2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Eger çıkarsa dedgn gbi bende oyle alrm canım bkalm bende yarn öglende gdicem inş çok acmaz gecen backlarmı alrken ilk defa çok acıdı
Valla iyice her yerimiz hassaslaştı canım söle yavaş yavaş küçük küçük alsın ben baya ugrastırdım kuaförü

Canım, benim sezeryana, senin normale şafak aynı. Şaşırıyorum günleri. Sen say, ben takip edeyim :) Bu arada tembellik yapıyorum hala kendi hastane çantamı hazır etmedim.
Tamam canım ben doğana kadar sayıcam:)) sen beni takip et:) hastane çantanı da hazırla artık dursun kenarda. Hiç belli olmaz her an gelebilirler:)

Evet doğrı canım ya bizimkilerin kilosu iyi. Doğsunlar sonra kilo alsınlar. İnşallah kolay çıkarırız:)))) ağda temizliğine artık her hafta gitmek lazım değil mi. Ya benim gönlümdeki şey şu. Önce nişan gelsin. Ben ağdaya gideyim sonra sancım gelsin istiyorım. Nasıl olacak acaba.

Nasıl olacağını bilemeyiz canım. Bizim her şeye hazırlıklı olmamız lazım. İnşallah kolay olur doğumlarımız. Annem 3 doğum yaptı hiç nişan gelmemiş. Sadece ilk doğumunda suyu gelmiş. Diğerlerinde sadece sancı yaşamış. Her duruma hazır halde bulunmalıyız. Ağdayı da buna göre ayarlamalıyız. Her gün biraz daha yaklaşıyoruz doğuma

Herkesin doğumu farklı oluyor haklısın canım. Ben haftasonları gidiyim artık napıyım. Kendim yapamıyorum çünkü hep kuaföre gidiyorum. Zaten haftalık çok çıkmıyor.

Herkesin doğumu farklı oluyor haklısın canım. Ben haftasonları gidiyim artık napıyım. Kendim yapamıyorum çünkü hep kuaföre gidiyorum. Zaten haftalık çok çıkmıyor.
Kendin yapmaya çalışsan cnm ya doğumu tetiklemesin sonra. Ben cesaret edemiyorum valla. İlerya gibi yapıyorum bende biraz eldiven biraz epilasyon aletinin traş başlığı işimi görüyor. Sık sık yaptığım için çok zor olmuyor. Özel bölgeye bir defa yaptım kanamam olmuştu sonra bu şekle geçtim. Gözüm korktu... Temiz olsun da metod önemli değil bence. Ben korkarım ağdacıda doğum başlar diye :) diğer yerler zaten kolay. Sen daha öncede gidiyorsan bişey olmaz inşallah. Benim ağdayla aldığım zaman 3-4 hafta gidiyordu. Çabuk çıkmıyor yani. Amaaan ne çok uğraşı var bayanların da demi yahu:))

Ben en son 2 hafta önce yaptırdım. Daha doğru düzgün çıkmadı bile. Ağdanın güzel yanı bu. Kolay kolay çıkmıyor. İnşallah tetiklemez ama tetiklese de bi şey olmaz artık 38. Haftada oluyoruz:)
Bu arada eylül annelrrinde şunu gördüm. Ben yapamadım bi de sen denesene canım:))

Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs. Ben pazar gunü bu hareketi çok kolay yaparken suan , yapamıyorum. Sag ayağım sol ayağıma yanaşmıyor ..... Benım doğum yaklaştı sanırım...... Denmeyin bakalım.....[/QUOTE]

[/QUOTE]

Canim bunu bagdas kurarakmi yapcaz yoksa ayaklarimiz uzanikmi kalcak eğer bagdas kurup yapılıyorsa denedim olmuyor hatta kasigimda agri oldu ama ayaklar uzanikken yapabiliyorum

Herkese günaydın,
Ağda olayı komnuşulmuş bence daha önce yaptıranlar gitsin ama ilk defa gidecekler bir düşünsün alışık olanların zaten kıl yapısı incedir ama diğerleri zor gibi..

Canım beni merak etmişsin gayet iyiyim bu aralar iş yerinde fazla yoğunum, arada girip okuyup çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyo sağolasın

canım ben evlenmeden önce lazere gitmiştim. çok yoğun değil. bikini bölgesinde diğer bölgelere daha çok. ama seyrek. epilasyon aletiyle alıyorum. ama ağda tabi daha uzun temizlediği gibi daha çok temizliyor.

ancak şurada kalmış sayılı günlerimiz ne riske atmaya o kadar acı çekmeye gerek yok. yani annemle alabildiğimiz kadar alırız.

senin de bacak bölgende o kadar çok kırmızı benekler çıkmışsa ben olsam hiç almam bikini bölgesini. doğumu tetikleme riski dışında vücudu o kadar çok tahrip - tahriş etmeyi özellikle hamileyken istemem.

Valla iyice her yerimiz hassaslaştı canım söle yavaş yavaş küçük küçük alsın ben baya ugrastırdım kuaförü
Zaten kendisi de dedi canım uzun sürer çünkü hamilesin canın fazla yanablr dedi son aydasn yawaş alrız dedi ama bkalm öglende gtcem .

Haklsn aslında canım artk kendim ugraşamyorum yapamyorum diye gtmek istyorum . Bende agda makınası var ama göbişten olmuyo artk

tamam canım gidince haber verir misin? normal doğum 350 sezeryan 750 lira. bedava medipol mega'ya göre.

evet canım linki eşime yolladım o videoyu görmüş:) bu ürüne bakacağız büyük ihtimalle bunu alabiliriz. sağol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…