2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
tamam canım gidince haber verir misin? normal doğum 350 sezeryan 750 lira. bedava medipol mega'ya göre.
Evet ya hangi hastane bu kzlar bnim hastnemdede fyatlar uygun ama pek içime sinmyo hastane ist avr. Yakasndaysa bend dgştirirm belki.bide hastane çntanzı falan hazrladnzmı bn dha hç bşe yapmadm :-(

Evet ya hangi hastane bu kzlar bnim hastnemdede fyatlar uygun ama pek içime sinmyo hastane ist avr. Yakasndaysa bend dgştirirm belki.bide hastane çntanzı falan hazrladnzmı bn dha hç bşe yapmadm :-(

esenler medipol canım. çantama koyacağım her şeyi ayarlayıp bir çekmeceye koydum ama ama henüz çantaya yerleştirmedim ütüleri bozulmasın diye. sen de bir yerde hazır tut bence. artık her an her şey olabilir:)

anladım bana umut oldu çok sağol...inşallah benimki de çıkar yukarı....

Günaydın canlar, gününüz güzel geçsin..

Günaydın canım, iyi olduğuna sevindim.Seni ve First'ü artık buralarda çok göremiyoruz İşleri toparlıyorsun sanırım,aynı sorun bende de var tatlım...

Canım aynı durumdayım,bir de grip oldum 2 gündür hasta hasta gelip gidiyorum işe Daha fazla dayanamayacağım ben,yarın iş yerindeki son günüm,izne ayrılıyorum artık...Zaten çok zorlanıyordum,bir de hastalık eklenince beter oldum.Allah kolaylık versin tatlım,inşallah zaman çabuk geçer de sen de bir an önce izne ayrılırsın...

Euet ya hangi hastane bu.buarada daha hastane çntasnı hazrlamayan varmı.

Ben varım canım, hala çantamı hazırlamadım Canım hiç yapmak istemiyor nedense, çok zoruma gidiyor

Bu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum

Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum

Bende daha hazırlamadım çantamızı bebeğimin tüm eksikleri tamam ama kendime 2 tane pijama takımı, emzirme atletleri ve sütyenleri almam lazım.. yarın doktor randevusundan sonra alacağım. Yarın onları yıkar ütüler hazırlarım artık. Bide tül keseler alacağım, bebeğimin kıyafetlerini takım olrak birer birer keselere koyacağım. Bebek için 3 takım yeter mi sizce

Doğumun başlamış Allah kolaylık versin canım, bir avazda kurtarsın mutlu sona çok az kalmış ne güzel

Rabbim yar ve yardimcin olsun ...saglijka bebegini kucagina al.inslh dularimiz seninlee :) hayirli haberle gel inslh

Bu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum
Ben ikisinden de koyacağım canım Hasta bezi kesin lazım oluyomuş, şimdiye kadar doğum yapan bütün arkadaşlarım aynı şeyi söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…