ayy Allah kurtarsın İnşallah canım. haberdar et bizi yine.Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
herkese günaydın kızlar .canım ikinci bebek haberi Allah'ın izniyle senden gelicek heralde .dualarımız seninle canım güzel haberler getirirsin bize inşallahGunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
kızlarr bi isim bulamadım ya çatlycam( benim düşündüklerim ; zeynep ikra, hanzade, ahsen, ayşe hafsa,sedef,defne,zehra,nurcihan,gülnihal,gülfem,nurefşan,eyşan ama bunların hiç birinde karar kılamadık benm beğendiğimi eşim beğenmiyo onun beğendiğinide ben beğenmiyorum..sizce hangi isim daha güzelll
Çok bile dayandınız bence helal olsun size, çok geçmiş olsun canım,dinlenmek iyi gelecek inşallah..Günaydın canım, iyi olduğuna sevindim.Seni ve First'ü artık buralarda çok göremiyoruzİşleri toparlıyorsun sanırım,aynı sorun bende de var tatlım...
Canım aynı durumdayım,bir de grip oldum 2 gündür hasta hasta gelip gidiyorum işeDaha fazla dayanamayacağım ben,yarın iş yerindeki son günüm,izne ayrılıyorum artık...Zaten çok zorlanıyordum,bir de hastalık eklenince beter oldum.Allah kolaylık versin tatlım,inşallah zaman çabuk geçer de sen de bir an önce izne ayrılırsın...
Ben varım canım, hala çantamı hazırlamadımCanım hiç yapmak istemiyor nedense, çok zoruma gidiyor
Normal doğumda hasta kilotları terletme yapıyprmuş canım, dikişlerin de kuru kalması lazım o yüzden ped daha iyi olur sankiBu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum
Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
Allah yar ve yardımcın olsun canım, haberi okur okumaz duaya başladım senin için, tez vakitte kucağına alıp öpüp koklayacaksın inşallahGunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
Yok valla benimkisi tamamen tembellikten. Hafta sonu benim de kv gelecek temizliğe ama benim yine de üstten yapmam lazım günlük temizliği ki kadın bir de ufak tefek işlerle uğraşmasınaynı ben, tacım yok herşey yıkandı ama ütülenmedi , gerçi tembellik yapmıyorum işlerin yoğunluğundan yapamıyorum, inşallah hafta sonu eve annem gelecek,onunla beraber yaparım, kadın gelip evi temizleyecek ondan sonra hazır olurum inşallah
Sağol canım ben de alayım ama acaba kaç tane askı alsam?canım ben ikisinden de koyacağım nolur nolmaz hangisiyle rahat edersem onu giyerim. Bu arada askı sormuşsun ben ikaedan ahşap askı, english home ve mudodan da kumaş askılar aldım canım.
Bak bu da şahane bir fikirmiş:)günaydın kızlar bugün benim dogum günüm oglumunda 19 u olacak inşalllah ikimizde başak burcu eşimde balık bizden çekeceği var
son eksiklerimizde tamamlanıyor lohusa bardaklarımız bitti kapımızı süsleyecez .hamak sipariş etmiştik bi de amcamız pusetimizi aldı ikiside gelecek bu ara . bide bornozumuz vs yıkanacaktı onları yıkayıp yerleştirecem bi de gün belli olup sezeryanada karar verince rahatladım daha iyiyim şükür dogum için tuzlu tatlı kurabiye yapcam inş.
benden hep destek tam destek sana üznile
ahşap ya da kumaş iyi olur ben daha çıkıp alamadım ya da çok alıcaksan plastik al kalın kurdele ile kapla
Hımm o zaman suyum gelirse kullanmak için hasta külodu ama doğum sonrası için hijyenik ped alayımÇok bile dayandınız bence helal olsun size, çok geçmiş olsun canım,dinlenmek iyi gelecek inşallah..
Normal doğumda hasta kilotları terletme yapıyprmuş canım, dikişlerin de kuru kalması lazım o yüzden ped daha iyi olur sanki
Allah kolaylık versin canım, müjdeli haberini bekliyoruz, bize de dua et lütfen..
Ben de rüyamda karnımın düştüğünü gördüm uyanır uyanmaz kontrol ettim ama aynı :)Şafak 20 artık 38. Haftadayız:) bebeğim her an gelebilir:)
Herkese hayırlı sabahlar:)
Kızlar bugün rüyamda ben, lale, snow ve peritans hastanede doğurmayı bekliyorduk:)) hayırdır inşallah aynı zamanlarda mı doğum yapıcaz acaba:)))
canım sorma işler inanılmaz yoğun bitmiyor yani resmen, bu gidişle ben gidene kadar da bitmeyecekhastaymışsın canım kıyamam ya dikkat et kendine. Bak zencefil, tane karabiber, tarçın ve ıhlamuru birlikte kaynat sonra limon sık biraz da bal koy ve iç hemen kalkarsın ayağa
yarın ayrılıyosun demek.. İyi yapıyorsun canım ya ben 1 hafta daha sıkıcam dişimi az kaldı
erken mi çıkıyorsun canım sen doğum iznine? ya kadın doğum hasta diye rapor da vermiyor. kadın doğum dışında bir bölümden almak gerekiyor. benim sorunum da kadın doğumla ilgili. en fazla çalışabilir raporumu iptal ederneyse artık 1 hafta daha dayanalım
aynı gün çıkıyoruz doğum iznine:) parti mi yapsak?:) sabah kalkmak zor, masada akşama kadar oturmak zor, toplantılara dikkatini toplayıp iştirak etmek zor zor oğlu zor işte:) neyse sayılı gün çabuk geçiyor:)
herkese günaydın kızlar .canım ikinci bebek haberi Allah'ın izniyle senden gelicek heralde .dualarımız seninle canım güzel haberler getirirsin bize inşallah
Şafak 20 artık 38. Haftadayız:) bebeğim her an gelebilir:)
Herkese hayırlı sabahlar:)
Kızlar bugün rüyamda ben, lale, snow ve peritans hastanede doğurmayı bekliyorduk:)) hayırdır inşallah aynı zamanlarda mı doğum yapıcaz acaba:)))
Artık rüyalarımız hep doğuma ve bebeklerimize dair:)) artık oğluma kavuşmak istiyorummm:)))Ben de rüyamda karnımın düştüğünü gördüm uyanır uyanmaz kontrol ettim ama aynı :)
Evet canım ayrılıyorum, benim pilim bittiTatlım ben de sıcak suya bir limon sıkıp, karabiber ekleyerek içiyordum ama bir de söylediğin karışımı deneyim (bal hariç tabi,şekerim var ) çok teşekkürler...
Hiç belli olmaz belki de bi şekilde denkleşicez:))) hayırlısıyla gelsinler inşallah:)))anaaaam kamuran :) korkutma beniiiii :)))) ben daha hazır değilimbenimki biraz erken sizinki biraz geç gelirse aynı zamanda olabilir doğumlarımız
Sağol canım ben de alayım ama acaba kaç tane askı alsam?
Hiç belli olmaz belki de bi şekilde denkleşicez:))) hayırlısıyla gelsinler inşallah:)))
aynı gün çıkıyoruz doğum iznine:) parti mi yapsak?:) sabah kalkmak zor, masada akşama kadar oturmak zor, toplantılara dikkatini toplayıp iştirak etmek zor zor oğlu zor işte:) neyse sayılı gün çabuk geçiyor:)
Doldurursun canım güzel günler seni bekliyor. Annen gelecek, izne ayrılacaksın ohh:))aynen canım hiç belli olmaz ama 37yi bi doldurayım da hayırlısıyla ondan sonra istediği zaman gelebilir sorun yok :) amin inşallah hepimiz kolayca doğum yapıp sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Canım evet ya merak ettim aktif oluyodun genelde acil bişey mi oldu dedim allah korusun
Doldurursun canım güzel günler seni bekliyor. Annen gelecek, izne ayrılacaksın ohh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?