bizim gittiğimiz hastanenin esenler şubesi canım. yeni açıldığı için muayene de ücretsizmiş.günaydın, hangi hastaneymiş bu fiyatlar çok uygunmuş
Evet ya hangi hastane bu kzlar bnim hastnemdede fyatlar uygun ama pek içime sinmyo hastane ist avr. Yakasndaysa bend dgştirirm belki.bide hastane çntanzı falan hazrladnzmı bn dha hç bşe yapmadm :-(tamam canım gidince haber verir misin? normal doğum 350 sezeryan 750 lira. bedava medipol mega'ya göre.
Evet ya hangi hastane bu kzlar bnim hastnemdede fyatlar uygun ama pek içime sinmyo hastane ist avr. Yakasndaysa bend dgştirirm belki.bide hastane çntanzı falan hazrladnzmı bn dha hç bşe yapmadm :-(
anladım bana umut oldu çok sağol...inşallah benimki de çıkar yukarı....Canım bende 32. Hafada çıktı bu dert. Hiç kanamam olmadı başından beri. Ben öyle özellikle dinlenme yapmadım. Zaten 35. Hafta bitene kadar çalışmaya devam ettim. Sen Allaha dua et, henüz erken. Bence yukarı çıkar:) benimki de çıkışın tam yanındaydı. Bana da sezeryan dediler dönmez dediler. Ama çıktı yukarı Allahın takdiri:) inşallah seninki de çıkar. Şimdi kafaya takma.
iyi günlerde kullanın inşallahevet canım linki eşime yolladım o videoyu görmüş:) bu ürüne bakacağız büyük ihtimalle bunu alabiliriz. sağol canım:)
fiyatlar çok iyide biz bu saatten sonra yeni doktora geçebilirmiyiz?bizim gittiğimiz hastanenin esenler şubesi canım. yeni açıldığı için muayene de ücretsizmiş.
Ben daha hazırlamadım. Aslında tacım dışında herşey hazır, sadece ütüleyip yerleştirmem lazım ama günlerdir tembellik ediyorumEuet ya hangi hastane bu.buarada daha hastane çntasnı hazrlamayan varmı.
Günaydın canlar, gününüz güzel geçsin..
günaydın canlar. son 1 haftam kaldı iş yerinde ama ben bittimartık dayanamıyorum. dün gece 4.30 a kadar sancım vardı uyuyamadım, sabah da işe geldim uykusuzluktan başım masaya düşüyor. Allah çalışan tüm hamişlere kolaylık versin
Euet ya hangi hastane bu.buarada daha hastane çntasnı hazrlamayan varmı.
Onları hiç bilmiyorum canım, doçent filan yok. 3 kadın doğumcusu var. dilek kaya diye bir kadın doğumcusu varmış ona iyi diyorlar.fiyatlar çok iyide biz bu saatten sonra yeni doktora geçebilirmiyiz?
erken doğum yoğun bakımı varmı?
Doğumun başlamışGunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
Aynen bende 2haftadan beri hazrlycm guya ama bi agrlık varki uzermde hç yapamyck gbiymBen daha hazırlamadım. Aslında tacım dışında herşey hazır, sadece ütüleyip yerleştirmem lazım ama günlerdir tembellik ediyorum
Rabbim yar ve yardimcin olsun ...saglijka bebegini kucagina al.inslh dularimiz seninlee :) hayirli haberle gel inslhGunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
yok ben bu saatten sonra doktor değiştirememOnları hiç bilmiyorum canım, doçent filan yok. 3 kadın doğumcusu var. dilek kaya diye bir kadın doğumcusu varmış ona iyi diyorlar.
Ben ikisinden de koyacağım canımBu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?