ewet cnım benımde yrtılckmış gbi oluyo oyuzdn bu ara bende de çatlaklar olmaya bşladı
babası oyuncu mu yoksaaa?? Hadi bakalım canım Allah kalbine göre versinooo yandın desene bol bol hareketle zayıflarsın artık
İnşallahCanım sen de Tekirdağ fırsatını kaçırma. Yol uzun değilmiş zaten, değişiklik olur, seneye çok ararsın denize rahat rahat girmeyi
Canlarimm benimm kiyamam sizeee :)) seneye yaza pitirciklarinizi da alin gelin beklerimm :)
Selam. .
Ben de su an 30. Hafta icindeyim. Dr'um ne havuza ne de denize girme dedi. Yazı evde gecircez malesef...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa neden canım? tüp bebek falan mı?
Geçen yıl ben de dalan roxy almıştım ama iki kez durulamama rağmen yine de çamaşırlarda kalıyordu. Paketi bitiremedim. Kaka vs bulaşan çamaşırları olunca önce elde yıkamak gerekiyor ya, ben onu o amaçla kullanmaya başladım. Makine için ise dalininbebekler için çamaşır deterjanı var, bebeğim 15 aylık oldu hala onu kullanıyorum. Ve hala dk durulama yaptırıyorum.
Çok saol.. ablamlarında böyle 1 hafta ileriden gidiyordu 41. hafta da doğurdular 3600 gr olarak. İnşallah bende sorun yaşamam. Çok büyük olmasından biraz korkuyorum aslında..
Haklısın canım, gerçekten çok ihtiyacım var...
Seneye Selimiyeye gelmeyi düşünüyoruz canım, bellli mi olur belki görüşürüz :) Belki de senin kızı Turchanka dan önce biz alırız :)))
Allalaaa neden ki? Acaba bu haftalarda girmek yasak mı ki?Ben daha önce dr a sorduğumda girebilirsin demişti ama yeni sormadım bu haftalar riskli mi ki?
:)))) Aynı kanıdayım böyle olursa beni zayıflatacak
Babası oyuncu değil :)) Kardeşleri arasında kapışılırmış bu gece benle yatsın diye çok şirinmiş...Sarışın yeşil gözlü.. Eşim olduğundan dolayı haliyle beğeniyorum
ben zaten ekmek yemegi braktm canım bi kahvltda yiyorum 2 dlim bida ekmeksz yemek yiyorumbende dE oluyor canim.normal bi porsiyon yemek cok gelmeye basladi..ekmek cok sisiriyo..balon gibi oluyorum.
Seneye Selimiyeye gelmeyi düşünüyoruz canım, bellli mi olur belki görüşürüz :) Belki de senin kızı Turchanka dan önce biz alırız :)))
Allalaaa neden ki? Acaba bu haftalarda girmek yasak mı ki?Ben daha önce dr a sorduğumda girebilirsin demişti ama yeni sormadım bu haftalar riskli mi ki?
Evet tup bebek ama riski normal olanlar kadar diyor anlamadım...
oooo kıza talip çok, on kişi ister bir kişi alır First başlık parasını yüksekten tut bence
Canım benim 38.haftada denize giren arkadaşlarım var, ben bir sorun olacağını düşünmüyorum
Bazı doktorlar onay veriyorsa sorun yok,acaba dedim genel bir uygulama mı..gerçi ben doktorumdan yazlığa gitme konusunda izin aldım ama denizi sormak nedense aklıma gelmedi.
bende hep nemlendricı falan süryorum badem yagı falan dedler onuda süryorum genelde nemli tutmaya çalşyorumBende de basladi alt kisimda, acayip panikleyip bi araştırayim dedim. Kakao yağı kullaniyorum normalde bi de pregnacare. Bir de simdi internetten elemis japanese camelia oil diye bi sey aldim onu da sürüyorum. Surekli kremlenip duruyorum yani :)
Selam. .
Ben de su an 30. Hafta icindeyim. Dr'um ne havuza ne de denize girme dedi. Yazı evde gecircez malesef...
oooo kıza talip çok, on kişi ister bir kişi alır First başlık parasını yüksekten tut bence
Canım benim 38.haftada denize giren arkadaşlarım var, ben bir sorun olacağını düşünmüyorum
Kızlar ben bir soru sordum ama arada kaynadı , tekrar sorayım .
Bu bebek sabun tozları topaklanıyor , ıslatıp ta koydum ama yine oldu ne yapmalıyım ?
Kızlar doktordan geliyorum. Herşey yolunda çok şükür 1 buçuk kilo 40 cm olmuş :) Kocaman bir kafası var. Merak içindeyim babasına benzemesini çok istiyorum
Kan uyşmazlığı konusunu ben açmasam test falan yapmayacaktı. İlk hamilelikte gerek yok dedi. Yine de bir bakalım diyip yazdı. Negatif çıktı o da sorun yokmuş...
İnşallah hepimiz sorun yaşamadan bebeğimizi kucağımıza alırız :))
Aa benim dr um da aksine denize gir yuz mutlaka demisti Allah Allah acaba seninki niye oyle dedi?
Ayy ck sevinirim walla keske gelsenizz:)) kismet bu isler sekerim gencler anlasirsa olur tabii :) bu arada turchanka da bayadir yok ben mi goremiyorum acaba?
Evt evet baslik parasina zam geldii tatlimm kismetimiz cok acik masallah:))
Turchanka neredesin yine ... Koş yetiş , hep zaten buraya bu kadar ara vermenden kaynaklanıyor ,
Canim çokmu attin acaba zaten o toz eriyip gitmesi lazım ben sorun yasamiyordum.bence kuru olarak koy ıslatma. Zaten leke olmadığı için az koyman yeterli
ayyy ne güzel, hadi bakalım canım, dilediğin gibi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?