2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hayırlısı olsun canım. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.

saymaz olur muyuz.. günümüz belli olmadığı halde askerler gibi şafak sayıyoruz:) 18 inde randevum var o yüzden ben şuan ona şafak sayıyorum...

canım doğrusunu yapıyormuşsun. çünkü ben de dudaklarına uyarıldığını biliyorum. dudaklarına yanaklarına dokunmak veya göğüs ucunla dokunarak uyandırılıyor. diye biliyorum.

bir de anne sütü çok faydalaymış.yani saedce bebeğin emmesi için değil. yüzüne gözüne falan sıkardı yengem. hatta bazı genç kızlar veya birileri kendi cildine de sürmek için anne sütünü alıyorlardı.

Aaaa azure yeni duydum tamamenmi uyutcaklar

Kizlar yarin 9da randevumz var bakalim ne dicek doktorumuz çatı muayenesi yaparmi yapmazmi bilmiorum cok korkuyorum canimi acitmaz ins :) sorucam yarin dogum ne zaman olur asagi yukari bisiy der herhalde cok merak ediyorum nasil ve ne zaman olucak die böyle beklemek cok zormuş. Allahım herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...

Benim de duygularım bir karmakarışık bu ara. Bir sıkılıyorum bir duygusal bir kolay sinirlenen. Hayırlısı dönem dönem olup geçti bunlar hamilelik boyunca allahtan sürekli devam etmiyor ben kendimi bu modda hiç çekemem.

3 saat gayet iyi bir periyot canım senin uykucu prensesini yerim ben. Uyuyarak da büyüyecekler. Aynen dediğin gibi bir sorun olabilir çok uyuyan bebeklerde. Özellikle normal doğumlarda ilk emzirmeden sonraki uyku biraz uzun olabiliyormuş. O da doğum olayına bağlı. Onun dışında emzirme saatlerini takip etmeliyiz. Sonra da bir düzene girer inşallah. Bir de farklı sürelerde emiyor demiştin ya. Normalde 5+5 ilk haftalarda yetermiş. Ama sütün gelme miktarına bağlı olarak uzun sürüyordur. Belki de süt gelmese bile keyif yapıyordur. Çünkü anne karnında emme refleksi başlıyor ya. :) Bir de o anda senin sıcaklığını da hissediyor bu da onun hoşuna gidiyor ve süreyi uzatıyor olabilir miniş. :)

canım allah yardm etsin ins bi avazda kurtlursun fazla sancı çektirmedn dogar inş bebişin. Benimde akşam belimde farklı bi agri vardı 5 dk surup kesildi 15 20 dk geçtıkten snra yine bşladı 3-4 kez tekrarladi sonra geçti sanirm artk yoklamaya başladi oğlum .

evet sezeryan biz 2 ekime tarih aldık, inşallah erken gelmezler ve sağlıkla kucağımıza alırız :) 3 ekim arefe günü oluyor bence sakın o güne randevu alma, herkes tatil modunda olur
Dr bize 2 ya da 3 ekim olur dedi
hatta ben bayramdan hemen sonra sezeryan olmazmi diye sordugumda ;büyük ihtimal sancıların başlar oğlan gelir dedi. Kendisi 3 ekim tarihini söylediği için onu sececegim ne kadar karnimda kalsa faydadir diye.
ins saglikla çifte bayram yaşayacağız

babyhope kraft kozyden daha hafif herhalde kraftlara baktık geçen haftasonu da epey ağır o modeller. Ben de 4 tekerlekli olandan tercih edeceğim. Bir de katlandığı zaman bavul gibi taşınan modeller kullanışlı geliyor kraftın katlandığındaki hali bana kullanışsız geliyor. Diğerinin videosunu bulamadım o katlanınca nasıl oluyor ona bakmak gerek. Yine de babyhope daha güzel geldi bana.

Sorma ben de hiç çekemiyorum. Birde hüsnü kuruntular yapıyorum...Gereksiz yere kendimi sinirlendiriyorum.
Evet geçici de bu sonuncu biraz uzun kaldı..Sanırım doğumun yaklaştığını bilmek beni geriyor olabilir...rüyalar görüyorum anlamsız..Endişeleniyorum sonra...Az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alsak Damla gibi anneliği yaşasak artık :)
Yarın sabah kontrolüm var umarım herşey yolundadır :))
İyi geceler...

inşallah, tabiki anne karnında kaldığı hergün onun için iyi , doktorunda geliyorsa sorun olmaz,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…