evet doğru cnm.MASAALLAH yuzunuzde güller acıor
Saol canım...İnş ayarlarsın...
Saolsun eşim kolay doğum için yürüyüş şart ben yanına destek için giricem ama sen hemen doğuracaksın diyip diyip beni motive ediyor :)) Son 1 ay hurma yicem günde 2-3 adet oda kasları gevşetiyormuş birde şu bahsedilen fatma ana otunu bulursam psikolojik olarak çok acı çekmem heralde
bizimki 1500 gr, belki boyuyla orantılamış olabilir sormak aklıma gelmedi boyu uzundu çünkü ama kaç cm dedi unuttum
büyük ihtimalle dozu düşürecek, o tarz bir şey demişti çünkü
doktorum çok tatlı başka doktorda rahat edemem, bu iki haftada biraz toparlarsam rahatlarım inşallah, hep bir şey olursa korkusuyla yaşadığım için belkide fazla panik yaptım, burda yazılanları okuyunca rahatladım çok şükür
Teşekkür ederim canımm ama göbeğim son ay bir hayli büyüdü o yüzen çıtı pıhtı hâlık kalmadı. Son eklediğimiz fotoğraflara bakıyorum da suratım ne kadar şişmiş benim. Ama bende seni cok beğendim :)) bu arada tabiki çalanilirsin kocişle bu aralar en cok dinlediğimiz şarkı oldu
Fatma ana otuna bakım bnde ya,hersey pıskolojıde bıtıor dıcem ama o sancı esnasında pek oyle olmıcak valla bn gecen esıme dıom kotu olursan gırme doğuma.adamın pıskolojısını cozemedm.grmekmı ıstıor grmemekmı.ıkı cvbıda verıor.sen ıstıosan grerım ıstemıosan gırmem dıor bu ne bıcım cvp hurma ramazan hurmasını dıosun dmı.evet yağmur başladı burdada hava serınledı.ay karnımı bsey ısırıp duruor.kızım ısırmayadamı başladı dedım.meğer karınca karnıma cıkmıs nasıl becermısse
evet canım çok şükür umreden geldi ama şimdiden araştırıyorum çok işe yarıyormuş inşallah nasip olursa kullanıcamda duasını bimiyorum iştepeki kaç kere bi fikrin varmı bi kere okuyunca yetiomu
aynen bende çok şişiyorum. dün annem ve kardeşim geldi tamam bana bişey bırakmıyor annem sen dur falan diyo ama ben de ona kıyamıyorum. öldüm yorgunluktan dün. kayın validem falan gelecek doğuma yakın çok anlayışsız bi kadın bittimmmm ben bittiim
Beni de kimse eklemiyorrr ki :)) ama Kamuran ve Snowcuğum var cok şükür facemde :))
Ne demek canım :) Adını soyadını yaz özelden, eklicem seni de :)))
ama ben amaa beeennn
ben karsıda leyla hanıma başlamıştım.leyla ercana amauzak dıye bıraktım .çatlak kremı sordgmda bana catlıcagn varsa catlarsın.onemlı olan burda hızlı kg almamak,ayda bır kg alsan yeterlı,ne ıstersen kullan badem yagı bıle kullansan yeterlı dedı.omega 3 e zten ınanmıodum.daha öncede soyledım.besınlerde olan omegayı hapı karsılamıormus bıle.oyuzden ben hıc kullanmadm .ıstah actgnıda bılıodum.omega 3 son uc ayda cocugun beynı ıcın cok onemlıymıs.bır ara bnde mı alsam acaba dedım hapınıda takvıye yapsam ve simlaa arkadasma danışarak gecen ayın 28ınde başlayıp ıkı günde bır aldım ve dun doktorumun tekrar ısrarla gerek yok demesiyle gerı bıraktm.toplamda 5 yada 6 kez ıcmıs oldum.ztan ben onu ve demır hapıı kullanmazken gecen ay degerlerım hep güzel cıktı.doktor bıle sasrdı.bunuda ıyı beslenmeme baglıorum.cevız,tuzsuz badem,fındık ve semızotu hergun tuketıorum ve saf zeytın yağıyla semızotunu yaglıorum.böyle yapın Allahın ıznıyle omeganızda tamam olur.sırf balık sart dgl.bır ay sonra sezon acılıor.artık bız doğururken balık sezonu aclırı heralde
Fatma ana otuna bakım bnde ya,hersey pıskolojıde bıtıor dıcem ama o sancı esnasında pek oyle olmıcak valla bn gecen esıme dıom kotu olursan gırme doğuma.adamın pıskolojısını cozemedm.grmekmı ıstıor grmemekmı.ıkı cvbıda verıor.sen ıstıosan grerım ıstemıosan gırmem dıor bu ne bıcım cvp hurma ramazan hurmasını dıosun dmı.evet yağmur başladı burdada hava serınledı.ay karnımı bsey ısırıp duruor.kızım ısırmayadamı başladı dedım.meğer karınca karnıma cıkmıs nasıl becermısse
Senin yaşını bilmiyorum ama büyük durmuyorsun sen de benim gibisin :) Gerçi bana 18 yaşında mısın diyorlar tanımayanlar. Geçen bi tanesi siz daha 18-19 yaşında görünüyorsunuz ama hamile olmanız beni çok şaşırttı dedi. Dedim 24 yaşındayım ben. Şaşırdı kadın. :))))
Babası oğlum bana benzicek deyip duruyor, ben de gıcık ediyorum onu. Bana benzicek diyorum. Bakalım nasıl olacak paşam :)
Teşekkür ederim canımm ama göbeğim son ay bir hayli büyüdü o yüzen çıtı pıhtı hâlık kalmadı. Son eklediğimiz fotoğraflara bakıyorum da suratım ne kadar şişmiş benim. Ama bende seni cok beğendim :)) bu arada tabiki çalanilirsin kocişle bu aralar en cok dinlediğimiz şarkı oldu
hahaaa çok güldüm karıncaya :)))
Evet canım aynen ramazan hurması çok iyi geliyormuş...
Sen eşine ne soruyorsun :)) Eğer girmesini istiyorsan benim gibi yap yetersana, senin desteğine ihtiyacım var yanımda olmanı istiyorum dedim konu kapandı. E gerçek de buydu zaten yanımda olmasını bebeğimizin doğum anına benimle beraber şahit olmasını hissetmesini çok istiyorum :)) Ablamın doğumuna girmiştim müthiş bir duygu gerçekten yaşayan bilir..
Victoria Beckham'ın hamileliginde kullandigi catlak kremini ingiltereden getirttim o bile 100 tl civariydi. Ayrica 40 tl'ye body shop kakao yagi da iyi geliyo. Bir de pregnacare kullaniyorum 2 gunde 1 falan... 400 tl' lik krem asiri abartiymis...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen çok yaşa emi çok güldüm karıncaya
evet ama doğum anında kalkıpta bayılırsa e ne anladım ben bu istensonra bebegı cıkarmayamı kocayı ayıltmayamı ugrasım hıc bılmıomkı bole bseyı kaldırabılırmı bazı adamlar kaldıramıormus ondan sordum.bncede cok güzel bır duygu olmalı. sağanak halınde yagıor.hadı kalk bu havada senle denıze gdelım
Doktorun bana verdiği kağıtta kilo boy vb değerlerinin karşısında hangi haftayla uyumlu oldukları yazıyor sana da vermiştir belki doktor sende bak..Bence normaldir ama sen yine de beslenmene dikkat et bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış bol bol dinlenmeye çalış birde soluna yatarak, hem bebeğe giden kan artmış olacağından kilo artımı olur.Birde bazen yanlış ölçüm yapabiliyorlar kilosunu falan belki bebek hareketliydi tam ölçüm yapamadı belli olmaz..Sen içini ferah tut kilosu genelde bu haftalarda hep böyle..
Kendi direk marka yazıyor ille de bunu al demiyor tabii farklı marka da yazdı ilk yazdığı daha pahalıydı. 2.si daha ucuzdu alırken eczacıya sordum ilk aldığımla bunun arasında bir fark var mı diye ucuz olunca kalitesiz mi diye düşündüm. En iylerden biridir genelde gebelere yazılır dedi. Madem böyle ilk neden bunu yazmadı ki diye düşündüm..
400 tl lik çatlak kremi heBunlar hangi ülkeye hizmet verdiklerini düşünüyor acaba. Mecbur olsam alabilirim Allaha şükür ama çoğu kişi alamaz izledikleri dizilerde hep malikanede yaşıyorlar ya sanırım herkesin öyle olduğunu düşünüyorlar. Al al al almalısın, alabilir misin diyen yok...
Bu süreçte bunu gördüm hep..Şu tahlili yaptır, renkli doppler çekil bilmem ne testi, 2 hafta da bir gel bu sefer, hepsi para resmen para babası muamelesi var. Bankacıyken özel sigortam vardı da farketmiyordum. Şimdi özele gidiyorum. Acaba hasta değil de para olarak mı bakıyorlar diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?