ben geldim kızlar bebişimin selamı var sizlere...
muayene oldum. ultarasonda gördük. dr ve asistanı bakarken ilk başta sessizlik oldu ben korktum sorun mu var dedim.. yok dedi. göründü.. ben öyle söyleyince asistan monitörü bana çevirdi.. burdan görebilirsin kalp atışlarını dedi.. göremedim gerçi ben.. ama olsun iyiymiş.. bir tuş varmış ona basalım daha net görünür dedi.. iyi iyi dedi.. tam 6 haftalık çıktı..
ancak iğne verdim. düşüğün var vurun dedi.. akşam ilk defa vuracağım. bacağından dedi.. neyse sonuçlar cumaya çıkacakmış kan sonuçları.. ilk viziteler.. duruma göre yazarım..
Vayyyy bizden öğrenip yeni yeni taktikler geliştirmeler ve bize öğretmeler :)))
Saol canım verdiğin bilgi için, akşam ben de buz olayını bi deneyim,iğneyi batırmakta zorlanıyorum çünkü canım acıyacak diye...İğneyi hızla çekemem sanırım, korkuyorum ondan :)
Gunaydin hanimlar.
Az once test sonucunu aldim. B-hcg degerine gore keseyi gorebilirmisim.
Bu durumda kesin olarak insallah 2014 ekim annesiyim. Beni de araniza alir misiniz?
Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk
Gunaydin hanimlar.
Bu durumda kesin olarak insallah 2014 ekim annesiyim. Beni de araniza alir misiniz?
Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk
Gunaydin hanimlar.
Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk
çok geçmiş olsun canım
Aynı işte ya. Geçmiş olsun sana da.aynen bende öyleyim
yutkunamıyorum resmen
Geçmiş olsun. Yorma kendini. Ben düşüğümde çok ağrı çekmiştim. Ağrının olmaması çok iyi.selam kizlar bugun oglen kanamam oldu acile gittik, doktor ultrason ve elle muayene etti, kalp atislari var hersey normal dedi, acilma falanda yok dedi rahimde. icim rahatladi. sonra eve geldik. hala kanamam var, eger parca yada agrin olursa acile gel tekrar dedi, agrim yok sukur. yarin tekrardan hem ultrason hemde doktor randevum var. dua edin lutfen arkadaslar...
Hadi gözün aydın. Çok sevindim.ben geldim kızlar bebişimin selamı var sizlere...
muayene oldum. ultarasonda gördük. dr ve asistanı bakarken ilk başta sessizlik oldu ben korktum sorun mu var dedim.. yok dedi. göründü.. ben öyle söyleyince asistan monitörü bana çevirdi.. burdan görebilirsin kalp atışlarını dedi.. göremedim gerçi ben.. ama olsun iyiymiş.. bir tuş varmış ona basalım daha net görünür dedi.. iyi iyi dedi.. tam 6 haftalık çıktı..
ancak iğne verdim. düşüğün var vurun dedi.. akşam ilk defa vuracağım. bacağından dedi.. neyse sonuçlar cumaya çıkacakmış kan sonuçları.. ilk viziteler.. duruma göre yazarım..
benim oldu de geçti de diyebilirim ama arada oluyor.bugün kahverengi lekelenme oldu birkaç gündür süt kesiği oluyordu. ondan önce de hafif sarı..
burda olanları duydum ama çevremde kime sorsam olmadı diyor.. her yaştan kimseler.
canım herşeyden oluyor.. ilaç içiyoruz hormonlar değişiyor. vücut yapıyor atıyor diye düşün..
bol su içmeyi ihmal etme.
tebrikler ... amin canım..
he he hem ne güzel olur bir seferde iki tane çocuk olması.
benim de öyle yalnız kuzenlerden bir kişi kaldı.. bakalım hayırlısı.. sağlıklı olsun da bir tane olsun..
------
kızlar sabahtan kontrole gideceğim kalp atışlarını duyarım inşallah. bir de kan vereceğim. pıhtılaşma var mı diye..
ne olur dua edin.. herşey yolunda gitsin.. herşey ...lütfen.
gözün aydın canım ben de ilk muayneye yarın gidicem 6+0 olucam yarın ben de duyarım inşallah..bi de ilk muaynede kan tahlili falan oluyor mu
Hoşgeldin :)Gunaydin hanimlar.
Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk
Maşallah kalp atışları da başlamış:)ben geldim kızlar bebişimin selamı var sizlere...
O hapları doktoruna sor canım. Dikkatli kullanmak lazım her ilacı..Herkese merhaba..
Iki uc gundur fark ettigim bir degisiklik var..
Aksam gec saatte migde bulantisina benzer bisey oluyor.
Yani tam migdem de bulanmiyor ama bi gariplik hiss ediyorum.
Sabah esimi ise gonderiyorum namazimi kilip tekrar yatiyorum.
Bu sefer kalamiyorum yataktan butun gun uyusam ancak yeter gibime geliyor.
Bende anemie oldugu icin haplarimda bi kac gundur bitti ona bagliyorum.
Cuma gunu kansizlik ve demir hapi yazdiricam tekrar.
Herkese hayirli saglikli bir gun dilerim.
Sağolasın canım. Uzak durun kalabalık ortamlardan. Sonra benim gibi çekersiniz.
Aynı işte ya. Geçmiş olsun sana da.
Dün kocim uyandırdı fitilimi attı. Çok kötüydüm dün ya.
E sen artık bugün muhteşem yüzyılı da izlemezsin diyor deli kocişim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?