2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Fatma ana otuna bakım bnde ya,hersey pıskolojıde bıtıor dıcem ama o sancı esnasında pek oyle olmıcak valla bn gecen esıme dıom kotu olursan gırme doğuma.adamın pıskolojısını cozemedm.grmekmı ıstıor grmemekmı.ıkı cvbıda verıor.sen ıstıosan grerım ıstemıosan gırmem dıor bu ne bıcım cvp hurma ramazan hurmasını dıosun dmı.evet yağmur başladı burdada hava serınledı.ay karnımı bsey ısırıp duruor.kızım ısırmayadamı başladı dedım.meğer karınca karnıma cıkmıs nasıl becermısse

Doktorun bana verdiği kağıtta kilo boy vb değerlerinin karşısında hangi haftayla uyumlu oldukları yazıyor sana da vermiştir belki doktor sende bak..Bence normaldir ama sen yine de beslenmene dikkat et bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış bol bol dinlenmeye çalış birde soluna yatarak, hem bebeğe giden kan artmış olacağından kilo artımı olur.Birde bazen yanlış ölçüm yapabiliyorlar kilosunu falan belki bebek hareketliydi tam ölçüm yapamadı belli olmaz..Sen içini ferah tut kilosu genelde bu haftalarda hep böyle..

olsun gobıslede guzelsın sen.hem ne kaldı doğumuna.eskı halıne donersın hemen.boyle deyınce de cok heyecanlanıorum.kızımıza kavuşmamıza az kaldı

Sen çok yaşa emi çok güldüm karıncaya

sancıların başlayınca hastaneye giderken 1 kez inşirah süresini okuyup suya bıkıyor eşin yada annen artık kim müsaitse. bene mısır çarşısından bulmaya çalısıcam.

Anlayışsızsa hiç gelmesin bence bir de onunla mı uğraşacaksın :44:

bence de canım katılıyorum, anneden bebek alacağının bir çoğunu alıyor zaten benim doktor hep böyle diyor. kıtlık dönemlerinde bile bebeklerde yapılan araştırmalar bunu göstermiş, ondan çok takılmamak gerek :44:

hahaaa çok güldüm karıncaya :)))
Evet canım aynen ramazan hurması çok iyi geliyormuş...
Sen eşine ne soruyorsun :)) Eğer girmesini istiyorsan benim gibi yap yeter sana, senin desteğine ihtiyacım var yanımda olmanı istiyorum dedim konu kapandı. E gerçek de buydu zaten yanımda olmasını bebeğimizin doğum anına benimle beraber şahit olmasını hissetmesini çok istiyorum :)) Ablamın doğumuna girmiştim müthiş bir duygu gerçekten yaşayan bilir..

boşver yaşımı bilme daha iyi 32 canım yaşım ama küçük gösterdiğimi söylerler evet :) ben de mutlu oluyorum tabi ki evet sen de küçük gösteriyorsun, inşallah hep böyle gideriz
bizimki de sana benzer inşallah diyo ben de amin diyince bozuluyor

Damla sen çok güzel bir hamilesin bence, hele son fotoğraflarınıza bayıldım bayıldım giderek güzelleşiyorsun maşallah

evet ama doğum anında kalkıpta bayılırsa e ne anladım ben bu isten sonra bebegı cıkarmayamı kocayı ayıltmayamı ugrasım hıc bılmıomkı bole bseyı kaldırabılırmı bazı adamlar kaldıramıormus ondan sordum.bncede cok güzel bır duygu olmalı. sağanak halınde yagıor.hadı kalk bu havada senle denıze gdelım

bende burt's bees markasının mama bee ve baby bee diye ürünleri var anne ve bebek ürünleri serisi. % 100 doğal onu sipariş vermiştim amerikadan eşimin teyzesi gelirken getirdi böylece çok da uyguna geldi.bu markanın çatlak yağı ve göbek butterını kullanıyorum çok da memnunum.doğal olduğu için içim de rahat, bu krem de burada var, hem de o kadar da pahalı değil ama amerikadan 10 dolara mı ne getirtmiştim baya ucuza geldi.içeriği kakao yağı falan zaten isteyen yapabilir bile kendisi çatlak kremini.

benim kremim bu, birde bu markanın organik zıbınını ve pişik kremini istemiştim o da aşağıda

Son düzenleme:

Burada da hava karardı felaket bir hava var. Gökgürültüsü yağmur... Denizi bırak dışarı adım atmam ben
Doğuma girdiğinde bayılacak birşey yok ben de ilk ürkmüştüm de öyle düşünüldüğü gibi değil.. ablamın bir başını görüyorum bir de ayaklarını kocaman bir örtü örtülmüş üstüne...Sonra bir bakıyorsun hopp Dr bebeği çekmiş almış sonra bir bebeğe bir ablama bakıyorum mükemmeldi. Azrayı aldılar ablamın kucağına verdiler. Yok öyle bir bakış nasıl birbirlerine bakıyorlar o kadar güzel bir bebekti ki tertemiz doğdu.. Öyle imrendim ki bende aynı Dr a gidiyorum
Allah hepimize o anı hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin..Ablam yaşarken ben hüngür hüngür ağladım. Kendim yaşadığımda nasıl bir duyguya sahip olucam tahmin bile edemiyorum...

ben zaten hep sola yatar vaziyetteyim :) inşallah bir dahaki gidişimde kilo almış olacak
destek olan herkese teşekkür ederim burda anlatmasam içim içimi yerdi , şimdi daha rahatım :)

kesinlikle katılıyorum simlacım.herşeyde öyle, sağlık sektörü de büyük bir pazar, o nedenle dikkat etmek gerek.gereksiz yönlendirmeleri doktorlarda yapıyor bazen doğruyu yanlışı iyi ayırmak gerek. çok detaya daldın mı dediğin gibi işin içinden çıkamıyorsun. ben de bankacıyım canım ne zaman ayrıldın işten çok oldu mu ? hayırlısı olsun, bankacılk zor gerçekten. benim izne ayrılmama 2 hafta kaldı hergün toplantı için köprü geçiyorum istanbulda trafik falan yorucu oluyor.tek tesellim 2 hafta sonra izne ayrılacak olmam biraz dinlenebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…