şunun şurasında 32 gün kaldıı, acaip heyecanlıyım ben kızlar niyeyse
ikinci çocuğum halbuki ama yine de heyecanlanıyorum.. sağsalim kucağıma alsam oğluşumu inşallah...
Benim gibi gün sayan var mı? sezaryen olacağı için tarihimiz belli tabi, sayabiliyorum o yüzden :)
Evet 4 saati geçmemesi gerekiyor ama zaten bebek 4 saatten fazla uyuyorsa ya sekeri ya sarılığı vardır Yada ciddi tembeldir diye düşünüyorum. Evet ama masaja uyanmıyor benim kızım dudaklarına falan uyarıyorum parmağımla yok cok uykulu ama Allah'tan 3 saate bir kendiliğinden uyanıyor. Ama seninde söylemen içi rahatlattı cok tesekkür ederim. Elektrikli benim pompam
Aaaa azure yeni duydum tamamenmi uyutcaklarEylulcum kan pıhtılaşması olanlara spinal yapılmıyor diye geçiyor bilgilerde, benim hastanenin sitesinde de yazıyor ama doktorumla detaylı konuşmadık daha, yine de bilgin olsun. Bu arada heyecan nasıl, geri sayım nasıl gidiyor?:)
Benim de gebelikte bayağı büyüdü yakremi düzenli sürmüyordum daha dikkat edeyim artık
Anladım ki doğurduktan sonra anne olunuyormuş...Annesin artık ve bunu bu yazında o kadar hissettirdin ki ağladım resmen..
Son günlerde çok duygusalım ağlayıp duruyorum...Yazın beni heyecanlandırdı..Annelik bir kaç hafta uzağımda sadece...
Evet 4 saati geçmemesi gerekiyor ama zaten bebek 4 saatten fazla uyuyorsa ya sekeri ya sarılığı vardır Yada ciddi tembeldir diye düşünüyorum. Evet ama masaja uyanmıyor benim kızım dudaklarına falan uyarıyorum parmağımla yok cok uykulu ama Allah'tan 3 saate bir kendiliğinden uyanıyor. Ama seninde söylemen içi rahatlattı cok tesekkür ederim. Elektrikli benim pompam
canım allah yardm etsin ins bi avazda kurtlursun fazla sancı çektirmedn dogar inş bebişin. Benimde akşam belimde farklı bi agri vardı 5 dk surup kesildi 15 20 dk geçtıkten snra yine bşladı 3-4 kez tekrarladi sonra geçti sanirm artk yoklamaya başladi oğlum .Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
Dr bize 2 ya da 3 ekim olur dedievet sezeryan biz 2 ekime tarih aldık, inşallah erken gelmezler ve sağlıkla kucağımıza alırız :) 3 ekim arefe günü oluyor bence sakın o güne randevu alma, herkes tatil modunda olur
arkadaşlar sizce bu iki arabadan hangisini almalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
bu mu
http://www.hepsiburada.com/liste/kr...320&categoryId=60002068&SKU=AILEATABTRM896320
yoksa bu mu
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...wgodbwcABQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Eki Görüntüle 1240906 Iste arabamiz
Benim de duygularım bir karmakarışık bu ara. Bir sıkılıyorum bir duygusal bir kolay sinirlenen. Hayırlısı dönem dönem olup geçti bunlar hamilelik boyunca allahtan sürekli devam etmiyor ben kendimi bu modda hiç çekemem.
güle güle sağlıkla kullansın yavrun inşallahEki Görüntüle 1240906 Iste arabamiz
Evet genel anestezi uygulanıyormuş genelde, ama dediğim gibi detayları konuşmadık daha, netleşince yine yazarımAaaa azure yeni duydum tamamenmi uyutcaklar
Benim bebişte hala dönmedi oturuyor maşallah hiç dönmeye niyeti yok ama hayırlısı diyorum bende..Seninki hangi pozisyonda benimki makat gelişli duruyor.
Günaydın,neden hemen çalışmaya başlayacaksın belki yazmışsındır ama ben kaçırdım..Bu arada geçmiş olsun ama bebeğinin kilosu iyi en azından çok şükür yaşamsal risk yok doğana kadarda eminim daha kilo alır almasa da benimde yiğenim 2050 gr doğdu ama maşallah çabuk toparlıyorlar hiç dert etme..Bol bol kırmızı et yemeni tavsiye ederim..
Herkese günaydın,bugün öğleden sonra kontrolümüz var bakalım nasılmış oğlum çok özledim:)
Günaydın tatlı kuzuların bal anneleri. Doktor kontrolümüz var 9da. Çok heyecanlıyız, bakalım kaç kilo kaç santim ve ne pozisyondayız:) dua edin bize Dr yine normal doğum için herşey uygun desin:)
Dr bize 2 ya da 3 ekim olur dedi
hatta ben bayramdan hemen sonra sezeryan olmazmi diye sordugumda ;büyük ihtimal sancıların başlar oğlan gelir dedi. Kendisi 3 ekim tarihini söylediği için onu sececegim ne kadar karnimda kalsa faydadir diye.
ins saglikla çifte bayram yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?