Kızlar doktordan geliyorum. Herşey yolunda çok şükür 1 buçuk kilo 40 cm olmuş :) Kocaman bir kafası var. Merak içindeyim babasına benzemesini çok istiyorum
Kan uyşmazlığı konusunu ben açmasam test falan yapmayacaktı. İlk hamilelikte gerek yok dedi. Yine de bir bakalım diyip yazdı. Negatif çıktı o da sorun yokmuş...
İnşallah hepimiz sorun yaşamadan bebeğimizi kucağımıza alırız :))
Kızlar doktordan geliyorum. Herşey yolunda çok şükür 1 buçuk kilo 40 cm olmuş :) Kocaman bir kafası var. Merak içindeyim babasına benzemesini çok istiyorum
Kan uyşmazlığı konusunu ben açmasam test falan yapmayacaktı. İlk hamilelikte gerek yok dedi. Yine de bir bakalım diyip yazdı. Negatif çıktı o da sorun yokmuş...
Canlarimm benimm kiyamam sizeee :)) seneye yaza pitirciklarinizi da alin gelin beklerimm :)
Kendi çantanı da hazırla :) Ben hazırladım yerini de söyledim :) poşetteler şimdilik
O kadar içten anlatmışsın ki , Rabbim mutluluğumuzu bozmasın Amin . Doktora çok sinir oldum
Çok beklemekten kaynaklı bu inanamama durumları . Ben her ay yapıyordum artık , çizgi çıkmasa da acaba silik çizgi var da ben mi görmüyorum diyordum . Bu yapmamda da silik çizgi var ama bozuk bu dedim internetten çizgilere bakıp karşılaştırma yapıyordum ama doktora gitmeye cesaret edemiyordum . Nezamanki çizginin koyulaştığını gördüm o zaman gittim doktora :))) Şükürler olsun Rabbim sana ...
İyiyiz çok şükür. Öğretmen olduğum için tatildeyim bol bol yatıyorum, uyuyorum. Cumartesi 2'li testim var, heyecanla onu bekliyorum.
Canım bu sabun tozunu iki kere durulamak gerektiğini iyi söyledin. Ben de öyle yapayım.
maşallah canım ne güzel ne kadar büyümüş böyleyüzünü göstermedi mi minik? sorun olmamasına sevindim canım
Topaklanıyor zaten mecbur durulucan
İnşallah canım, hayırlısı olsun denemiş olursun bi bak bakalım.. İnşallah memnun kalırsın, bana da haber ver mutlaka merak ederim
Demek ki doğal şeyler hep böyle sorunlu oluyor :)))
Ben kendi kıyafetlerimize ariel ve omo kullanıyorum. Hiç topaklanmıyor
Gösterdi.. Ben direk babasına benzetiyorum.
Ne dersem çıktı şimdiye kadar umarım bu da çıkar :)
Babası kadar sevimli bir bebek olursa belki tv de izlersiniz
Çok sevimli diye anlatıyorlar
Yalnız biraz yaramaz olacak gibi ultrason cihazını ittirdi. Çok hareketliydi. Tam durdu Dr kalp sesini dışarı verince hemen tepki verdi :)) Sanırım hareketli bir bebek olacak :)
canım korkma bişiycik olmaz, hatta deniz faydalı yüzmek lazım.. ben haziranda gittim biliyosun, havuza bile girdim :26: biraz fazla cesur davranmış olabilirimama azıcık uzaklaşmak insana iyi geliyor, denize girmesen de sahilde yat yine git bence
Gozunaydinn canim minnak kocaman olmuss masallah size:)
İnşallah çok sağol bilgi verdiğin için de iyi bir doktora gelmek zor mu şans mı anlamadım gerçekten.. haber veririm muhakkak
Selam. .
Ben de su an 30. Hafta icindeyim. Dr'um ne havuza ne de denize girme dedi. Yazı evde gecircez malesef...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah canım ya kocaman oldular artık, bugun bol bol dua edelim kızlar.:))
Ben makinede yıkadım canım ya , nedir bunun formülü anlamadım ki :26: makinenin kapağına geliyor toplanıp . Acaba az mı koymak gerekiyor deterjanı
Maşallah ne kadar büyüdüler :)
Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?