Bend bagclar hospitalste gdyrm ama hastane tam teşekküllü dgl gbi sirf nrmal dogum taraftarı bi dr um var dye o hastane yani.medipol mega nın yuzyl tarafnda olanpahalı dye blyordm.esenlr yni açlmş ama.evet bran önce çmaşırları yikamakym bndesenler medipol canım. çantama koyacağım her şeyi ayarlayıp bir çekmeceye koydum ama ama henüz çantaya yerleştirmedim ütüleri bozulmasın diye. sen de bir yerde hazır tut bence. artık her an her şey olabilir:)
aynı ben, tacım yok herşey yıkandı ama ütülenmedi , gerçi tembellik yapmıyorum işlerin yoğunluğundan yapamıyorum, inşallah hafta sonu eve annem gelecek,onunla beraber yaparım, kadın gelip evi temizleyecek ondan sonra hazır olurum inşallahBen daha hazırlamadım. Aslında tacım dışında herşey hazır, sadece ütüleyip yerleştirmem lazım ama günlerdir tembellik ediyorum
Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
Günaydın canım, iyi olduğuna sevindim.Seni ve First'ü artık buralarda çok göremiyoruzİşleri toparlıyorsun sanırım,aynı sorun bende de var tatlım...
günaydın canlar. son 1 haftam kaldı iş yerinde ama ben bittimartık dayanamıyorum. dün gece 4.30 a kadar sancım vardı uyuyamadım, sabah da işe geldim uykusuzluktan başım masaya düşüyor. Allah çalışan tüm hamişlere kolaylık versin
Bu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum
benden hep destek tam destek sana üznileMerhaba kızlar herkes iyidir umarım
Snowu göremedim inşallah bi aksilik yoktur
Damla naptı çıktı mı hastaneden acaba merak içindeyim
Düne kadar normal düşünüyodum doğumu ama nedense dünden bu yana epidural sez istemeye başladım bakalım hayırlısı hakkımızda
ahşap ya da kumaş iyi olur ben daha çıkıp alamadım ya da çok alıcaksan plastik al kalın kurdele ile kaplaKızlar bebişlere kıyafet askısı nerden aldınız? Kumaş, ahşap ya da plastik?
Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
Bende daha hazırlamadım çantamızıbebeğimin tüm eksikleri tamam ama kendime 2 tane pijama takımı, emzirme atletleri ve sütyenleri almam lazım.. yarın doktor randevusundan sonra alacağım. Yarın onları yıkar ütüler hazırlarım artık. Bide tül keseler alacağım, bebeğimin kıyafetlerini takım olrak birer birer keselere koyacağım. Bebek için 3 takım yeter mi sizce
ilk gün kullanılıyor dedi arkadaşım bende hem ped hem hasta kilodu koydum canım çantayaBu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum
sürmeli benimle aynı gündü dogumun ay erkenci çıktı seninkiGunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
kızlarr bi isim bulamadım ya çatlycam( benim düşündüklerim ; zeynep ikra, hanzade, ahsen, ayşe hafsa,sedef,defne,zehra,nurcihan,gülnihal,gülfem,nurefşan,eyşan ama bunların hiç birinde karar kılamadık benm beğendiğimi eşim beğenmiyo onun beğendiğinide ben beğenmiyorum..sizce hangi isim daha güzelll
Günaydın canım, iyi olduğuna sevindim.Seni ve First'ü artık buralarda çok göremiyoruzİşleri toparlıyorsun sanırım,aynı sorun bende de var tatlım...
Canım aynı durumdayım,bir de grip oldum 2 gündür hasta hasta gelip gidiyorum işeDaha fazla dayanamayacağım ben,yarın iş yerindeki son günüm,izne ayrılıyorum artık...Zaten çok zorlanıyordum,bir de hastalık eklenince beter oldum.Allah kolaylık versin tatlım,inşallah zaman çabuk geçer de sen de bir an önce izne ayrılırsın...
Ben varım canım, hala çantamı hazırlamadımCanım hiç yapmak istemiyor nedense, çok zoruma gidiyor
bence de bu saatten sonra doktor değiştirmek mantıklı değil.yok ben bu saatten sonra doktor değiştiremem
medipol mega da nagihan kaya ya gidiyorum o da normal doğum yanlısı. normal doğum yapacaksan ücreti 950 liraBend bagclar hospitalste gdyrm ama hastane tam teşekküllü dgl gbi sirf nrmal dogum taraftarı bi dr um var dye o hastane yani.medipol mega nın yuzyl tarafnda olanpahalı dye blyordm.esenlr yni açlmş ama.evet bran önce çmaşırları yikamakym bnd
benim de tam olarak hazır değil eksiklikler var ama başladım en azındanben de tül keseler aldım takım takım onlara yerleştirdim bebeğin kıyafetlerini. 3 takım koydum ben de, bence yeterli..
Sedef yada defne bencekızlarr bi isim bulamadım ya çatlycam( benim düşündüklerim ; zeynep ikra, hanzade, ahsen, ayşe hafsa,sedef,defne,zehra,nurcihan,gülnihal,gülfem,nurefşan,eyşan ama bunların hiç birinde karar kılamadık benm beğendiğimi eşim beğenmiyo onun beğendiğinide ben beğenmiyorum..sizce hangi isim daha güzelll
Canım evet ya merak ettim aktif oluyodun genelde acil bişey mi oldu dedim allah korusunCanım beni merak etmişsin gayet iyiyim bu aralar iş yerinde fazla yoğunum, arada girip okuyup çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyosağolasın
aynı gün çıkıyoruz doğum iznine:) parti mi yapsak?:) sabah kalkmak zor, masada akşama kadar oturmak zor, toplantılara dikkatini toplayıp iştirak etmek zor zor oğlu zor işte:) neyse sayılı gün çabuk geçiyor:)amin canım benim de haftaya son iple çekiyorum resmen. Ben de uykuya doyamaz oldum :/ sabah kalkmak çok zor geliyor artık.
bence Ayşe:)Sedef yada defne bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?