2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben geldim kızlar bebişimin selamı var sizlere...

muayene oldum. ultarasonda gördük. dr ve asistanı bakarken ilk başta sessizlik oldu ben korktum sorun mu var dedim.. yok dedi. göründü.. ben öyle söyleyince asistan monitörü bana çevirdi.. burdan görebilirsin kalp atışlarını dedi.. göremedim gerçi ben.. ama olsun iyiymiş.. bir tuş varmış ona basalım daha net görünür dedi.. iyi iyi dedi.. tam 6 haftalık çıktı..

ancak iğne verdim. düşüğün var vurun dedi.. akşam ilk defa vuracağım. bacağından dedi.. neyse sonuçlar cumaya çıkacakmış kan sonuçları.. ilk viziteler.. duruma göre yazarım..

Son düzenleme:
Günaydınlar
Boğazı şişenler, öksürenler. 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığından az toz zencefil, biraz bal, biraz limon sıkıp içebilirler.
Benimde boğazım ağrıyodu ve çok öksürğüm vardı. Doktorun tavsiyesiyle bunu yaptım birkerede geçti çok şükür.

tebrik ederim canım cok sevindim.bide doktorun ne iğnesi verdi???

:))güldürdün beni. dene bakalım inşallah acımaz canın.

Gunaydin hanimlar.

Az once test sonucunu aldim. B-hcg degerine gore keseyi gorebilirmisim.

Bu durumda kesin olarak insallah 2014 ekim annesiyim. Beni de araniza alir misiniz?

Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk

Benim boğazımda istifra etmekten agrıyor..

Gunaydin hanimlar.

Bu durumda kesin olarak insallah 2014 ekim annesiyim. Beni de araniza alir misiniz?

Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk

hg cnm aramıza :) inş güzel sağlıklı bi şekilde bebişlerimizin gelişimlerini paylaşırız :)

Gunaydin hanimlar.

Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk

Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin :)

Gunaydin hanimlar.

Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk

Hoşgeldin bir tecrübeli anne daha.

Gebeligin hayırlı olsun..Rabbim tamamına erdirsin.. buarada cizelgene baktımda ilk yavrun 10 aylıkmış sanırım2. Dogunca ikisini bir büyüteceksin

Tesekkur ederim hanimlar, hosbuldum :)

çok geçmiş olsun canım

Sağolasın canım. Uzak durun kalabalık ortamlardan. Sonra benim gibi çekersiniz.

aynen bende öyleyim
yutkunamıyorum resmen
Aynı işte ya. Geçmiş olsun sana da.

Dün kocim uyandırdı fitilimi attı. Çok kötüydüm dün ya.
E sen artık bugün muhteşem yüzyılı da izlemezsin diyor deli kocişim benim

Geçmiş olsun. Yorma kendini. Ben düşüğümde çok ağrı çekmiştim. Ağrının olmaması çok iyi.

Hadi gözün aydın. Çok sevindim.

hayırlı haberler inş. dularım sennle

gözün aydın canım ben de ilk muayneye yarın gidicem 6+0 olucam yarın ben de duyarım inşallah..bi de ilk muaynede kan tahlili falan oluyor mu

Allah razı olsun cnm. inş. sende hayırlı güzel haberlerle dönceksin Allahın izniyle.. benden istedi 10 gün sonra tekrar gidince sonuçlarıda götürcem.ben testleri devlette yaptırcam özeldeki doktorum bakıcak onun için.

Gunaydin hanimlar.

Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk
Hoşgeldin :)

Görmediğim herkes hoşgeldi..

Bi süre sonra ekim anneleri tamamlanacak. Kasım anneleri açılacak. O zaman bebeklerimizin büyüdüğünü anlıcaz

Maşallah kalp atışları da başlamış:)
Korkma artık:)

O hapları doktoruna sor canım. Dikkatli kullanmak lazım her ilacı..

Ben boğazım için sprey kullanacaktım. Onu bile korkumdan kullanmadım.

ben akşam biraz soğuk su içmiştim...bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum...resmen işte uyuyacam şimdi...sanada geçmiş olsun cnm ilaç içmemek kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…