Valla iyice her yerimiz hassaslaştı canım söle yavaş yavaş küçük küçük alsın ben baya ugrastırdım kuaförüEger çıkarsa dedgn gbi bende oyle alrm canım bkalm bende yarn öglende gdicem inş çok acmaz gecen backlarmı alrken ilk defa çok acıdı
Tamam canım ben doğana kadar sayıcam:)) sen beni takip et:) hastane çantanı da hazırla artık dursun kenarda. Hiç belli olmaz her an gelebilirler:)Canım, benim sezeryana, senin normale şafak aynı. Şaşırıyorum günleri. Sen say, ben takip edeyim :) Bu arada tembellik yapıyorum hala kendi hastane çantamı hazır etmedim.
Evet doğrı canım ya bizimkilerin kilosu iyi. Doğsunlar sonra kilo alsınlar. İnşallah kolay çıkarırız:)))) ağda temizliğine artık her hafta gitmek lazım değil mi. Ya benim gönlümdeki şey şu. Önce nişan gelsin. Ben ağdaya gideyim sonra sancım gelsin istiyorım. Nasıl olacak acaba.İnşallah doğarlar canım 3 ün üstünde. Hata payıda var ölçümlerin tabi. Evet yaa valla inanamıyorum bir kaç hafta sonra kucağımızda olacaklar inşallah:)) bende doktora çok iri bi bebek olmayacak sanırım dedim daha kiloluyu nasıl doğuracaksın gayet iyi bir kilo dedi:) sağ salim bi doğsalardı
Nasıl olacağını bilemeyiz canım. Bizim her şeye hazırlıklı olmamız lazım. İnşallah kolay olur doğumlarımız. Annem 3 doğum yaptı hiç nişan gelmemiş. Sadece ilk doğumunda suyu gelmiş. Diğerlerinde sadece sancı yaşamış. Her duruma hazır halde bulunmalıyız. Ağdayı da buna göre ayarlamalıyız. Her gün biraz daha yaklaşıyoruz doğumaEvet doğrı canım ya bizimkilerin kilosu iyi. Doğsunlar sonra kilo alsınlar. İnşallah kolay çıkarırız:)))) ağda temizliğine artık her hafta gitmek lazım değil mi. Ya benim gönlümdeki şey şu. Önce nişan gelsin. Ben ağdaya gideyim sonra sancım gelsin istiyorım. Nasıl olacak acaba.
Herkesin doğumu farklı oluyor haklısın canım. Ben haftasonları gidiyim artık napıyım. Kendim yapamıyorum çünkü hep kuaföre gidiyorum. Zaten haftalık çok çıkmıyor.Nasıl olacağını bilemeyiz canım. Bizim her şeye hazırlıklı olmamız lazım. İnşallah kolay olur doğumlarımız. Annem 3 doğum yaptı hiç nişan gelmemiş. Sadece ilk doğumunda suyu gelmiş. Diğerlerinde sadece sancı yaşamış. Her duruma hazır halde bulunmalıyız. Ağdayı da buna göre ayarlamalıyız. Her gün biraz daha yaklaşıyoruz doğuma
Kendin yapmaya çalışsan cnm ya doğumu tetiklemesin sonra. Ben cesaret edemiyorum valla. İlerya gibi yapıyorum bende biraz eldiven biraz epilasyon aletinin traş başlığı işimi görüyor. Sık sık yaptığım için çok zor olmuyor. Özel bölgeye bir defa yaptım kanamam olmuştu sonra bu şekle geçtim. Gözüm korktu... Temiz olsun da metod önemli değil bence. Ben korkarım ağdacıda doğum başlar diye :) diğer yerler zaten kolay. Sen daha öncede gidiyorsan bişey olmaz inşallah. Benim ağdayla aldığım zaman 3-4 hafta gidiyordu. Çabuk çıkmıyor yani. Amaaan ne çok uğraşı var bayanların da demi yahu:))Herkesin doğumu farklı oluyor haklısın canım. Ben haftasonları gidiyim artık napıyım. Kendim yapamıyorum çünkü hep kuaföre gidiyorum. Zaten haftalık çok çıkmıyor.
Ben en son 2 hafta önce yaptırdım. Daha doğru düzgün çıkmadı bile. Ağdanın güzel yanı bu. Kolay kolay çıkmıyor. İnşallah tetiklemez ama tetiklese de bi şey olmaz artık 38. Haftada oluyoruz:)Kendin yapmaya çalışsan cnm ya doğumu tetiklemesin sonra. Ben cesaret edemiyorum valla. İlerya gibi yapıyorum bende biraz eldiven biraz epilasyon aletinin traş başlığı işimi görüyor. Sık sık yaptığım için çok zor olmuyor. Özel bölgeye bir defa yaptım kanamam olmuştu sonra bu şekle geçtim. Gözüm korktu... Temiz olsun da metod önemli değil bence. Ben korkarım ağdacıda doğum başlar diye :) diğer yerler zaten kolay. Sen daha öncede gidiyorsan bişey olmaz inşallah. Benim ağdayla aldığım zaman 3-4 hafta gidiyordu. Çabuk çıkmıyor yani. Amaaan ne çok uğraşı var bayanların da demi yahu:))
[/QUOTE]Ben en son 2 hafta önce yaptırdım. Daha doğru düzgün çıkmadı bile. Ağdanın güzel yanı bu. Kolay kolay çıkmıyor. İnşallah tetiklemez ama tetiklese de bi şey olmaz artık 38. Haftada oluyoruz:)
Bu arada eylül annelrrinde şunu gördüm. Ben yapamadım bi de sen denesene canım:))
Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs. Ben pazar gunü bu hareketi çok kolay yaparken suan , yapamıyorum. Sag ayağım sol ayağıma yanaşmıyor ..... Benım doğum yaklaştı sanırım...... Denmeyin bakalım.....
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım
Snowu göremedim inşallah bi aksilik yoktur
Damla naptı çıktı mı hastaneden acaba merak içindeyim
Düne kadar normal düşünüyodum doğumu ama nedense dünden bu yana epidural sez istemeye başladım bakalım hayırlısı hakkımızda
canım ben evlenmeden önce lazere gitmiştim. çok yoğun değil. bikini bölgesinde diğer bölgelere daha çok. ama seyrek. epilasyon aletiyle alıyorum. ama ağda tabi daha uzun temizlediği gibi daha çok temizliyor.Anladm canım sen nasl alıcksin peki bende çok düşndum gtsem mi diye ama raht olur snrasnda falan diye randevmu aldm . Zaten tenim hassaslasmış 2 hafta önce backlarmı aldm kirmzı benekler hala geçmedi nrmalde ertesi güne kalmaz geçerdi benekler . İns agda dogumu tetiklemez bi iki kisidn böyle oldugunu duymustm
Zaten kendisi de dedi canım uzun sürer çünkü hamilesin canın fazla yanablr dedi son aydasn yawaş alrız dedi ama bkalm öglende gtcem .Valla iyice her yerimiz hassaslaştı canım söle yavaş yavaş küçük küçük alsın ben baya ugrastırdım kuaförü
Haklsn aslında canım artk kendim ugraşamyorum yapamyorum diye gtmek istyorum . Bende agda makınası var ama göbişten olmuyo artkcanım ben evlenmeden önce lazere gitmiştim. çok yoğun değil. bikini bölgesinde diğer bölgelere daha çok. ama seyrek. epilasyon aletiyle alıyorum. ama ağda tabi daha uzun temizlediği gibi daha çok temizliyor.
ancak şurada kalmış sayılı günlerimiz ne riske atmaya o kadar acı çekmeye gerek yok. yani annemle alabildiğimiz kadar alırız.
senin de bacak bölgende o kadar çok kırmızı benekler çıkmışsa ben olsam hiç almam bikini bölgesini. doğumu tetikleme riski dışında vücudu o kadar çok tahrip - tahriş etmeyi özellikle hamileyken istemem.
Canim bir tane çocuk doktoru vardi muayene ücretsiz olduğu için yogundu ama rendavuyla gidince daha iyi olurdu.hastane yeni açıldığı için hala bazi yerlerde çalışma vardi genel olarak temiz hastane ana bebek yenidogan yogun bakimi varmi bilmiyorum buda önemli biliyorsun ben sirf merakimdam bi gitmek istiyorum çünkü bu hamileliginde başka bir doktora görünmedim evimede yakin dun taksi tuttum 5 lira yazdi hiçbişey bence buyuk kızım biraz iyilessin bi gidim diyorum
biz beğendik, tabi ben gidip arabaları inceleyemedim, önce internetten baktık, sonra eşim gidip aldı, tabi daha kaliteli olanlar var ama bizim kesemize uygun olan en iyi buyduBu araba güzelmiş. Hafif de görünüyor.
tamam canım gidince haber verir misin? normal doğum 350 sezeryan 750 lira. bedava medipol mega'ya göre.
http://www.n11.com/beneto-bt-2010-lusso-cift-yonlu-travel-sistem-bebek-arabasi-puset-P17017034?cid=800111_17017034_criteo_web_Bebek Arabaları_ShoppersNonRegistered&utm_source=criteo&utm_medium=web&utm_campaign=Bebek Arabaları&utm_content=ShoppersNonRegistered
canım sayfa açıldığında aşağı doğru inersen videoda katlanmış halini gösteriyor, katlandığında tekerlekli bavul gibi sürülüyor, aksesuarlarının takılıp çıkartmasını felanda gösteriyorlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?