :)) Sanırım hareketli bir bebek olacak :)

Maşallah ne kadar büyüdüler :)
Aminn

babası oyuncu mu yoksaaa?? Hadi bakalım canım Allah kalbine göre versin ooo yandın desene bol bol hareketle zayıflarsın artık

Selam. .
Ben de su an 30. Hafta icindeyim. Dr'um ne havuza ne de denize girme dedi. Yazı evde gecircez malesef...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben makinede yıkadım canım ya , nedir bunun formülü anlamadım ki :26: makinenin kapağına geliyor toplanıp . Acaba az mı koymak gerekiyor deterjanı

Geçen yıl ben de dalan roxy almıştım ama iki kez durulamama rağmen yine de çamaşırlarda kalıyordu. Paketi bitiremedim. Kaka vs bulaşan çamaşırları olunca önce elde yıkamak gerekiyor ya, ben onu o amaçla kullanmaya başladım. Makine için ise dalininbebekler için çamaşır deterjanı var, bebeğim 15 aylık oldu hala onu kullanıyorum. Ve hala dk durulama yaptırıyorum.

Maşallah ne kadar büyüdüler :)
Aminn

Çok saol.. ablamlarında böyle 1 hafta ileriden gidiyordu 41. hafta da doğurdular 3600 gr olarak. İnşallah bende sorun yaşamam. Çok büyük olmasından biraz korkuyorum aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…