2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kuzucuk sana benziyor demekki, sarışın renkli gözlü:) acaba benim hatun kime benzeyecek, baba sarı ben esmer:) benim de gögüs uçum büyük ya korktum şimdi

dün muıhasebe müdürlerine dedim ben de insafsızlık bu kadar artması yazık günah dedim. yönetim kararı napalım dedi

Çok sağol canım alayım ben de o zaman. Ayy kızını mis gibi kokla canım benim için de:). Benim kızımda gece falan beni hiç rahatsız etmiyor mesela uyuyor her halde. Hatta ben merak ediyorum gece uyandırayım diyorum yok 2 tekme atıp duruyor sabah ben uyanınca başlıyor hareketleri. Uslu olcak inş İlay ımız gibi:)

Oyyy yerim onu yaaa:))) çok güzel bi duygu ya:))) benim göğüs ucun küçük siyah çevresi büyük. O zaman alabilir mi inşallah kolayca alır oğlumm

Ben 11.30 da ameliyata girdim kızım 11.43 de kızım doğdu. 12.30 a doğru da ben odaya çıktım. Ameliyathanede koluna birsey takıyorlar tansiyonunu ölçüyorlar falan zaten 5 dakika geçiyor. Sonra oturtuyorlar seni once uyuşturucu iğne yapıyorlar sonra spinal iğnesi yapılıyor sonra bekliyorlar işte şuran uyuştu mu buran uyuştu mu diye soruyorlar falan tabi bunların hepsi taktik aslında coktan operasyona başlamış oluyorlar en sonunda karnından bir bastırıyorlar ki ölüyorum sandım ben işte o anda kızım çıkıyormuş meğer. Ben tabi bağırmak çağır inlettim orayı sonra doktorum ve kızın doğdu dedi sonra bana verdiler inanadım ağlamaya başladım. Sonra aldılar birşeyler yaptılar falan ağlamaya devam ettim sonra kızımı alıp götürdüler götürmeyin desem de kimse beni dinlemedi :) kızım gidince artık tek basıma kaldım. Mide bulantım başladı o dokunma hissesini hissetmeye dayanmadım. Once mide bulantısı için ilaç yaptılar sonra sakinleştirici yaptılar uyumuşum hiç birsey hissetmedim. Odaya çıktım gayet iyidim. Makyaj falan yaptım geceliğimi giydirdiler falan sonra emzirmeye başladım ki ozamanlar işte yeni yeni kendime geldim :) simdi hayret ediyorum nasıl ne alaka makyaj yapmışım da nasıl giyinmişim de anlamıyorum

Sanırım tekmelerini özledim bende :)

Ben doyururum ama kızım cok emen bir kız değil olan bana oluyor :) hastane olsam orada bir kac kişinin sütü gelmiyordu onlara verirdim cok tesekkür ederim canımcım darısı senin basına inşallah

merhabalar ben nikah şekeri , bebek şekeri, diş buğdayı yapıyorum kızlar almadıysanız bi bakın facebok adresinden maviş şeker evi yazıp bakabilirsiniz uygun fiyata kaliteli malzemelerle kapıda ödeme imkanıyla

Saol canım ya deneyimlerini bize aktardığın için :))hastane fotolarını bizimle paylaşırmısın damlacım çok merak ediyorum..

Ben doyururum ama kızım cok emen bir kız değil olan bana oluyor :) hastane olsam orada bir kac kişinin sütü gelmiyordu onlara verirdim cok tesekkür ederim canımcım darısı senin basına inşallah

Canım benim de meme ucum küçük fakat bu ay bir sızı başladı göğüslerimde ve çevresinde kahverengi kabuklanma oluyor, kenarlarında da kuruma var. Benimkiler de çok acıyacak gibi sen de oldu mu bu kabuklanmadan? ne yapsam şimdiden krem mi sürsem ya da zeytinyağı falan mı sürsem diyorum. Hiç dokunamıyorum artık düşün

Damlacım 2 gündür çok merak ediyodum şükür herşey yolundaymış
Ay dedin ya emzirirken bakıyo her acıyı unutuyorum gözlerim doldu nasıl duygulandım çok şükür siz kurtuldunuz darısı bize artık çok öpüyorum canım ya çok mutluyum senin adına

aaa bebeğin ağzına şekerli su mu veriyorlar.. ben de hani bazıları yapıyor anlamında anlamıştım. onlar yapıyorsa büyük yanlış..manyak mı bunlar.. hiç öyle şeyler verilir mi yeni doğan bebeğe.. sırf 2 saatte bir baktık işimizii yaptık diye oraya not etmek için yapıyorlar.. bebeğin durumu sağlığını düşünen yok.. iyi yapmışsın canım..
hani başlarda 2saat uyandırırsın emzsin diye.. ama baktın 3 saatte bir uyanyıorsa niye zorlayasın..

verdiğin bilgiler için teşekkürler.
gögüs kalkanı almayacaktım.şimdi sen öyle deyince alıyım bari.. süt pompası da ne yapalım manuel idare edeceğiz. ama yeni mi alsam abimin eşi benim var veriyim diyordu onu mu alsam bilemedim.

Son düzenleme:
Çooookkk faydalı bir paylaşım olmuş Damlacım, ellerine sağlık, alkışlıyorum seni:)
Bebişinle aranızın iyi olmasına çooook sevindim, maşallah barekallah. Moral ve motivasyon çok önemli ve sen bunu bir kez daha ispatladın, zoru atlattın inşallah bundan sonrası daha kolay olacak.Allahım biz de hayırlısıyla doğum yapıp size katılalım inşallah:))

herkese günaydın, sağlıklı bir gün olur inşallah
bizim şafak 21 kaldı :)
Elifsen sata göre doğum tarihlerimiz 1 gün arayla görünüyor, son 21 gün kaldı demissin, senin de sezeryan mi olacak? Bn sezeryan istiyorum deyince dr 2-3 ekim gibi olur dedi, sana ne dedi merak ettim cnm:)

Eylulcum kan pıhtılaşması olanlara spinal yapılmıyor diye geçiyor bilgilerde, benim hastanenin sitesinde de yazıyor ama doktorumla detaylı konuşmadık daha, yine de bilgin olsun. Bu arada heyecan nasıl, geri sayım nasıl gidiyor?:)
kuzucuk sana benziyor demekki, sarışın renkli gözlü:) acaba benim hatun kime benzeyecek, baba sarı ben esmer:) benim de gögüs uçum büyük ya korktum şimdi
Benim de gebelikte bayağı büyüdü ya kremi düzenli sürmüyordum daha dikkat edeyim artık

ayyy sinir oldum birileriyle paylaşmam lazım, 3-4 aydır kiracımızı çıkartmaya çalışıyoruz, bugün aramış biz yarın gidiyoruz diyor, kira nolacak dedim onuda idare edin edin..... eşim eşini aramış benim sana borcum yok ben vergi dairesinde çalışıyorum seninle uğraşırım bilmem ne bir sürü laf söylemiş, şimdi mahkemeye versek 1,5 aylık kira için avukat tutup uğraşana kadar bir sürü para ve zaman kaybı... bu mmillet ne kadar manyalk oldu bizde borçları var diye acıyıp bu sene zam yapmamıştık ...buyur işte merhametten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek....şu halimle sinirlerimi zıplattı terbiyesizler....

çok rağbet gördüler ya ticari olarak yaklaşıyor adamlar tabi.bu kadar talep varsa arttırayım dediler fiyatları. inşallah müşterileri azalır

nasıl azalacak ki bak biz bırakabiliyormuyuz , can işte... kime teslim edicez
Allahtan korkmayanların kuldan utanması hiç olmuyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…