2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayy Allah kurtarsın İnşallah canım. haberdar et bizi yine.

herkese günaydın kızlar .canım ikinci bebek haberi Allah'ın izniyle senden gelicek heralde .dualarımız seninle canım güzel haberler getirirsin bize inşallah

bence defne en güzeli, ben de yağmur da karar kıldım o nası sizce

Çok bile dayandınız bence helal olsun size, çok geçmiş olsun canım,dinlenmek iyi gelecek inşallah..

Bu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum
Normal doğumda hasta kilotları terletme yapıyprmuş canım, dikişlerin de kuru kalması lazım o yüzden ped daha iyi olur sanki

Allah kolaylık versin canım, müjdeli haberini bekliyoruz, bize de dua et lütfen..

Allah yar ve yardımcın olsun canım, haberi okur okumaz duaya başladım senin için, tez vakitte kucağına alıp öpüp koklayacaksın inşallah

Yok valla benimkisi tamamen tembellikten. Hafta sonu benim de kv gelecek temizliğe ama benim yine de üstten yapmam lazım günlük temizliği ki kadın bir de ufak tefek işlerle uğraşmasın

canım ben ikisinden de koyacağım nolur nolmaz hangisiyle rahat edersem onu giyerim. Bu arada askı sormuşsun ben ikaedan ahşap askı, english home ve mudodan da kumaş askılar aldım canım.
Sağol canım ben de alayım ama acaba kaç tane askı alsam?
Bak bu da şahane bir fikirmiş:)

Şafak 20 artık 38. Haftadayız:) bebeğim her an gelebilir:)
Herkese hayırlı sabahlar:)

Kızlar bugün rüyamda ben, lale, snow ve peritans hastanede doğurmayı bekliyorduk:)) hayırdır inşallah aynı zamanlarda mı doğum yapıcaz acaba:)))

Hımm o zaman suyum gelirse kullanmak için hasta külodu ama doğum sonrası için hijyenik ped alayım

Ben de rüyamda karnımın düştüğünü gördüm uyanır uyanmaz kontrol ettim ama aynı :)

Canim bunu bagdas kurarakmi yapcaz yoksa ayaklarimiz uzanikmi kalcak eğer bagdas kurup yapılıyorsa denedim olmuyor hatta kasigimda agri oldu ama ayaklar uzanikken yapabiliyorum[/QUOTE]
Ayağını uzatıp yapıcaksın canım:) nasıl yaptın ben yapamıyorum. Bakalım gerçek olacak mı:)

Evet canım ayrılıyorum, benim pilim bitti Tatlım ben de sıcak suya bir limon sıkıp, karabiber ekleyerek içiyordum ama bir de söylediğin karışımı deneyim (bal hariç tabi,şekerim var ) çok teşekkürler...

Evet canım erken çıkıyorum.Daha fazla gelemeyeceğim baya zorlanmaya başladım,yasal süreçten 3 hafta fazla çalıştım ama 37'yi bekleyemeyeceğim maalesef Ben erken çıktığım kısmı yıllık izin kullanmış gibi göstereceğim.Sen de o şekilde deneyebilirsin istersen canım.Ama dayanabiliyorsan git tabi...

İşe gidecek gücünüz yok ama aklınız partide :)))) Demek ki siz daha iyisiniz :) Bana parti var deseler,koltuk nerede derim şu an :))

herkese günaydın kızlar .canım ikinci bebek haberi Allah'ın izniyle senden gelicek heralde .dualarımız seninle canım güzel haberler getirirsin bize inşallah

Canım pıhtılılardan ilk doğumu sen yapacaksın sanırım, her doğum tabiki ayrı bir sevinç ve heyecan bizim için ama özellikle pıhtılı bir arkadaşım doğum yapınca çok daha farklı hissedeceğim...200'ün üzerinde iğne olduk,daha da olacağız ama çok şükür inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız :)

anaaaam kamuran :) korkutma beniiiii :)))) ben daha hazır değilim benimki biraz erken sizinki biraz geç gelirse aynı zamanda olabilir doğumlarımız

bence kesin dene canım bu karışımı ben hep bundan yapıyorum hem enerji veriyor hem de iyileşmeye yardımcı oluyor. Bal koymadan içebilirsin tabi ki tatlım elma da koyabilirsin içine bir dilim... naptın hazırlıkları bu arada?

Hiç belli olmaz belki de bi şekilde denkleşicez:))) hayırlısıyla gelsinler inşallah:)))

aynen canım hiç belli olmaz ama 37yi bi doldurayım da hayırlısıyla ondan sonra istediği zaman gelebilir sorun yok :) amin inşallah hepimiz kolayca doğum yapıp sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

hahah :) olur yapalım ama baya kısa bir parti olur bu aynen sorma bugün 2 tane toplantım var :S gerçekten çok zor..

Doldurursun canım güzel günler seni bekliyor. Annen gelecek, izne ayrılacaksın ohh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…